Świetny zestaw a ten nowy płyn do prania kusi. ![]()
![]()
![]()
Naprawdę rozpieszczacie z nowościami
Super zestaw
ten płyn do prania z chęcią bym przetestowała, a mam małych wrażliwców i ja alergiczka ![]()
Oooooo
mega jestem ciekawa produktów do prania
Tabletki są niesamowite, sprawdzają się lepiej niż zwykle i od dłuższego czasu już tylko tych używam do wszystkiego.
Zwykle wykorzystuje tylko do czyszczenia zmywarki/pralki, czy pkytek.
Ciekawa jestem, czy płyn jest tak samo super
Świetny zestaw , płynu do prania to ja się nie spodziewałam naprawdę . Tabletki i płynu do butelek używamy i jestem zadowolona.
Świetny zestaw. Jestem mega ciekawa płynudo mycia butelek i smoczków bo nigdy z tego nie korzystałam i oczywiście z proszku do prania dla maluszków. Piękny zestaw ![]()
![]()
A też byłam dziś w Rossmannie i nie widziałam tego płynu do ubranek wiec jest to całkiem nowość nowość
ciekawe jak z innymi drogeriami
też widzę że można go kupić w Gemini on line ![]()
Świetny zestaw do testowania:heart_eyes: i do tego płyn do prania ubranek dziecięcych super ![]()
tego jeszcze nie testowałam jesgem bardzo ciekawa ![]()
Ciekawe gdzie bedzie dosteony stacjonarnie . Czy np bedzie w rossmanie ?
byloby super
obstawiam ze w rosku będzie bo duzo takich nowości wchodzi w rossmany wiekszosci
Byloby super, bo bylby zawsze “pod reka” zeby kupic
Jestem mega ciekawa jak bedzje dopieral , bo przy sposobie jedzenia mojej malej to duzo sie dzieje pozniej na ubranach ![]()
dzisiaj jak wracalam ze spaceru to az mi wstyd bylo , bo cala sie umorusala ![]()
![]()
zreszta ona w ogole nie ma litosci , dzis na przyklad weszla do basenu w ubrankach a potem na trawe a potem znowu do basenu i zla matka zabrala ją do domu na przebiorke
a ona byla mega szczesliwym dzieckiem przeciez ![]()
Napewno tylko pytanie kiedy. Najlepiej żeby był jak najszybciej bo chce go mieć ![]()
Ja już 3 razy w tym sezonie wymieniałam wodę
bo najlepiej jak się w błotko wchodzi i później do wody to nagle nogi robią się czyste no magiaaaa ![]()
![]()
Ja tez jestem w goracej wodzie kapana i ten najchetniej juz bym chciala
moze juz jest na stronie ?
musze sprawdzic . Moze przy okazji innych zakupow odrazu bedzie mozna sobie wrzucic w koszyk .
Ten basen dla malej to w ogole szalenstwo , bo non stop wode wylewam i wlewam nowej
kupilam jej ten basenik w lidlu i to strzal w 10 , sama sobie wchodzi (oczywoscie pod kontrola ) sama wychodzi . No a z nogami w blotku to faktycznie magia ![]()
![]()
![]()
na canpol jest i dostepne plus tez na media expert czy Kaufland widziałam na stronie ale brak w magazynie
musimy poczekać az sie rozejdzie z magazynu na sklepy:)
Nowy miesiąc zaskoczył nowym produktem, który w dodatku znalazł się wśród nagród, także idealnie, bo baaaardzo ciekawi mnie jak się sprawdzi w “praniu” dosłownie i w przenośni
jeśli zaskoczy mnie równie pozytywnie jak Wasze tabletki do zmywarki to sukces będzie gwarantowany 🩵 ![]()
Z tabletek korzystam na codzien i uwielbiam je i cały czas wiernie do nich wracam ![]()
Genialny zestaw do przetestowania czeka na nas w lipcu! ![]()
![]()
Uwielbiam te produkty, kiedyś testowałam kostki i jak tylko mam okazję to kupuje. A płyn jest u nas ciągle od urodzenia małej
ciekawa jestem bardzo tego do prania
Mojej mamie nie dawno w niedzielę skończyły się tabletki do zmywarki i zadzwoniła do mnie żebym jej przywiozła kilka. Wzięłam te z Canpol nie mówiąc co to za tabletki. I mam się później pyta co to za tabletki bo w sumie fajnie domyte naczynia. Jak powiedziałam że z Canpol to nie bardzo chciała uwierzyć więc już dostała jedno pudełko ode mnie ![]()
![]()
Super zestaw. Dla mnie jako fanki ekoproduktow w sam do testow. Na razie znam tylko płyn do naczyn i jesli chodzi o mycie rzeczy dzwicka to jest on u nas od poczatku.
Mi właśnie zostało ostatnie pudełko już otwarte tych tabletek, a miałam chyba 4, bo 2 z testów i 2 zamówiłam
na początku wrzucałam tylko jak myłam w zmywarce butelki z naczyniami, a teraz wrzucam do wszystkiego, bo są naprawdę świetne