![]()
![]()
![]()
też zauważyła że tak od razu się jakoś tu zrobiło aktywnie i dobrze bo forum ma żyć
Nie mówię że to źle , oczywiście że dobrze . Gorzej dla osoby która nie ma tak czasu wejść . Nadrobić jej napewno jest trudno jak tyle wiadomości
mi ciężko jest a wchodzę codziennie .
Też wolę jak się coś dzieje miesiąc szybciej leci ![]()
@usmiechnietaMama tak masz rację z tym kodem to naprawdę fajna cena jest . Więc wcale dużo za taki zestawik nie wychodzi ![]()
ja przez ostatni miesiąc mialam tak ze wchodziłam nawet co 2-3 dni czasami bo nie dało rady inaczej i wierz mi lub nie, nie szlo nadrobic i będąc codziennie nie idzie kazdego watku nadrobic
po prostu trzeba sobie wybrac interesujące wątki i je ± “pilnowac” a czasem po prostu odpisuje sie na wiadomosci hdzie jest sie oznaczonym, ospisuje na mowe watki lib zagladnie i wyrywkowo. chyba ze w ciazy lub poza i nie ma sie nic innego do roboty to wtedy moze jest sie wstanie wszystko ogarnac😅
O tak ja też tak robię. Nie piszę we wszystkich wątkach tylko po to żeby pisać. Pisze a tych które mnie interesują. Nie da się wszystkiego czytać za dużo tego jest
Tak, dokaldnie… ale ja nawet czasem chce wrócic do czegos i juz nie pamietam gdzie to było ![]()
![]()
haha jakie to znane😅 wczoraj weszlam w 5 watkiw by odpisać w cos co widzialam i mi sie zamknelo😅
Oj widzę że dużo się tu dzieje
ciężko nadrobić i się wyrybić
przed nami jeszcze trochę do rozszerzenia diety także jest czas jak się nie uda to tak jak mówi @usmiechnietaMama na jakiejś promce się kupi i to jeszcze sprawdzone przez inne mamy z forum ![]()
![]()
@MamusiaNM też tak robię , na niektórych wogole nie bywam bo nie mam jak , musiałabym cały czas na forum być .
@Efektdomi o właśnie , też nie raz tak mam . A wpisuje w lupke i nic nieraz nie wychodzi ![]()
@karolina27034 dlatego właśnie nic się nie stanie jak się nie uda , my mamy jeszcze czas na to . ![]()
Dobrze że te promki są bo tak to ciężko byłoby . Chociaż nie wszystko jest drogie ![]()
Ja wczoraj byłam i było spokojnie a dziś widzę szła i dużo widzę wpisów ![]()
No ja dziś zobaczyłam “25 nieprzeczytanych” i aż spojrzałam jeszcze raz czy serio czy to efekt niewyspania ![]()
25 to jeszcze nie jest dużo ![]()
Zgadza się , jest maaasa wpisów ![]()
![]()
Wiem wiem, ale to było przez kilka godzin ![]()
Po tygodniu to dopiero było wpisów
jeszcze nie wyszystkie odpoczywałam i nadrobiłam
jeszcze powiadomienia mi nie przychodzą że ktoś mi odpisał
czy tylko ja tak mam ??
Ja miałam przez moment ale chyba już jest okey
To jak ktoś da mi serduszko do odpwiedzi widzę że jest odpisane ![]()
Zdziwiłam się że dwie osoby to samo odpisały a tu totalna metamorfoza ![]()
![]()
Ooo to nie jestem sama
ale fajnie jak się coś dzieje ![]()
@Paulina.K dokładnie , mnie nie było tyle czasu i teraz tyle wiadomości ![]()
![]()
@BeataSt to ja mam 45 nowych nieprzeczytanych wątków ![]()
@Mamilove oczywiście że tak , nie jest nudno . Dużo czytania ![]()
Ja niestety nie mam tyle czasu żeby wszystko czytać a jeszcze te powiadomienia nie dzialaja i nie widzę jak mi ktoś odpisze ![]()