Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

No tak. A jak ktoś ma jeszcze np wrażliwa skórę to co ma kupować i później co z tym zrobić. Ja raz proszek w Anglii kupiłam takie wielkie opakowanie bo promka była i się okazało że córka ma uczulenie na niego i co musiałam koleżance oddać co prawda zwróciła mi ołówek kasy no ale jednak a tak to pyk próbka nic się nie dzieje to kupuję

1 polubienie

Oj tak to byłoby super , każdy mógłby sobie wypróbować taką saszetkę z proszkiem lub płynem na jednym praniu i byłoby wiadomo czy kupować duże opakowania . Tymbardziej , że proszki i płyny są zazwyczaj w bardzo dużych opakowaniach . A szczególnie przydałby się takie próbki dla osób z problemami skórnymi . Mąż ma AZS i nie wszystkie płyny/proszki mu odpowiadają .

1 polubienie

napewno będzie dostepny bo na niektórych stronach widnieje ale trzeba poczekac z racji nowosci by stan sklepow zostal uzupełniony bo narazie “brak w magazynie”

2 polubienia

Ja akurat się nie boję że takie hypoalergiczne płyny się zmarnują - zawsze wykorzystam chociażby do prania legowisk, zabawek i szelek psów.
A próbki płynów często są w różnych paczkach dla niemowlaków, mam w domu taką próbkę lovella i solan sensitive

No to super masz. Ja akurat nie mam do czego tego wykorzystać. Tak dużo jest próbek w paczkach dla maluszków czyli że te próbki fizycznie sa ale nie ma ich do sprzedaży niestety

1 polubienie

Chyba że zapłacisz swoimi danymi na wszystkich możliwych portalach :see_no_evil:

1 polubienie

Widziałam że można go zamówić w Media Expert i odebrać stacjonarnie, albo sprawdzić czy w danym sklepie jest

1 polubienie

na gemini tez pojawilo sie
a dwa dni temu łącznie z media expert widniała informacja ze brak w magazynie
czyli niebawem gdzieś będzie można i stacjonarnie go znaleźć :heart_eyes:

Na Gemini też widziałam to prawda i jeszcze gdzieś widziałam tylko już nie pamiętam

Ooo wydaje się na bardzo fajny zestaw, aktualnie ciężko znaleźć dobre produkty dla dzieci i niemowląt, jak nie wygram to i tak będę musiała sprawdzić :heart::heart:

Juz o tym pisałam 3 dni temu :smiley:

A też jestem za, aby były minaturki próbki tak jak są np z Lovela i są dokładane do paczki na powotanie maluszka z Niebieskiego Pudełka :slight_smile:

@CanpolBabies_Redakcja myślę że to dobry pomysł tak jak dziewczęta pisały :slight_smile:

Ciekawe czy można od ręki wtedy kupić w gemini stacjonarnie :face_with_raised_eyebrow: czy jednak zamówić z odbiorem u nich
@CanpolBabies_Redakcja popieram pomysł koleżanki wyżej :laughing:

Ja osobiście poza lovelą w tym niebieskim pudełku to żadnej innej próbki nie widziałam

Właśnie totalnie nie pamiętam skąd mam próbkę silanu. W niebieskim pudełku do prania tylko miałam lovelle

No trzepana by było się przejść do apteki i zapytać. Pewnie później będą dostępne. Teraz jak to jest nowość to może być tak że jeszcze nie są rozdystrybuowane

1 polubienie

Hahah jak mogłaś dziecko wyciągnąć z basenu podczas najlepszej zabawy :rofl:
@Redax33 to jak u mnie synek ma AZS

1 polubienie

To ja dzisiaj zrobię hardcore zapisałam starszą na basen zadzwonili że niestety grupa się nie zabrała, na szybko znalazłam inne zajęcia i jeszcze będzie poza grupą dla starszej grupa dla niemowlaków więc jeszcze z małą idę w tym samym czasie. Jak ja ogarnę je dwie nie wiem

Omatko :sweat_smile: to masz wyzwanie oby dzieciaczki z Tobą współpracowały :sweat_smile::face_holding_back_tears:

1 polubienie

Dlatego boję się, mało zapisałam tylko na sześć zajęć a starszą zapisałam na 12 w tym z dwóch i tak nie skorzystamy bo jedziemy w tym czasie na Mazury

Oj to nie da się ich przełożyć żeby nie przepadły ?