Zestaw naprawdę świetny
mieć taki w domu to świetna sprawa . U mnie im więcej butelek tym lepiej bo nie muszę co chwila wyparzać tulko włączę wyparzarkę jak się cała zapełni, i wiadomo jak dziecko co 3 h wstaje w nocy to tych butelek brudzi kilka i nie trzeba odrazu szorować po użyciu bo jest kolejna
do tego w zapasie smoczki …super ![]()
Super wyglądają
bardzo fajny zestaw do testów
Świetny zestaw do testów , jestem właśnie na etapie rozmyślania nad przejściem na kpi to zestaw byłby idealny ![]()
![]()
![]()
Idealne uzupełnienie mojej wyprawki w trakcie której kompletowania jestem ![]()
Bardzo dziękujemy za miłe słowa
![]()
Cieszymy się, że nowości się podobają
![]()
Dziękujemy, bardzo nam miło
![]()
Cieszymy się, że nasza nowość spełnia Twoje oczekiwania
![]()
Oj tak myślę że sprawdza się cudownie
Wyglada obiecująco. Chętnie przetestuje, przyda się kiedy bedę chciała wyjsć z domu bez dziecka. Szeroka nasada i dynamiczny smoczek pozwolą na bezstresowe zastąpienie piersi i nie zaburzą ssania
Canpol babies ma wiele swietnych butelek , sami używamy tylko tych z canpola , na początku próbowaliśmy kilka rodzaji ale synek wybrał te z których najlepiej mu się pije .
Takich buteleczek na rynku brakuje ,super sprawa
Fajnie że dają opcję testów i mamy dają opinie . Wtedy o wiele lepiej wybrać tą idealną dla siebie ![]()
tak to prawda takich bardzo brakuje
wybor jest ogromny butelek i firm ale nie kazda butelka jest godna uwagi
ja sama się przekonalam z pierwszym dzieckiem ze jak z czyms jest problem to czasami dlugo zajmuje dobrac odpowiednią
Super akcja, mam nadzieję że może my będziemy mieli przyjemność potestowania, ![]()
![]()
![]()
![]()
@Mama.kacperka to prawda , takie opinie mam są najlepsze ![]()
To prawda co rusz to nowe butelki wchodzą na rynek , ale fajnie że są butelki najbardziej przypominające pierś kobiety że dziecko jak przechodzi z piersi na butelkę łatwiej jest mu się przerzucić. Bo wiadomo roznie to jest z tym przejściem. Dlatego fajnie że tych butelek do wyboru jest kilkadziesiąt niż tylko dwie lub trzy opcje .
Ja akurat łacze i kp i kpi . Przez to , ze jest tak duzo flaszek to moge dostosowac butle do piersi . Mala je ladnie zarowno z piersi jak i z butelki i to jest super, bo bardzo sie balam , ze przez dokarmianie , mala przerzuci sie calkowicie
Ja pierwszą córkę dokarmiałam pamiętam bo miałam za mało pokarmu , pamiętam że ile bym jej mleka nie dorobiła tyle zawsze zjadała ![]()
I weź tu wybierz odpowiedna butelkę , jak wybór jest tak ogromny ja ma aktualnie problem , już nam się kilka nie sprawdziły i szukamy dalej ![]()