Ja też strasznie
A czy któraś z Was już dostała jakiś zestaw do testowania ?
nieee, ja jestem tutaj dopiero od kwietnia
mam nadzieję, że się załapie ale dla atmosfery i potężnej dawki wiedzy warto być przede wszystkim ![]()
Super nagrody do wygrania. Kocham nowości z Canpol babies ![]()
![]()
Niejednokrotnie mamuśki tutaj mnie ratowały wiedza
fajne jest to, że o każdej porze dnia i nocy tutaj ktoś odpisze
w nocy zazwyczaj matki karmiące ![]()
po prostu to forum uzaleznia i to bardzo ![]()
No ale z takim pozytynym słowa znaczeniu
fajne jest to, że duzo mam ma bobasy w podobnym wieki i np. Juz nie moge sie doczekac az zabierzemy się za RD I bedziemy dzielic sie pomysłami itp
🩷
o to tez albo marudzic na skok czy ząbkowanie
tu jest dawka wiedzy na każdy temat
Ja też na początku jak karmiłam co 3h to siedziałam na telefonie ale nie wiedziałam o forum i głównie siedziałam na apce Sinsay lub na Allegro …… bo pewnie też bym siedziała stale także w nocy. Teraz też karmię w nocy ale nawet światła nie zapalam bo cały cykl karmienia o odkładania synka zajmuje mi 20min o staram się nie rozbudzać by szybko zasnąć ![]()
![]()
![]()
myslisz zaglądać tutaj jak wrócisz do pracy?
Fajnie że znowu jestes ![]()
Ja gdyby nie to ze Synek idzie do zlobka na parę godzin pewnie bym forum musiala.zupełnie odpiscic. Bo z dwojka Maluchów wiadomo- czasem ciezko złapać zakret
No myślę że będę zaglądać
taki mam plan ale zobaczymy jak życie się ułoży… bo mogę nie mieć czasu za dużo a znowu tu jest fajnie o pewnie jak będą sytuacje że mały będzie chory czy coś to będę mogą tu zaglądać
po porady …. Żałuję że tak późno trafiłam na to forum
Tak juz troszke potestowalismy , sa nasze opinie w watkach o opiniach produktow ![]()
@magdap_96 u mnie juz tez idzie 2 zabek , mozna powiedziec ze jeden za drugim poszedl
niespodziewalqm sie w ogole , ze tak szybko pojdzie , ale dzis juz ibum forte wlecialo niestety
W nocy matki karmiące albo matki na końcowce ciazy ![]()
Tak ja jestem jakos od wrzesnia i co msc dostaje produkty do testowania ![]()
Mega fajny zestaw, bardzo przydatny. Super, że do wygrania jest termometr, u mnie każdy pokazuje inną temperaturę ![]()
![]()
A to jak u mnoe ostatnio kupilam na szybko jakis z vinted to jak zmierzylam synkowi temperature to sie za glowe zlapałam ![]()
![]()
![]()
![]()
No naprawdę ciężko trafić z termometrem, żadnemu nie można zaufać. Takie zwykłe pod pachę to może mniej trochę przekłamują. Tylko moja niunia to nie wysiedzi tyle z tym pod pachą, bo za bardzo ją ciekawi ![]()
Super zestaw
Zarówno dla małego jak o dużego podróżnika ![]()
@Hedwiga ja ostatnio też tu rzadko bywam, ale miałam Cię przywołać w jakiś poście bo dawno nie było żadnego update od Ciebie ![]()
U mnie tez szans by nie bylo zeby pod paszke wlozyc i tyle czasu trzymac
ja w ogole nawet takim elektrycznym to wode do kapieli sprawdzalam na poczatku jak mala byla malusia ![]()
No dokładnie! Te pod pachę to przy ruchliwym maluchu wyższa szkoła jazdy
człowiek na początku tak się stresuje żeby wszystko było idealnie nawet woda, a teraz to wlewam i sprawdzam ręką ![]()