Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Świetny zestaw a ten nowy płyn do prania kusi. :heart::heart::heart:
Naprawdę rozpieszczacie z nowościami

Super zestaw :wink: ten płyn do prania z chęcią bym przetestowała, a mam małych wrażliwców i ja alergiczka :confused:

Oooooo :scream_cat: mega jestem ciekawa produktów do prania

Tabletki są niesamowite, sprawdzają się lepiej niż zwykle i od dłuższego czasu już tylko tych używam do wszystkiego.
Zwykle wykorzystuje tylko do czyszczenia zmywarki/pralki, czy pkytek.
Ciekawa jestem, czy płyn jest tak samo super

Świetny zestaw , płynu do prania to ja się nie spodziewałam naprawdę . Tabletki i płynu do butelek używamy i jestem zadowolona.

Świetny zestaw. Jestem mega ciekawa płynudo mycia butelek i smoczków bo nigdy z tego nie korzystałam i oczywiście z proszku do prania dla maluszków. Piękny zestaw :muscle::wink:

A też byłam dziś w Rossmannie i nie widziałam tego płynu do ubranek wiec jest to całkiem nowość nowość :smiley: ciekawe jak z innymi drogeriami :slight_smile: też widzę że można go kupić w Gemini on line :slight_smile:

Świetny zestaw do testowania​:heart_eyes: i do tego płyn do prania ubranek dziecięcych super :heart_eyes::heart_eyes: tego jeszcze nie testowałam jesgem bardzo ciekawa :smiley:

Ciekawe gdzie bedzie dosteony stacjonarnie . Czy np bedzie w rossmanie ? :thinking: byloby super

obstawiam ze w rosku będzie bo duzo takich nowości wchodzi w rossmany wiekszosci

Byloby super, bo bylby zawsze “pod reka” zeby kupic
Jestem mega ciekawa jak bedzje dopieral , bo przy sposobie jedzenia mojej malej to duzo sie dzieje pozniej na ubranach :rofl::see_no_evil: dzisiaj jak wracalam ze spaceru to az mi wstyd bylo , bo cala sie umorusala :rofl::rofl::rofl: zreszta ona w ogole nie ma litosci , dzis na przyklad weszla do basenu w ubrankach a potem na trawe a potem znowu do basenu i zla matka zabrala ją do domu na przebiorke :rofl: a ona byla mega szczesliwym dzieckiem przeciez :rofl:

5 polubień

Napewno tylko pytanie kiedy. Najlepiej żeby był jak najszybciej bo chce go mieć :rofl:
Ja już 3 razy w tym sezonie wymieniałam wodę :rofl: bo najlepiej jak się w błotko wchodzi i później do wody to nagle nogi robią się czyste no magiaaaa :rofl::rofl:

1 polubienie

Ja tez jestem w goracej wodzie kapana i ten najchetniej juz bym chciala :rofl: moze juz jest na stronie ? :thinking: musze sprawdzic . Moze przy okazji innych zakupow odrazu bedzie mozna sobie wrzucic w koszyk .
Ten basen dla malej to w ogole szalenstwo , bo non stop wode wylewam i wlewam nowej :rofl: kupilam jej ten basenik w lidlu i to strzal w 10 , sama sobie wchodzi (oczywoscie pod kontrola ) sama wychodzi . No a z nogami w blotku to faktycznie magia :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

na canpol jest i dostepne plus tez na media expert czy Kaufland widziałam na stronie ale brak w magazynie
musimy poczekać az sie rozejdzie z magazynu na sklepy:)

Sprawdzalam teraz i jest na stronie :muscle:

W ogole jaka super cena :muscle:

3 polubienia

Nowy miesiąc zaskoczył nowym produktem, który w dodatku znalazł się wśród nagród, także idealnie, bo baaaardzo ciekawi mnie jak się sprawdzi w “praniu” dosłownie i w przenośni :star_struck: :sweat_smile: jeśli zaskoczy mnie równie pozytywnie jak Wasze tabletki do zmywarki to sukces będzie gwarantowany 🩵 :grin:

Z tabletek korzystam na codzien i uwielbiam je i cały czas wiernie do nich wracam :heart:

Genialny zestaw do przetestowania czeka na nas w lipcu! :star_struck::star_struck:

Uwielbiam te produkty, kiedyś testowałam kostki i jak tylko mam okazję to kupuje. A płyn jest u nas ciągle od urodzenia małej :slight_smile: ciekawa jestem bardzo tego do prania

Mojej mamie nie dawno w niedzielę skończyły się tabletki do zmywarki i zadzwoniła do mnie żebym jej przywiozła kilka. Wzięłam te z Canpol nie mówiąc co to za tabletki. I mam się później pyta co to za tabletki bo w sumie fajnie domyte naczynia. Jak powiedziałam że z Canpol to nie bardzo chciała uwierzyć więc już dostała jedno pudełko ode mnie :grin::grin:

1 polubienie

Super zestaw. Dla mnie jako fanki ekoproduktow w sam do testow. Na razie znam tylko płyn do naczyn i jesli chodzi o mycie rzeczy dzwicka to jest on u nas od poczatku.

Mi właśnie zostało ostatnie pudełko już otwarte tych tabletek, a miałam chyba 4, bo 2 z testów i 2 zamówiłam :rofl: na początku wrzucałam tylko jak myłam w zmywarce butelki z naczyniami, a teraz wrzucam do wszystkiego, bo są naprawdę świetne

1 polubienie