Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Ja też strasznie
A czy któraś z Was już dostała jakiś zestaw do testowania ?

nieee, ja jestem tutaj dopiero od kwietnia :slight_smile: mam nadzieję, że się załapie ale dla atmosfery i potężnej dawki wiedzy warto być przede wszystkim :smiley:

4 polubienia

Super nagrody do wygrania. Kocham nowości z Canpol babies :blush::blush:

3 polubienia

Niejednokrotnie mamuśki tutaj mnie ratowały wiedza :face_with_hand_over_mouth: fajne jest to, że o każdej porze dnia i nocy tutaj ktoś odpisze :face_with_hand_over_mouth: w nocy zazwyczaj matki karmiące :see_no_evil:

2 polubienia

po prostu to forum uzaleznia i to bardzo :wink:

1 polubienie

No ale z takim pozytynym słowa znaczeniu :smiling_face_with_three_hearts: fajne jest to, że duzo mam ma bobasy w podobnym wieki i np. Juz nie moge sie doczekac az zabierzemy się za RD I bedziemy dzielic sie pomysłami itp :face_with_hand_over_mouth:🩷

2 polubienia

o to tez albo marudzic na skok czy ząbkowanie
tu jest dawka wiedzy na każdy temat

2 polubienia

Ja też na początku jak karmiłam co 3h to siedziałam na telefonie ale nie wiedziałam o forum i głównie siedziałam na apce Sinsay lub na Allegro …… bo pewnie też bym siedziała stale także w nocy. Teraz też karmię w nocy ale nawet światła nie zapalam bo cały cykl karmienia o odkładania synka zajmuje mi 20min o staram się nie rozbudzać by szybko zasnąć :face_with_peeking_eye::grinning::upside_down_face:

myslisz zaglądać tutaj jak wrócisz do pracy?

Fajnie że znowu jestes :heart:
Ja gdyby nie to ze Synek idzie do zlobka na parę godzin pewnie bym forum musiala.zupełnie odpiscic. Bo z dwojka Maluchów wiadomo- czasem ciezko złapać zakret

2 polubienia

No myślę że będę zaglądać :sweat_smile: taki mam plan ale zobaczymy jak życie się ułoży… bo mogę nie mieć czasu za dużo a znowu tu jest fajnie o pewnie jak będą sytuacje że mały będzie chory czy coś to będę mogą tu zaglądać :muscle: po porady …. Żałuję że tak późno trafiłam na to forum

Tak juz troszke potestowalismy , sa nasze opinie w watkach o opiniach produktow :smiling_face_with_three_hearts:
@magdap_96 u mnie juz tez idzie 2 zabek , mozna powiedziec ze jeden za drugim poszedl :see_no_evil: niespodziewalqm sie w ogole , ze tak szybko pojdzie , ale dzis juz ibum forte wlecialo niestety

W nocy matki karmiące albo matki na końcowce ciazy :joy:

2 polubienia

Tak ja jestem jakos od wrzesnia i co msc dostaje produkty do testowania :slight_smile:

1 polubienie

Mega fajny zestaw, bardzo przydatny. Super, że do wygrania jest termometr, u mnie każdy pokazuje inną temperaturę :face_with_peeking_eye::joy:

1 polubienie

A to jak u mnoe ostatnio kupilam na szybko jakis z vinted to jak zmierzylam synkowi temperature to sie za glowe zlapałam :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil::rofl:

No naprawdę ciężko trafić z termometrem, żadnemu nie można zaufać. Takie zwykłe pod pachę to może mniej trochę przekłamują. Tylko moja niunia to nie wysiedzi tyle z tym pod pachą, bo za bardzo ją ciekawi :joy:

1 polubienie

Super zestaw :heart: Zarówno dla małego jak o dużego podróżnika :smiling_face_with_three_hearts:

@Hedwiga ja ostatnio też tu rzadko bywam, ale miałam Cię przywołać w jakiś poście bo dawno nie było żadnego update od Ciebie :grinning:

U mnie tez szans by nie bylo zeby pod paszke wlozyc i tyle czasu trzymac :see_no_evil: ja w ogole nawet takim elektrycznym to wode do kapieli sprawdzalam na poczatku jak mala byla malusia :sweat_smile:

No dokładnie! Te pod pachę to przy ruchliwym maluchu wyższa szkoła jazdy :joy: człowiek na początku tak się stresuje żeby wszystko było idealnie nawet woda, a teraz to wlewam i sprawdzam ręką :laughing:

1 polubienie