Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Drogie mamy, rozpoczął się maj i pojawił się nowy zestaw do wygrania! Żeby przetestować nasze produkty bądź aktywna na forum i dziel się swoimi doświadczeniami. Wybierzemy 20 najbardziej pomocnych użytkowniczek forum :heart:

W maju czeka na Ciebie zestaw higieniczny dla mamy i maluszka idealny na rodzinne podróże :raised_hands:

Poznaj jednorazowe ręczniki z wiskozy: https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-jednorazowe-reczniki-zestaw-2-szt

Co myślicie o nowych nagrodach? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

15 polubień

super zestaw jak co miesiac :heart:
poki co kupowalam podklady i raz chusteczki mokre . byłam bardzo zadowolona.
chetnie pozostale bym przetestowala

Ooooo woooow :slight_smile: piekny pakiet 🩵 :white_heart:

Woreczki na pieluchy mają taki piękny pudrowy zapach że najpierw je wącham a potem wrzucam pieluszkę z dwójką w nią :laughing::laughing:

A wcześniej widziałam laktator i wkładki laktacyjne albo cos mi się pomyliło :sweat_smile::sweat_smile:

Super zestaw ! Reklamowki na pieluszki są super ! Znamy je , korzystamy i uwielbiamy !
Reczniczkow w rolce jestem bardzo ciekawa , bo jeszvze nie zdazylam kupic ! Tak samo nakladek na toalete , a to super opcja na wyjazdy , wycieczki czy nawet wyjscia na miasto
Droga rekakcjo ! Jak zwykle swietny zestaw :heart:

Fajny zestaw!:wink: już pisałam w innym wątku, ale się powtórzę - chusteczki bambusowe są świetne, a termometr, ręczniki i chusteczki nawilżane chętnie bym przetestowała! Podkłady znam bo były ze mną w szpitalu i po porodzie :grinning:

Zestaw jest mega :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: no po prostu petarda. Same najpotrzebniejsze rzeczy dla mamy i maluszka :smiling_face_with_three_hearts: a w tym też nowości jak ręczniki jednorazowe oraz podkłady na toaletę. Ja osobiście miała okazję używać podkładów do przewijania dla malucha i jestem bardzo zadowolona. Cały zestaw to sztos :partying_face:

1 polubienie

Świetny zestaw, bardzo praktyczny, każdy będzie zadowolony!

1 polubienie

Super zestaw :heart: idealny na wyjazdy. Jednorazowych ręczników brakowało mi w wyprawce szpitalnej, bo nie miałam gdzie wysuszyć swojego ręcznika po użyciu także super, że wprowadziliście taką nowość :heart:
A mokre chusteczki mamy i uwielbiamy, mimo bardzo wrażliwej skóry nie uczuliły synka :slight_smile:

1 polubienie

Zestaw petarda jeszcze w sumie nic z tego nie miałam okazji skorzystać a ciekawią mnie bardzo reklamówki na pieluszki :face_with_monocle::grin:

Jako przyszła mama (termin mam w wakacje :sunny:), bardzo mnie cieszy taki zestaw! Już teraz kompletuję rzeczy na pierwsze wyjazdy z maluchem i coś takiego brzmi naprawdę praktycznie! Jednorazowe ręczniki to dla mnie super opcja - szczególnie w podróży, na przewijaku czy nawet w sytuacjach „awaryjnych”, gdzie nie ma dostępu do czystych tekstyliów. Podoba mi się też, że są z wiskozy, więc wydają się delikatne dla skóry noworodka. Ogólnie nagrody trafione w punkt – praktyczne i takie, które faktycznie się wykorzysta, a nie tylko odłoży na półkę :+1:

Chętnie poczytam opinie mam, które już testowały!

1 polubienie

Ooo super to by nam sie przydało :grin: przy bliźniakach nawet podwójnie :rofl::rofl:

1 polubienie

Super nagrody :wink: szulam wlasnie termometra dotykowego bo jak narazie niemoge trafic nadobry :wink:

@CanpolBabies_Redakcja świetne produkty! Super zestaw :heart:

1 polubienie

Może w końcu termometr który nie przekłamuje :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja mam jakiś termometr z Lidla ale pokazuje temperaturę jak chce :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Świetne nagrody się szykują! :heart_eyes::heart_eyes:

Podkłady używamy na bieżąco i uwielbiamy :star_struck:
Ręczniczki bambusowe to coś czego nie może zabraknąć u nas :star_struck:
I wiernie też korzystamy z woreczków na pieluszki :smiley: sprawdzają nam się w domu i w podróży :star_struck:

Resztę bardzo chętnie przetestujemy 🩵

Ja tez uwielbiam ich zapach :grin: i faktycznie niweluja smrodek pieluszki

2 polubienia

Woow, fajny zestaw :smiling_face_with_three_hearts: wszystko nam się akurat bardzo przyda :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To ja polecam też zapachowe woreczki na pieluchy z Action

Są tanie bo niecałe 4zl za 100 szt

Super zestaw, jestem ciekawa tego termometra :smiley: