aaa ok
moj mózg jeszcze nie wpadl na obroty dziś ![]()
Nooo ja bym chciał żeby jeszcze był do testów laktator muszlowy …, mega by mi się przydał przy pracy i odciąganiu mleka
Oj tak ! Może się uda
ale może lepiej się nie rozczarować. ![]()
@Mamaprzygod to właśnie zauważyłam na podsumowaniu tam sprawdzam ale teraz idzie to dalej i nie wiem ile jest w kolejnym . Chyba że gdzieś osobno sprawdza się ? Bo tak nie ograniam może ![]()
Czyli jeżeli dobrze rozumiem są nagrody dla 20 i jakieś wyróżnienia dla ilu osób wiadomo ? Czy to po prostu oni tak od sobie decydują ? . Myślałam że jest tylko jedna pula ![]()
Ogolnie jest tylko 20 nagrod a wtedy wyroznili dodatkowe osoby ![]()
wyroznienia nie zawsze sa
bo standardowo te 20 głównej
czasami mieli trudno podjac decyzje duża aktywnosc itp i były wyroznienia
nigdy nie wiadomo jak sie potoczy:)
@MamaMalychStopek o tak, ten laktator to super sprawa pracujac
ja mam zamiar go zabierac do pracy tyle ze pracuje stacjonarnie ![]()
Oki rozumiem , co ma być to będzie ![]()
![]()
@MamaMalychStopek ja też jestem bardzo ciekawa tego laktatora! Szczególnie że jak chcę do banku mleka oddawać to będę chyba musiała nowy ![]()
Ale ja się już kurczę właśnie złapałam na tym że coś słucham czy mam szkolenie i mogłabym mieć ten hand free a nie jak teraz laktator w jednej a kolektor w drugiej ![]()
Stacjonarnie też ci się przyda. Zawsze można z nim usiąść gdzieś dalej albo iść do toalety i nie trzeba go trzymać w rękach
bank mleka ma tam jasne zasady ale napewno nowy by pasowal bo to jednak sterylność
@MamaMalychStopek hehe bo to tak , zawsze to jednak wolne reve
vo jak co ale w toalete z odciaganiem to nie bawila bym się, jakos "nie apetycznie"
ale stolowka czy jakies inne pracownicze miejsce to jak najbardziej;)
wszystko zależy jak się laktacja potoczy i na jaka ilość etatu wroce ![]()
Nooo tak zależy od toalet w sumie ale racja że lepiej w innych miejscach jednak
Wow to ambitnie
fajnie, że masz takie możliwości ![]()
Od dwóch miesięcy próbuję się tam dostać ale niestety komunikacja i sezon urlopowy przeszkadzają
mam bardzo dużo mleka, bardzo mało miejsca i nie chcę za dużo dawać dziecku butelki więc mogłoby pomóc komuś innemu ![]()
O kurczę to szkoda. A polozna nie zna jakiejś potrzebującej mamy, żeby chociaż tak spróbować to zrobić?
Ja jestem od 2023. Forum wczesniej dzialalo. Ja najpierw trafilam na lovi a potem tutaj.
@MamaTwinsAnd jak się Ktoś udziela to i jest szansa na testy
ale jak.pisaly dziewczyny trzeba poświęcić trochę czasu.
Nic tu nie jest ustawione.
Jak widzisz forum dziala prężenie. Dużo się dzieje wiec i sporo trzeba popisac.
@Magda_krol wiele razy
ale ja tutaj juz prawie 3 lata. Mam czas jestem. Nie mam - jest mnie mniej i po prostu nie mam okazji testowac. Często jest tak ze sobie tylko czytam ![]()
O wow ! To mega długo już
a pewnie jeszcze dużo wcześniej forum powstało. Ciekawe która jest tu najdłużej ![]()
Wiem, ze byly ru dziewczyny które jeszxze wcześniej zaczynaly
ale chyba ostatnio trochę mniej ich tutaj
Udzielam się na tyle ile mam czasu - niestety w mojej sytuacji tak często jak to możliwe ![]()
Kochana wiem jak to działa - udzielam się na tyle ile mam czasu ![]()
Piękny staż na forum
nie myślałam że można być tak długo
super ![]()
@paola.4 to dowodzi tylko ze jest tu fajnie i mozna zapuścić korzenie
mimo obowiazkow domowych to tez czasami jest “oderwanie” od życia codziennego