Dokaldnie odskocznia od dnia codziennego i juz chyba nalog ![]()
![]()
![]()
@MamusiaNM masz rację , sama już widzę po sobie jak codziennie wchodzę, jak nie udzielam się to tylko czytam . Tak wciąga
sprawdzenie co się dzieje na forum ![]()
A ja jestem ciekawa czy któreś z was dzięki forum zaczęły się spotykać tak w realu ?
Uuu ciekawe
u mnie z tego co widzę to do każdej mam dość daleko ![]()
Chyba kazda dziela km od drugiej
kiedys byl post skad jestesmy
Myślę że może to być też związane z tym że współpracują z mustelą to nie są tylko ich produkty więc może bardziej to weryfikują.
Mam wrażenie że czerwiec był bardziej intensywny w pisaniu i sugestiach niż to było w maju
@karolina27034 pytasz czy to forum długo działa długo pamiętam że któraś tutaj opisywała że brała udział w forum bodajże w 2021 roku
Okazuje się że z Gdańska jest kilka osób i myślimy czy się uda jakiś wspólny spacer jak będzie pogoda ![]()
Wiem że ktoś do mnie miał nie daleko ale już nie pamiętam kto , tyle się dzieje na forum że nie zapamiętałam .
@karolina27034 ważne że spotykamy się na forum ![]()
Jakoś tak człowiek zawsze wątpi, że się uda, jak mu zależy
nie macie tak?
chociaż ja z tych, co wierzą w przepływ energii i manifestacje, ale co do czego to mnie zwątpienie dopada ![]()
Swoją drogą… Dzisiaj to mi się nawet śniło, że torbę odbierałam hahahahaha ![]()
![]()
Oooo muszę odgrzebać i zobaczyć z ciekawości może się ktoś trafi ![]()
@BeataSt o super ! Ja jednak mam bardzo daleko do Gdańska ![]()
Orany
to już chyba każdy temat przerobiła ![]()
![]()
To ja starałam się być mniej aktywna chociaż czasami trudno zwłaszcza że poruszane są tematy które się lubi właśnie w rozdaniu gdzie był laktator bo wiedziałam że nie będę potrzebowała jakie było moje zdziwienie jak byłam wysoko notowana
@karolina27034 wiesz co ta osoba była z przerwami no bo wiadomo przy pierwszym dziecku później jakaś była przerwa teraz już nie pamiętam kto to nie będę się kłamać ale wiem że była taka mowa
No pewnie rozumiem , też się nie da być non stop dzień w dzień przez te 5 lat ![]()
Bo wydaje mi się że jest weryfikowana nie ilość komentarzy (chodź pewnie też) ale jakoś wypowiedzi, czy ilość interakcji z innymi mamami
właśnie się zastanawiam czy przegapiłam wyniki przez poród, a tu widzę prężna dyskusja na ten temat
ja pierwszy miesiąc tez byłam sfokusowana na nagrody, a teraz wchodzę tutaj bo lubię
mam właśnie ostatnie 40 minut do pobudki, nie spałam od 2 w nocy i mowie a wejdę - przypomnę sobie jak to było tydzień temu przed porodem hahah
od razu mi lepiej `
Myślę że napewno mają jakiś wgląd do statystyk co i jak
@zewsidziewczyna witaj z powrotem ! Jeszcze raz gratuluję
jeszcze wyników nie było i każda tu tupta nóżkami
Jak ty się czujesz w nowej roli ? Jak ogólnie znosisz połóg !?
fizycznie połóg znoszę bardzo dobrze, nie odczuwam większego dyskomfortu
psychicznie tez nie mam raczej zjazdu, jedynie nocami jak mała daje czadu ale to raczej zrezygnowanie, zmęczenie i frustracja a nie jakieś większe emocje czy płacze z mojej strony (mam nadzieje ze tak zostanie)
To super , oby tak zostało ![]()
przyzwyczajenie się do nowej rzeczywistości i dla Ciebie i dla malutkiej to proces . Z każdym dniem będzie łatwiej i się obie siebie nauczycie ![]()
![]()
Trzymam kciuki żeby było coraz lepiej 🩷
dziękuję
mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej - staram się też poświęcać czas na „stare” rzeczy jak np wejść na vinted, na forum tutaj, coś poczytać - tak żeby nie odcinać kreska dawnego życia i nie mieć poczucia straty
Nie ma co zapominać o sobie w tym czasie ![]()