Dołącz do mam testerek! (czerwiec 2026)

aaa ok :rofl: moj mózg jeszcze nie wpadl na obroty dziś :joy:

Nooo ja bym chciał żeby jeszcze był do testów laktator muszlowy …, mega by mi się przydał przy pracy i odciąganiu mleka

1 polubienie

Oj tak ! Może się uda :laughing: ale może lepiej się nie rozczarować. :see_no_evil:

@Mamaprzygod to właśnie zauważyłam na podsumowaniu tam sprawdzam ale teraz idzie to dalej i nie wiem ile jest w kolejnym . Chyba że gdzieś osobno sprawdza się ? Bo tak nie ograniam może :thinking:

Czyli jeżeli dobrze rozumiem są nagrody dla 20 i jakieś wyróżnienia dla ilu osób wiadomo ? Czy to po prostu oni tak od sobie decydują ? . Myślałam że jest tylko jedna pula :sweat_smile:

Ogolnie jest tylko 20 nagrod a wtedy wyroznili dodatkowe osoby :wink:

3 polubienia

wyroznienia nie zawsze sa
bo standardowo te 20 głównej
czasami mieli trudno podjac decyzje duża aktywnosc itp i były wyroznienia
nigdy nie wiadomo jak sie potoczy:)
@MamaMalychStopek o tak, ten laktator to super sprawa pracujac
ja mam zamiar go zabierac do pracy tyle ze pracuje stacjonarnie :slight_smile:

3 polubienia

Oki rozumiem , co ma być to będzie :hugs::hugs:

@MamaMalychStopek ja też jestem bardzo ciekawa tego laktatora! Szczególnie że jak chcę do banku mleka oddawać to będę chyba musiała nowy :see_no_evil:

1 polubienie

Ale ja się już kurczę właśnie złapałam na tym że coś słucham czy mam szkolenie i mogłabym mieć ten hand free a nie jak teraz laktator w jednej a kolektor w drugiej :grin:

Stacjonarnie też ci się przyda. Zawsze można z nim usiąść gdzieś dalej albo iść do toalety i nie trzeba go trzymać w rękach

1 polubienie

bank mleka ma tam jasne zasady ale napewno nowy by pasowal bo to jednak sterylność
@MamaMalychStopek hehe bo to tak , zawsze to jednak wolne reve :slight_smile: vo jak co ale w toalete z odciaganiem to nie bawila bym się, jakos "nie apetycznie":rofl: ale stolowka czy jakies inne pracownicze miejsce to jak najbardziej;)
wszystko zależy jak się laktacja potoczy i na jaka ilość etatu wroce :slight_smile:

Nooo tak zależy od toalet w sumie ale racja że lepiej w innych miejscach jednak

1 polubienie

Wow to ambitnie :stuck_out_tongue: fajnie, że masz takie możliwości :slight_smile:

1 polubienie

Od dwóch miesięcy próbuję się tam dostać ale niestety komunikacja i sezon urlopowy przeszkadzają :disappointed: mam bardzo dużo mleka, bardzo mało miejsca i nie chcę za dużo dawać dziecku butelki więc mogłoby pomóc komuś innemu :wink:

3 polubienia

O kurczę to szkoda. A polozna nie zna jakiejś potrzebującej mamy, żeby chociaż tak spróbować to zrobić?

1 polubienie

Ja jestem od 2023. Forum wczesniej dzialalo. Ja najpierw trafilam na lovi a potem tutaj.

@MamaTwinsAnd jak się Ktoś udziela to i jest szansa na testy :slight_smile: ale jak.pisaly dziewczyny trzeba poświęcić trochę czasu.
Nic tu nie jest ustawione.
Jak widzisz forum dziala prężenie. Dużo się dzieje wiec i sporo trzeba popisac.

@Magda_krol wiele razy :slight_smile: ale ja tutaj juz prawie 3 lata. Mam czas jestem. Nie mam - jest mnie mniej i po prostu nie mam okazji testowac. Często jest tak ze sobie tylko czytam :slight_smile:

2 polubienia

O wow ! To mega długo już :slight_smile: a pewnie jeszcze dużo wcześniej forum powstało. Ciekawe która jest tu najdłużej :face_with_hand_over_mouth:

Wiem, ze byly ru dziewczyny które jeszxze wcześniej zaczynaly :slight_smile: ale chyba ostatnio trochę mniej ich tutaj

Udzielam się na tyle ile mam czasu - niestety w mojej sytuacji tak często jak to możliwe :wink:

Kochana wiem jak to działa - udzielam się na tyle ile mam czasu :wink:

Piękny staż na forum :heart: nie myślałam że można być tak długo :hugs: super :slightly_smiling_face:

3 polubienia

@paola.4 to dowodzi tylko ze jest tu fajnie i mozna zapuścić korzenie
mimo obowiazkow domowych to tez czasami jest “oderwanie” od życia codziennego

2 polubienia