Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Oo super zestaw :wink: przed powrotem do pracy planujemy z synkiem troche pojezdzic i zmienic otoczenie :wink: w planach zoo, jezioro

A swoją drogą jestem ciekawa tych mokrych chusteczek :wink: my stosujemy Dade z biedronki ale super byloby przetestowac cos innego :wink:

Świetny zestaw jak wspominałam wcześniej idealnie sprawdzi się przede wszystkim w podróży. A jakby nie patrzeć zaraz w wakacje to są idealne momenty na właśnie podróże

Bambusowe chusteczki to dla mnie must have :wink: mam je prawie wszędzie. Widzę że canpol tez je ma, może uda mi sie przetestować :wink:

Ale mega zestaw do testowania :star_struck: jak co miesiąc :star_struck: widzę nakładki na sedes jednorazowe​:star_struck: ale super to chciałabym przetestować i te reczniki w rolce​:star_struck: super :star_struck:

Noooo ja też większości rzeczy nie używałam więc faktycznie zestaw jest petarda zwłaszcza na wycieczki czy podróże

Super zestaw do testów , a termometr by nam się przydał :butterfly::smiling_face:

Taaak, fajnie one pachną :star_struck::star_struck: bo kupowałam też z innych firm ale jakoś dziwnie pachnialy, a te najlepiej mi spasowały, taki delikatniejszy ten zapach, nie drażni tak :smiley:

1 polubienie

Super produkty! To taki must have każde mamy :smiling_face_with_three_hearts:

Super wakacyjno wyjazdowy zestaw :smiling_face_with_three_hearts:
:heart: Podkłady używamy od porodu i są super przydały się i dla mnie i dla dziecka a teraz zawsze są w naszej torbie na wyjścia.
:heart: Mokre chusteczki ostatnio kupiłam do testów i są super, pięknie nawilżone i nie za cienkie jeden z moich faworytów.
:heart: Woreczki na pampersy super, uzywamy na codzień. Mamy śmietnik specjalny na pieluchy ale wrzucamy tam tylko te z siku a z :poop: do waszych woreczków zapachowych i do ogolnego śmietnika idą

Termometr chętnie bym przetestowała bo do mojego nie mam zaufania. Nakładki na toaletę zawsze sie przydadzą i to taki produkt, ktory dość ciężko kupic stacjonarnie, przed porodem sie trochę naszukałam. A ręczniczki zapowiadają się super :heart:

1 polubienie

No właśnie na też mam termometr z Lidla i nie mam zaufania bo pokazuje za każdym razem inna temperaturę i bądź tu człowieku mądry ……

No ja mam poślady właśnie i jestem mega z nich zadowolona. Super się sprawdzają. Innych rzeczy nie miałam jeszcze okazji testować ale chętnie też bym przetestowała te ręczniki i podkład my na WC

1 polubienie

Ja miałam fajny termometr ale po kilku miesiącach się zepsuł, teraz kupiłam na szybko w doz ale nie jestem zadowolona bo pokazuje różne temperatury :frowning: ciekawa jestem bardzo tego termometru z canpol

wow mega zestaw! akurat wczoraj robiłam zakupy do szpitala i nie kupiłam mokrych chusteczek, i podkładów :smiley: wygląda to jak idealna wyprawka do szpitala, szczególnie te nakładki na toaletę hahah :smiley:

Super zestaw :stuck_out_tongue: właśnie spodziewam się dziecka jestem młoda mam i chętnie bym ten zestaw przetestowała ponieważ nie wiem tak na prawdę jakie produkty się sprawdzają w codziennej pielęgnacji takiego bobaska

Świetny zestaw dla mamy i dziecka🥰

Zestaw jest super, na majowce korzystalismy z Guciem i Tocha produkty ktore sa w tym zestawie.
Jak juz pojawia sie linki do wystawienia opinii chetnie podziele sie swoja :slight_smile: :heart:

3 polubienia

Heeej!!! Jak dawno Cię tu nie było! Opowiadaj co tam u was!:heart:

2 polubienia

Nie sadzilam, ze podwojne macierzynstwo moze byc tak ciezkie i obciazajace :slight_smile:
Guciowi ida teraz na raz dwie jedynki i mamy dramaty wieczorno-nocne :slight_smile: niemniej postanowilam sobie ze chociaz raz dziennie znajde troche czasu na relaks z fantastycznymi mamusiami z forum :slight_smile:

8 polubień

oooo wrocilas❤️
super😍

1 polubienie

U nas też ząbki doskwierają i potrafią chwilami wykończyć a mam jedno dziecko :grin:

Fajnie, że wrociłaś :grin:

1 polubienie