Super zestaw♥️ swietnie, ze powiekszacie game produktow ekologicznych w swojej ofercie.
Czekam, az bambusowe reczniki beda w ofercie i zamawiamy plyn, zeby przetestowac na ubrankach po pierwszych obiadkach ![]()
Jak tam wasze RD? Dajesz Guciowi słoiczki czy sama gotujesz? My na razie słoiczki ![]()
Zestaw super
ciekawe jak żel do prania poradzi sobie z plamami
Cieszymy się, że nasze produkty dobrze się sprawdzają
![]()
Ekstra! Cieszymy się, że jesteś zadowolona ![]()
Bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do naszego forum! Zachęcamy do regularnej aktywności
![]()
Mamy głowę pełną pomysłów
![]()
Super, że nagrody się podobają!
![]()
Takie komentarze ogromnie nas cieszą! ![]()
Zaskakujecie nowościami . Płynu jestem najbardziej ciekawa do prania ![]()
Ja jeszcze nie korzystałam z nich ale czekają aż skończy się płyn do zmywarki
Aż jestem ciekawa bo tak polecacie
Super są
ja najchetniej przerzuciłabym sie na nie ale mam zapas innych kapsułek
Ooo no genialna cena , ciekawe jak się sprawdza
To ja poczekam na wasze opinie jak się sprawdził ![]()
@CanpolBabies_Redakcja a czy płyn do prania jest lub będzie gdzieś dostępny też stacjonarnie? ![]()
Googlowalam wcześniej i nigdzie nie widziałam ale planuję zamówić na allegro (canpol ma też sprzedaż na allegro) bo płyn z którego korzystam już się kończy a obok takiej nowości nie potrafię przejść obojętnie ![]()
Ja bym bardzo chciała najpierw powąchać
tak jak na innym wątku - te płyny to zawsze jednak bardzo różnie ![]()
Ooo to to właśnie. W ogóle moim zdanie to powinny być próbki wszystkich płynów czy proszków. Każdy by sobie taką próbkę zakupił, sprawdził czy pasuje i później kupował normalne opakowania a czasem kupi się jakoś płyn, on nie pasuje i co z nim zrobić ![]()
O w sumie, takie próbki dlaczego nikt jeszcze na to nie wpadł ![]()
@LawiBlue genialne! Niby niektóre produkty mają małe i duże opakowania ale jednak nawet te małe to nie są na raz ![]()