Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

:rofl::rofl::rofl::rofl: też zauważyła że tak od razu się jakoś tu zrobiło aktywnie i dobrze bo forum ma żyć

3 polubienia

Nie mówię że to źle , oczywiście że dobrze . Gorzej dla osoby która nie ma tak czasu wejść . Nadrobić jej napewno jest trudno jak tyle wiadomości :rofl:mi ciężko jest a wchodzę codziennie .
Też wolę jak się coś dzieje miesiąc szybciej leci :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
@usmiechnietaMama tak masz rację z tym kodem to naprawdę fajna cena jest . Więc wcale dużo za taki zestawik nie wychodzi :wink:

2 polubienia

ja przez ostatni miesiąc mialam tak ze wchodziłam nawet co 2-3 dni czasami bo nie dało rady inaczej i wierz mi lub nie, nie szlo nadrobic i będąc codziennie nie idzie kazdego watku nadrobic
po prostu trzeba sobie wybrac interesujące wątki i je ± “pilnowac” a czasem po prostu odpisuje sie na wiadomosci hdzie jest sie oznaczonym, ospisuje na mowe watki lib zagladnie i wyrywkowo. chyba ze w ciazy lub poza i nie ma sie nic innego do roboty to wtedy moze jest sie wstanie wszystko ogarnac😅

3 polubienia

O tak ja też tak robię. Nie piszę we wszystkich wątkach tylko po to żeby pisać. Pisze a tych które mnie interesują. Nie da się wszystkiego czytać za dużo tego jest

1 polubienie

Tak, dokaldnie… ale ja nawet czasem chce wrócic do czegos i juz nie pamietam gdzie to było :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

haha jakie to znane😅 wczoraj weszlam w 5 watkiw by odpisać w cos co widzialam i mi sie zamknelo😅

1 polubienie

Oj widzę że dużo się tu dzieje :sweat_smile: ciężko nadrobić i się wyrybić :smiling_face_with_tear: przed nami jeszcze trochę do rozszerzenia diety także jest czas jak się nie uda to tak jak mówi @usmiechnietaMama na jakiejś promce się kupi i to jeszcze sprawdzone przez inne mamy z forum :joy::heart:

1 polubienie

@MamusiaNM też tak robię , na niektórych wogole nie bywam bo nie mam jak , musiałabym cały czas na forum być .
@Efektdomi o właśnie , też nie raz tak mam . A wpisuje w lupke i nic nieraz nie wychodzi :laughing:
@karolina27034 dlatego właśnie nic się nie stanie jak się nie uda , my mamy jeszcze czas na to . :hugs:
Dobrze że te promki są bo tak to ciężko byłoby . Chociaż nie wszystko jest drogie :grin:

1 polubienie

Ja wczoraj byłam i było spokojnie a dziś widzę szła i dużo widzę wpisów :eyes:

No ja dziś zobaczyłam “25 nieprzeczytanych” i aż spojrzałam jeszcze raz czy serio czy to efekt niewyspania :joy:

1 polubienie

25 to jeszcze nie jest dużo :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Zgadza się , jest maaasa wpisów :rofl::rofl:

Wiem wiem, ale to było przez kilka godzin :joy:

Po tygodniu to dopiero było wpisów :face_with_peeking_eye: jeszcze nie wyszystkie odpoczywałam i nadrobiłam :sweat_smile: jeszcze powiadomienia mi nie przychodzą że ktoś mi odpisał :cry: czy tylko ja tak mam ??

1 polubienie

Ja miałam przez moment ale chyba już jest okey

1 polubienie

To jak ktoś da mi serduszko do odpwiedzi widzę że jest odpisane :frowning:

Zdziwiłam się że dwie osoby to samo odpisały a tu totalna metamorfoza :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Ooo to nie jestem sama :smiley: ale fajnie jak się coś dzieje :grinning:
@Paulina.K dokładnie , mnie nie było tyle czasu i teraz tyle wiadomości :hugs::grinning:
@BeataSt to ja mam 45 nowych nieprzeczytanych wątków :smiley:

1 polubienie

@Mamilove oczywiście że tak , nie jest nudno . Dużo czytania :hugs:

1 polubienie

Ja niestety nie mam tyle czasu żeby wszystko czytać a jeszcze te powiadomienia nie dzialaja i nie widzę jak mi ktoś odpisze :confused: