Super zestaw! Zastanawiam się tylko nad rozmiarem biustonosza czy wysyłana będzie Mka jak na grafice ? ![]()
Super, idealny zestaw dla mam karmiących ![]()
Z chęcią bym dołączyła do mam testerek
. Bardzo fajne produkty ciekawe do przetestowania. ![]()
Świetny zestaw ![]()
naprawdę co miesiąc jest coś wartosciowego do przetestowania
dla mam i maluszków super że ciągle jest coś innego do przetestowania .
Też już wyżej się nad tym zastanawiałam…. Czy będzie można wybrać rozmiar czy będą wysyłać M wszystkim
Super zestaw,
Wlasnie sama stoje przed decyzją formy karmienia
ale ze wzgledu na dwa poprzednie to raczej jestem skonna KPI ![]()
Jako mama w ciąży, kompletująca wyprawkę, muszę przyznać, ze zestaw wygląda naprawdę świetnie
każdą z tych rzeczy na pewno warto mueć planując karmiejie piersią lub kpi:star_struck:
Nowości od Canpol Babies zawsze robią wrażenie, ale ten zestaw laktacyjny to strzał w dziesiątkę! ![]()
![]()
Ale świetny zestaw, idealny do wyprawki
długo się zastanawiałam nad tym biustonoszem i idealnie gdybym mogła przetestować ![]()
Super zestaw , idealny by mi pasował .
karmie piersią to zestaw bardzo przydatny ; może się uda ![]()
Aż tyle ci ich schodzi? Zazdroszczę! Ja po dziś dzień, a córka ma już 14 miesięcy żałuje, że tak szybko skończyłam KP/KPI.
Przy drugim dziecku na pewno będę bardziej uparta ![]()
Ja przy drugim dziecku też mam zupełnie inne podejście. I syn ma 5 miesięcy i nie myślę o zakończeniu. A może to zasługa laktatora muszlowego SmartSense?
Kiedy skończyłaś?
Ja na początku mówiłam sobie, że chce karmić min 3 msc, potem że min 6, a wczoraj mówię do męża że myślę, że do roku pociągnę ![]()
![]()
Ja mam dokładnie tak samo jak Ty. Teraz planuje karmic do roku. Rozmawiałam z pediatrą i tak by było super bo dieta rozszerzona bedzie to do roku karmić a potem już sie nie daje butli z MM bo mleczko dziecko ma do roku jeść.
Zestaw super do testowania, laktatora jestem ciekawa
stanika nadal nie kupiłam wiec byłoby super przetestować a butelka i wkladki laktacyjne to moje must have ![]()
akurat z tym to tak nie dziala jak i większość "tabelkowych " tresci
to tak nie dziala ze “masz juz rok to butli z mm nie ma”
owszem duzo jest zalecen z stron neutologopedy ze względu na smoczek zgryz itp ale jedne dzieci odrzucaja mleko przed rokiem a inne piją jeszcze bardzo dlugo
tez myślałam ze to tak sie odcina jak mówią i nara ale niestety
mialam marzenia karmic dlugo swoim ale przez niedostosowanie medyczne mleka i ich eksperymenty dziecko odrzuciło moje mleko w 8msc zycia bo po ich radach i bzdurnych zalecen sama bylam niedożywiona…
a przy bmk jedyny jakikolwiek nabial jakie mogl miec yo specjalistyczne mleko.
tym razem sytuacja szla podobnie wiec zadzialalam na własną rękę “od razu” zmienilam mleko na pepti a sama unikam nabialu i jak reka odjal problem sie skończył za to pediatra sie obrazila i nawet recepty mi nie da… ,
,mam sobie do specjalisty isc bo nie poczekalam na jej rady tylko sama znalazłam rozwiązanie i dziecko sie nie meczy plus ocalilam sobie karmienie moim
plany i zalecenia to jedno a rzeczywistość weryfikuje
Staniczek prezentuje się mega wygodnie
jestem go bardzo ciekawa 🩷
Jako przyszła mama bardzo się cieszę na takie inicjatywy ![]()
To dla mnie zupełnie nowy etap i każda możliwość przetestowania produktów przed narodzinami maluszka jest na wagę złota. Najbardziej ciekawi mnie laktator i butelka - chętnie sprawdzę, co się u nas sprawdzi ![]()
Trzymam kciuki i z przyjemnością będę dzielić się swoimi doświadczeniami! 🩷
Ja odrazu chcialam przez conajmniej rok . Ogolnie moja mala to mlekochlip i nie wiem jak to bedzie z odstawianiem
wiec ja planuje rok ale ona moze nie byc zagorzalą fanką moich postanowien ![]()
Super jest kpi już ponad 7 miesięcy więc idealnie by mi się sprawdził ten zestaw ![]()
Ja rodziłam przez cc i nie wiedziałam jak będzie z laktacja ale bardzo mi zależało co najmniej do 6 miesięca. Jak się udało to wyznaczyłam sobie termin minimum do 12 miesiąca. Mały kończy w kwietniu rok a ja myślę by jeszcze go karmić jak tego mleczka jeszcze potrzebuje. Oczywiście może się zdarzyć że nagle odrzuci i też będzie ok. Ale
Mój maluszek test taki mamusiny że obawiam się że długo będzie chciał mamusinego mleczka.
@magdap_96 niby potem nie trzeba już maluchowi dawać mm ale jak dziecko ma dalej potrzebę to się dale. Zgodnie z zaleceniami WHO można dziecko karmić do 2 roku życia nawet jak mama i dziecko tego chcą, albo miejski maluch nadal tego potrzebuje.
Jednak wracam do pracy i się zastanawiam jak to będzie. Pewnie w ciagu dnia będę odciągać a w nocy już normalnie karmić z piersi. Mały pewnie też zacznie więcej jeść to może mniej będzie chciał pić mleka. No zobaczymy czas pokaże