Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

ktoś testował już te butelki?

@MamusiaNM chyba pisała że dostała w gratisie do laktatora. Może napisze nam co sądzi :grin:

@Molly @Karcia tak tak mam jedną małą bo dokupilam sobie drugi laktator i jest do niego załączona
podaje mlodszemu kilka dni i poki co dobre wrazenie a byl do tej pory tylko na responsywnej Avent na pozostałych kolki itd na tej bywa lepiej i zbytnio nie ma znaczenia jakie mleko w niej jest
narazie nie będę rozpisywać sie na jej temat bo jestemy na etapie kolejnego skoku a to dużo zmienia

1 polubienie

Jestem ciekawa czy mlekiem modyfikowanym też będzie można karmić nimi.
A ogólnie mam pytanie do mam, które już testowały kiedy mogę spodziewać się wysyłki aspiratora? :slight_smile: jak to wygląda praktycznie? Czy jeśli bd wysłany to dostanę jakąś informację?

2 polubienia

Wysyłka jest uruchomiona w momencie kiedy każdy potwierdzi adres do wysyłki. Paczki wysyłane są przez GLS więc jeżeli masz aplikację to tam najszybciej przyjdzie Ci powiadomienie, ewentualnie wcześniej może być mail z powiadomieniem o przesyłce.

Informacja o wyborze była tydzień temu więc myślałam że paczki już do Was dotarły :slight_smile:
Jeżeli nie to pewnie będą w tym tygodniu. Jak dostaniesz powiadomienie to paczka zazwyczaj jest na drugi dzień :wink:

1 polubienie

Wow to szybko :wink: jakaś ekspresowa wysyłka xd

Swietmy zestaw. Ja uwielbiam wasze butelki . Te wygladaja barfzo naturalnie przypo.inajac piers matki

Jakos kolo 18 dnia miesiaca , ja zalozylam sobie apke gls i wtedy paczucha sie pojawia jako przygotowywana (jak sie pojawi to na drugi dzien juz jest dostawa) :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Super zestaw :heart_eyes: chętnie przetestowałabym ten zestawik z moją córeczką :heart:

Bardzo fajnie przemyślany zestaw – widać, że dopasowany do różnych etapów rozwoju maluszka. Duży plus za większą butelkę 330 ml, bo to świetne rozwiązanie dla starszych bobasów, które potrzebują już większej porcji. Całość wygląda spójnie i praktycznie, a smoczki natural shape to ciekawa opcja dla mam łączących karmienie piersią i butelką :baby::heart_hands::baby_bottle:

Koniecznie niech da znać :slight_smile:

Nie wiem czy jakoś pomogę, ale ja je mam, niestety nawet najwolniejszy przepływ dla mojego łakomczucha jest za szybki i się dławił, więc na razie schowałam i czekają na swój czas, mimo wszystko prezentują i na żywo wyglądają naprawdę świetnie, zwłaszcza ten smoczek! :heart: mocny konkurent na rynku z butelkami :muscle:t2:

1 polubienie

Tworzymy wyprawkę na początek kwietnia mam nadzieję że uda się przetestować te nowości :slight_smile:

ojjj… to przykro mi
to chyba nic wolniejszego poza aventem niestety nie znajdzie :frowning:
probowalas moze w avent smoczek 0 czy na 1 daje radę?

Taak, dokupowałam specjalnie 0 :smile: avent to na razie była jedyna butla która byla ok :face_with_peeking_eye::smile:ale testerzy z nas nieźli bo już testowaliśmy i avent, lansinoh, lovi, mam i dwie butelki z canpola :smile:

1 polubienie

A ja szukam 6+ z wolnym przepływem :face_with_peeking_eye:

Ale powiem Ci, że moja mała na samym poczatku co chwile sie krztusiła… dopiero jak sie przyzwyczaiła i może nabrała umiejętności to teraz wszystko jedno którą butelke jej dam to jest oki i daje rade :muscle:t2:

Ooo u mnie tez tak bylo , ale ja w sumie dosc pozno zaczelam dawac butelke , najpierw przez okolo 3 i pol miesiąca jechalismy na samej piersi , a co sciagalam to wszytsko szlo w “zapasy”
Teraz tak samo jak u Domi , pasuja jej wszytskie butelki , tylko pilnuje , aby przeplyw nie byl za szybki , bo ciagle boje sie odrzucenia piersi

U mnie synek na początku dławił się po każdej butelce, jedyna butelka jaka mu nie pasowała to ta z philipsa bo miala za wolny przepływ :see_no_evil:
Raz sie strasznie przestraszyłam jak synek się zadławil i nie mógł złapać tchu. Po tym incydencie bałam się karmić synka, a wtedy miałam zapalenie więc mogłam karmić tylko z butelki. Na szczęście teraz już sie nie dławi. Po ukończeniu 3 miesięcy synek zrobił się leniwy i chwilę ssie butelkę, a później zaczyna się wygłupiać

1 polubienie

Avent daje radę bo jako jedyny z tych które testowaliśmy nie leci samoistnie :face_with_peeking_eye: aleee teraz już i tak jesteśmy całkowicie kp :heart: do butli na pewno wrócimy w przyszłości bo chciałabym żeby tatuś też pokarmił :sweat_smile::smile::hugs:

3 polubienia