Dołącz do Mam Testerek! (luty 2026)

oo to ja tez sporo ale z pierwszym
avent , lovi, babyono, timmy tippe, canpol 2 różne i cis jeszcze było ale. jedyna z której byl wstanie jesc bez krztuszenia to była avent

U Nas córeczka załapała ladnie picie z Lovi Mammafeel. Ake teraz też podawalam z zwyklej campola i też poszlo. Zapowiada się że bedziemy butelkowe także chociaz tyle.

Dziecko też musi przyzwyczaić się do butelki. Z piersi musi pociągnąć dużo mocniej. Żeby się dziecko przyzwyczaiło to trzeba po prostu dawać butelkę. Ale u was jak jesteście tylko na piersi to chyba nie ma co na siłę wciskać butelki. Poczekaj jeszcze kilka tygodni i podawaj znowu.

To prawda… te dławkenie się to była dla mnie okropnosc… myslalam, że mi serce wyskoczy :see_no_evil: a to sie przytrafiało dosyc często na samym początku

Na chwilę obecną butelki siedzą w szafie, ale gdyby nie to to skoro ostatecznie avent dawał u nas radę to nie widzę potrzeby testowania i przyzwyczajania do czegoś innego :smile:

1 polubienie

Dostałam właśnie maila z. Gls :grinning:

4 polubienia

Ja tez moze jutro będą paczuszki u nas :slight_smile:

1 polubienie

Ja tez :heart_eyes: cos czuje , ze jutro bedziemy juz testować aspirator :star_struck:

1 polubienie

Widziałam je dziś w rosmanie i wyglądają fantastycznie :heart:

Już nie mogę doczekać się testów :heart:

Przyjdzie w idealnym momencie kiedy walczymy z wieczornymi glutkami . Narazie goraczka odpuściła, ale niestety na wieczor w spanku przeszkadzaja gluty :roll_eyes: i musimy walczyc
Co prawda i maly , przenosny aspirator od Canpol daje sobie z nimi swietnie rade , ale ten ma melodyjki :heart_eyes: wiec bedzie to przyjemniejsze doswiadczenie

Kolejne cudo do testow :heart:
Teraz intensywnie testujemy ekspres.do mleka i laktator smart sense żeby napisać rzetelną opinie

Ja już nie wyobrażam sobie życia bez ekspresu :smiley:

2 polubienia

U nas odpukać na razie trochę się uspokoiło z gilami, ale zapewne sielanka długo nie potrwa :stuck_out_tongue: na pewno chusteczki od razu będą testowane :slight_smile:

1 polubienie

U nas juz 2 opakowania chisteczek poszlo :see_no_evil: wiec teraz idealnie przyjda kolejne 2 , są genialne !

2 polubienia

Noooo to prawda :slight_smile: mega przyjemne dla tych małych nosków

1 polubienie

Świetnie że będę mogła przetestować z tego co mówisz są super :star_struck: bo akurat zaczynamy wszyscy po kolei się rozkładać :pensive:

1 polubienie

muszę ją mieć do testów
uwielbiam karmić piersią, ale ma na tyle wystarczająco pokarmu żeby też karmić butelką

Moim zdaniem bardzo ciekawa i przemyślana nowość! Fajnie, że Canpol babies stawia na rozwiązania, które wspierają karmienie piersią, a nie je zaburzają. Dwustrefowy smoczek brzmi naprawdę sensownie – szczególnie dla mam, które chcą łączyć pierś z butelką bez stresu, że dziecko „rozleniwi się” na smoczku. Dodatkowo, duży plus za współpracę z neurologopedą i badania na dzieciach karmionych piersią – to daje większe poczucie zaufania do produktu.

butelki juz dostępne sa w rossmanie i smyku wiec wieksza szansa stacjonarnie obejrzec i widzialam ze na dniach otwartych szpitali tez juz miewaja
cos dla fanek “macania” przed zakupem :rofl:

1 polubienie