@AnetteSo myślę że u mnie nie byłoby problemu jaki kolor bo w sumie ma do czegoś służyć i bardziej patrzyłabym na dobro małego a jeżeli byłyby taki kolor to trudno . A druga sprawa mój lubi takie kolory do tego czerwony pomarańczowy , same letnie więc pewnie sam taki kupiłby ![]()
![]()
![]()
Ale z odzieży nie kupuje mu takich , chociaż wiem że chciałby ![]()
![]()
Mój to by ani nie zajarzył ![]()
![]()
![]()
![]()
@usmiechnietaMama jak Wasze nocki? Synek przesypia czy się wybudza?
To może i lepiej w tę stronę ![]()
Ja też w sumie nie wiem , czy bym zwróciła uwagę ![]()
A ja sama jestem ciekawa jak z moim
Paczki już są w apce
@Mamamamusia mój nie ma z tym problemu jaki kolor , bardziej to ja patrzę na takie rzeczy . Raczej wszystko tak dobieram kolorystycznie , a mój to jaki będzie to będzie . Gdy sobie sam kupował odzież to same takie kolory że szok . Odkąd ja mu kupuje to garderoba zmieniła mu się ale nie przeszkadza mu to . Obojętnie co ubierze a dla mnie ważne żeby dobrze wyglądał ![]()
No ja właśnie byłam mega zaskoczona, bo nie liczyłam, że coś dostanę ostatnio tyle się tu dzieje, że ciężko się przebić
ale dziekuje za miłe zaskoczenie w moim alergicznym domu na pewno wszystko się przyda xd
O dobrze że piszesz bo ja nie miałam żadnego powiadomienia że jest w apce
Taak jutro będą paczuchy !
Ooo nie dojrzałam w apce , ale super że już nadane ![]()
![]()
Yeees!
Jutro będą, czekamy ![]()
![]()
Myślicie że już dziś będą? Dopiero z samego rana w filii więc może jednak jutro ![]()
Ja mam ze dzisiaj bedzie kurier
miedzy 10.54 a 11.56 ![]()
No właśnie też dostałam jednak powiadomienie. Ekspresowo!

ja juz mam
Moj kurier dopiero bedzie ok 16 ![]()
Mojego jeszcze nie było
Ooo super mi wrzucił do punktu bo jestem na wyjeździe, nie mogę się doczekać aż odbiorę ![]()