Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Super zestaw♥️ swietnie, ze powiekszacie game produktow ekologicznych w swojej ofercie.
Czekam, az bambusowe reczniki beda w ofercie i zamawiamy plyn, zeby przetestowac na ubrankach po pierwszych obiadkach :blush:

1 polubienie

Jak tam wasze RD? Dajesz Guciowi słoiczki czy sama gotujesz? My na razie słoiczki :grinning:

Zestaw super :grin: ciekawe jak żel do prania poradzi sobie z plamami

Cieszymy się, że nasze produkty dobrze się sprawdzają :raised_hands: :smiling_face_with_three_hearts:

Ekstra! Cieszymy się, że jesteś zadowolona :sparkling_heart:

1 polubienie

Bardzo się cieszymy, że dołączyłaś do naszego forum! Zachęcamy do regularnej aktywności :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Mamy głowę pełną pomysłów :face_with_hand_over_mouth: :heart:

1 polubienie

Super, że nagrody się podobają! :smiling_face_with_three_hearts: :sparkling_heart:

1 polubienie

Takie komentarze ogromnie nas cieszą! :heart:

1 polubienie

Zaskakujecie nowościami . Płynu jestem najbardziej ciekawa do prania :smiling_face:

Ja jeszcze nie korzystałam z nich ale czekają aż skończy się płyn do zmywarki

Aż jestem ciekawa bo tak polecacie

Super są :grin: ja najchetniej przerzuciłabym sie na nie ale mam zapas innych kapsułek

Ooo no genialna cena , ciekawe jak się sprawdza

To ja poczekam na wasze opinie jak się sprawdził :laughing:

@CanpolBabies_Redakcja a czy płyn do prania jest lub będzie gdzieś dostępny też stacjonarnie? :face_with_monocle:

1 polubienie

Googlowalam wcześniej i nigdzie nie widziałam ale planuję zamówić na allegro (canpol ma też sprzedaż na allegro) bo płyn z którego korzystam już się kończy a obok takiej nowości nie potrafię przejść obojętnie :sweat_smile:

2 polubienia

Ja bym bardzo chciała najpierw powąchać :see_no_evil: tak jak na innym wątku - te płyny to zawsze jednak bardzo różnie :joy:

Ooo to to właśnie. W ogóle moim zdanie to powinny być próbki wszystkich płynów czy proszków. Każdy by sobie taką próbkę zakupił, sprawdził czy pasuje i później kupował normalne opakowania a czasem kupi się jakoś płyn, on nie pasuje i co z nim zrobić :face_with_diagonal_mouth:

2 polubienia

O w sumie, takie próbki dlaczego nikt jeszcze na to nie wpadł :flushed:

1 polubienie

@LawiBlue genialne! Niby niektóre produkty mają małe i duże opakowania ale jednak nawet te małe to nie są na raz :sweat_smile:

2 polubienia