Dołącz do mam testerek! (czerwiec 2026)

Dokaldnie odskocznia od dnia codziennego i juz chyba nalog :see_no_evil::see_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

@MamusiaNM masz rację , sama już widzę po sobie jak codziennie wchodzę, jak nie udzielam się to tylko czytam . Tak wciąga :hugs: sprawdzenie co się dzieje na forum :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

A ja jestem ciekawa czy któreś z was dzięki forum zaczęły się spotykać tak w realu ?

1 polubienie

Uuu ciekawe :heart_eyes: u mnie z tego co widzę to do każdej mam dość daleko :smiling_face_with_tear:

2 polubienia

Chyba kazda dziela km od drugiej :wink: kiedys byl post skad jestesmy

1 polubienie

Myślę że może to być też związane z tym że współpracują z mustelą to nie są tylko ich produkty więc może bardziej to weryfikują.
Mam wrażenie że czerwiec był bardziej intensywny w pisaniu i sugestiach niż to było w maju

@karolina27034 pytasz czy to forum długo działa długo pamiętam że któraś tutaj opisywała że brała udział w forum bodajże w 2021 roku

1 polubienie

Okazuje się że z Gdańska jest kilka osób i myślimy czy się uda jakiś wspólny spacer jak będzie pogoda :slight_smile:

Wiem że ktoś do mnie miał nie daleko ale już nie pamiętam kto , tyle się dzieje na forum że nie zapamiętałam .
@karolina27034 ważne że spotykamy się na forum :hugs:

2 polubienia

Jakoś tak człowiek zawsze wątpi, że się uda, jak mu zależy :rofl: nie macie tak? :smiley: chociaż ja z tych, co wierzą w przepływ energii i manifestacje, ale co do czego to mnie zwątpienie dopada :rofl:

Swoją drogą… Dzisiaj to mi się nawet śniło, że torbę odbierałam hahahahaha :face_with_peeking_eye::rofl:

1 polubienie

Oooo muszę odgrzebać i zobaczyć z ciekawości może się ktoś trafi :smiley:
@BeataSt o super ! Ja jednak mam bardzo daleko do Gdańska :smiley:

1 polubienie

Orany :flushed: to już chyba każdy temat przerobiła :laughing::laughing:

To ja starałam się być mniej aktywna chociaż czasami trudno zwłaszcza że poruszane są tematy które się lubi właśnie w rozdaniu gdzie był laktator bo wiedziałam że nie będę potrzebowała jakie było moje zdziwienie jak byłam wysoko notowana

@karolina27034 wiesz co ta osoba była z przerwami no bo wiadomo przy pierwszym dziecku później jakaś była przerwa teraz już nie pamiętam kto to nie będę się kłamać ale wiem że była taka mowa

2 polubienia

No pewnie rozumiem , też się nie da być non stop dzień w dzień przez te 5 lat :laughing:

Bo wydaje mi się że jest weryfikowana nie ilość komentarzy (chodź pewnie też) ale jakoś wypowiedzi, czy ilość interakcji z innymi mamami

3 polubienia

właśnie się zastanawiam czy przegapiłam wyniki przez poród, a tu widzę prężna dyskusja na ten temat :smiley: ja pierwszy miesiąc tez byłam sfokusowana na nagrody, a teraz wchodzę tutaj bo lubię :slight_smile: mam właśnie ostatnie 40 minut do pobudki, nie spałam od 2 w nocy i mowie a wejdę - przypomnę sobie jak to było tydzień temu przed porodem hahah :smiley: od razu mi lepiej `

6 polubień

Myślę że napewno mają jakiś wgląd do statystyk co i jak
@zewsidziewczyna witaj z powrotem ! Jeszcze raz gratuluję :heart: jeszcze wyników nie było i każda tu tupta nóżkami :laughing: Jak ty się czujesz w nowej roli ? Jak ogólnie znosisz połóg !?

fizycznie połóg znoszę bardzo dobrze, nie odczuwam większego dyskomfortu :smiley: psychicznie tez nie mam raczej zjazdu, jedynie nocami jak mała daje czadu ale to raczej zrezygnowanie, zmęczenie i frustracja a nie jakieś większe emocje czy płacze z mojej strony (mam nadzieje ze tak zostanie)

3 polubienia

To super , oby tak zostało :heart::face_holding_back_tears: przyzwyczajenie się do nowej rzeczywistości i dla Ciebie i dla malutkiej to proces . Z każdym dniem będzie łatwiej i się obie siebie nauczycie :heart_eyes::heart:
Trzymam kciuki żeby było coraz lepiej 🩷

3 polubienia

dziękuję :smiling_face: mam nadzieję że z każdym dniem będzie lepiej - staram się też poświęcać czas na „stare” rzeczy jak np wejść na vinted, na forum tutaj, coś poczytać - tak żeby nie odcinać kreska dawnego życia i nie mieć poczucia straty

4 polubienia

Nie ma co zapominać o sobie w tym czasie :face_holding_back_tears: