Dołącz do mam testerek! (lipiec 2026)

Eeeee a czy tylko ja wkdze jak od dłuższej chwili jedna mama tu nam pisze i pisze :grin::grin::muscle:?

Ja też widzę Że ktoś pisze cały czas

Uuu un mnie też to się pojawiło że ktoś pisze i pisze bez końca

Mam tak samo i że @Kalusia161 ciagle pisze :joy:

Drogie mamy, pracujemy nad rozwiązaniem problemu :raised_hands:

10 polubień

Może @Kalusia161 pisze nam jakiś referat :grin:

My wracamy z urlopu i pierwsze co zrobię to odbieram paczkę :grin: nie moge się doczekać. A że prania mam dużo to idelanie na testy :smiling_face_with_three_hearts:

@Paulina.K a przekierowałaś do paczkomatu czy do jakiegos sklepu ?

Ja dzwoniłam do kuriera że mnie nie ma i on powiedział że wrzuci do punktu nie wiedziałam czy to będzie paczkomat czy jakiś sklep. Było w paczkomacie

1 polubienie

No to wygląda na to że jest grubsza awaria skoro to tyle czasu zajmuje😅

1 polubienie

Paczkomaty mają odbiór 72 h a jak do żabki itp. to 7 dni :grin:

Wlansie nie miałam wyboru bo ja nie przekierowałam jak była możliwość tylko zadzwoniłam do kuriera że nas nie ma i on powiedział że wrzuci do punktu

Dokładnie też mam że ona pisze non stop

Faktycznie , też to u siebie widzę . @Kalusia161 co tam tak długo piszesz :see_no_evil:

U mnie tak samo , wyświetla się że piszę. Więc chyba coś się przywiesilo :sweat_smile:

Jeju jak szybko zleciał tydzień :open_mouth: w tamtym tygodniu zgłaszałyśmy błąd na stronie jeju

1 polubienie

Znowu dokładnie taki sam problem jak był kilka tygodni temu :frowning:

Wtedy wydaje mi się że szybciutko naprawili :frowning:

Tak wtedy jakoś to poszło szybko w miarę teraz się nie odnajdziemy jak zaczną powiadomienia wskakiwać :joy:

1 polubienie

@Paulina.K masz rację . Może uda się jakoś na czasie z naprawą tych powiadomień. Mnie to strasznie już denerwuje bo na każdym wątku jest tyle wiadomości ciężko jest się odnaleźć . :expressionless:

Ja na bieżąco patrzę czy ktoś odpisał wiec wszystkie usune :laughing::sweat: