Oo super zestaw
przed powrotem do pracy planujemy z synkiem troche pojezdzic i zmienic otoczenie
w planach zoo, jezioro
A swoją drogą jestem ciekawa tych mokrych chusteczek
my stosujemy Dade z biedronki ale super byloby przetestowac cos innego ![]()
Świetny zestaw jak wspominałam wcześniej idealnie sprawdzi się przede wszystkim w podróży. A jakby nie patrzeć zaraz w wakacje to są idealne momenty na właśnie podróże
Bambusowe chusteczki to dla mnie must have
mam je prawie wszędzie. Widzę że canpol tez je ma, może uda mi sie przetestować ![]()
Ale mega zestaw do testowania
jak co miesiąc
widzę nakładki na sedes jednorazowe:star_struck: ale super to chciałabym przetestować i te reczniki w rolce:star_struck: super ![]()
Noooo ja też większości rzeczy nie używałam więc faktycznie zestaw jest petarda zwłaszcza na wycieczki czy podróże
Super zestaw do testów , a termometr by nam się przydał ![]()
![]()
Taaak, fajnie one pachną ![]()
bo kupowałam też z innych firm ale jakoś dziwnie pachnialy, a te najlepiej mi spasowały, taki delikatniejszy ten zapach, nie drażni tak ![]()
Super produkty! To taki must have każde mamy ![]()
Super wakacyjno wyjazdowy zestaw ![]()
Podkłady używamy od porodu i są super przydały się i dla mnie i dla dziecka a teraz zawsze są w naszej torbie na wyjścia.
Mokre chusteczki ostatnio kupiłam do testów i są super, pięknie nawilżone i nie za cienkie jeden z moich faworytów.
Woreczki na pampersy super, uzywamy na codzień. Mamy śmietnik specjalny na pieluchy ale wrzucamy tam tylko te z siku a z
do waszych woreczków zapachowych i do ogolnego śmietnika idą
Termometr chętnie bym przetestowała bo do mojego nie mam zaufania. Nakładki na toaletę zawsze sie przydadzą i to taki produkt, ktory dość ciężko kupic stacjonarnie, przed porodem sie trochę naszukałam. A ręczniczki zapowiadają się super ![]()
No właśnie na też mam termometr z Lidla i nie mam zaufania bo pokazuje za każdym razem inna temperaturę i bądź tu człowieku mądry ……
No ja mam poślady właśnie i jestem mega z nich zadowolona. Super się sprawdzają. Innych rzeczy nie miałam jeszcze okazji testować ale chętnie też bym przetestowała te ręczniki i podkład my na WC
Ja miałam fajny termometr ale po kilku miesiącach się zepsuł, teraz kupiłam na szybko w doz ale nie jestem zadowolona bo pokazuje różne temperatury
ciekawa jestem bardzo tego termometru z canpol
wow mega zestaw! akurat wczoraj robiłam zakupy do szpitala i nie kupiłam mokrych chusteczek, i podkładów
wygląda to jak idealna wyprawka do szpitala, szczególnie te nakładki na toaletę hahah ![]()
Super zestaw
właśnie spodziewam się dziecka jestem młoda mam i chętnie bym ten zestaw przetestowała ponieważ nie wiem tak na prawdę jakie produkty się sprawdzają w codziennej pielęgnacji takiego bobaska
Świetny zestaw dla mamy i dziecka🥰
Zestaw jest super, na majowce korzystalismy z Guciem i Tocha produkty ktore sa w tym zestawie.
Jak juz pojawia sie linki do wystawienia opinii chetnie podziele sie swoja
![]()
Heeej!!! Jak dawno Cię tu nie było! Opowiadaj co tam u was!![]()
Nie sadzilam, ze podwojne macierzynstwo moze byc tak ciezkie i obciazajace ![]()
Guciowi ida teraz na raz dwie jedynki i mamy dramaty wieczorno-nocne
niemniej postanowilam sobie ze chociaz raz dziennie znajde troche czasu na relaks z fantastycznymi mamusiami z forum ![]()
oooo wrocilas❤️
super😍
U nas też ząbki doskwierają i potrafią chwilami wykończyć a mam jedno dziecko ![]()
Fajnie, że wrociłaś ![]()