Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Dokładnie nie jest nudno przynajmniej się coś dzieje i czuć że forum żyje

2 polubienia

Hahahahs az kipi wszystko

3 polubienia

Mam nadzieję że naprawią te powiadomienia dość szybko :sweat_smile:

4 polubienia

@Mamilove może mają jakąś awarie albo coś ulepszają , lub przeciążenie bo teraz nas tu dużo jest :face_with_peeking_eye: też nie mam czasu na czytanie wszystkiego bo musiałabym cały dzień spędzić tutaj :rofl: staram się jak najczęściej wchodzić :blush:
@Karcia oj tak czuć, jest taka żywa energia . Super , nagrody też chyba mega zachęcają :blush:

2 polubienia

Ciekawe jak teraz weekend właśnie to czy jest szansa

1 polubienie

Ostatnio to kilka dni trwała ta naprawa :frowning:

No ciekawe, bo strasznie to denerwuje

A ostatnio kupiłam parasol w Action na słońce żeby brać na plażę jak pójdziemy z młodym a mój mąż dziś otwiera i patrzy :eyes: i mówi że ma kolory flagi Ukraińskie i mam zwrócić :rofl: bo to niebezpieczne :upside_down_face: chodzi z nim a ja nawet o tym nie pomyślałam

Oj teraz to różnie , lepiej wymień :joy::joy:

Haha teraz to na wszystko trzeba uważać nawet na to jaki parasol się kupuje :rofl::rofl:

Oj ja bym wymieniła bo to różnie bywa .

Hahahha , i co będziesz zwracała faktycznie :rofl:? Jego poslij niech wymieni a przy zwrocie powod napisze :rofl:

Właśnie sprawdziliśmy i w Action można wymieniać do 8 dni a dziś 9 także kicha. Zawozimy do babci do ogródka bo tam nie ma znaczenia. Wybrałam ten bo inny był różowy i nawet nie pomyślałam …. Zresztą on ze mną kupował i dopiero dziś jak rozłożyliśmy to stwierdził że składamy :laughing: tak wygląda

IMG_3184

Na szczęście był tani bo za 21zl

2 polubienia

Haha nie wygląda źle ale faktycznie ma ukraińskie barwy tylko czy to ma znaczenie w parasolu :rofl::rofl:

No mi to nie przeszkadza ale mój mąż schował i zabrania wyciągać :face_with_peeking_eye::grin:

2 polubienia

Eeeee baaardzo letni słoneczny jest :smiley::smiley::smiley::smiley:

1 polubienie

Źle nie wygląda, chłopięce kolorki :joy::joy:

Mój też by nie pozwolił :rofl:

1 polubienie

Ale popatrzcie w jakim momencie przyszło nam żyć i że taka głupota jak parasol jest problematyczne bo ma takie a nie inne barwy

1 polubienie

Nooo to prawda, chore to jest nieco