Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Ale juz ogolnie matki wykończone zyciem i wykorzystujące każda chwile na chwile dla siebie :joy:

2 polubienia

Ja nadal sprawdzam lokciem :sweat_smile: mama mi powiedziala , ze tak lepiej sie czuje temperature . Ja jestem w ogole fanem kąpieli we wrzatku dlatego ciagle uwazam :see_no_evil:

1 polubienie

Nie pomyślałam aby elektrycznym sprawdzać wodę. W życiu bym nie pomyślała, że złapie.

Ja też jestem z tych dla których kąpiel ma być ciepła bardzo ciepła. Mąż zawsze pyta czy ja nienormalna jestem i jak można taki wrzątek

sa termometry ktore mają taka mozliwosc. tez nie wiedziałam wczesniej dopóki w tym roku maz mi nie pokazal na necie

1 polubienie

Forum uczy i bawi :grin:
Ja nawet glowe myje taka goracą wodą , ogolnie nie powinno sie , ale no co nam zrobic jak lubie jak mi wrzatek łeb wypala :sweat_smile:

2 polubienia

Ja tez uwielbiam ale najgorzej wyjsc pozniej z takiej ciepłej wody :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Wodę do kąpieli dla synka nalewa mąż i on to sprawdza lockiem …… ale wiem że są też takie pływające termometry jak coś ale nam się nie chce nimi bawic

Jeśli chodzi o temperaturę ciała to tylko bezdotykowy u takiego maluszka ale one właśnie wyglądają się czasem mało wiarygodne …. Nie wyobrażam sobie mierzenia temperatury tradycyjnym pod pachą albo w pupie.

Zawsze zaskakują nowościami :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

O tak idealny zestaw tym bardziej że my często podróżujemy i wizyty w publicznych toaletach to norma więc kilka produktów odrazu była by przetestowana :smile:
@Hedwiga witaj kochana ale super że znów z nami jesteś :blush:
@mamaElianki powiem szczerze każdy termometr elektryczny tak pokazuje różne temperatury w zależności w które miejsce strzelisz ale zawsze mówią że najbardziej wiarygodna temperatura to nak mierzysz na skroni.

Nam się ostatnio zepsuł , pokazywał 35 stopni , microlife mieliśmy . Ciekawa jestem teraz tego

To mi szwagierka która jest lekarzem mówiła że najbardziej wiarygodna jest w uchu :smiling_face:

Ja to samo, też sprawdzałam takim elektrycznym wodę i sprawdzałam też podgrzane mleko/wode :joy: miałam dni że wydawało mi się że mleko jest za ciepłe a mąż mówił że dla niego ok, więc sprawdzałam termometrem czy na pewno nie jest za cieple :see_no_evil:

Ja ostatnio w Smyku kupiłam te podkładki na kibel i powiem szczerze że jest super. Moja pięciolatka na początku patrzyła na mnie jak na dziwadło co ja wymyślam a teraz sama przed pójściem do niej swojej toalety mówi mamo daj mi

@Hedwiga fajnie że wróciłaś! :star_struck: Tęskniłyśmy! :heart:

Oo a ja ufam pogrzewarce i nie sprawdzalam mleka :sweat_smile: ale fakt czasem tez mi sie wydawalo , ze jest cieplejsze niz zwykle ,ale tlumaczylam sobie to roznica odczuwania w i nych temperaturach w domu :grin:

Oo dobrze wiedzieć że można je tam kupić, muszę się wybrać na zakupy

1 polubienie

Jaki świetny zestaw , chusteczki posiadam ,reszty jeszcze nie ale pewnie w najbliższym czasie to się zmieni , ciekawa jestem tego termometru,mamy dwa w domu i każdy pokazuje co innego chciałabym wypróbować :face_with_peeking_eye:

Tak samo jak ja wrzątek życiem ale w ciąży musiałam zaprzestać :confused: później problemy z mówieniem i kręceniem się w głowie bo zbyt gorącej wodzie :cold_sweat:

Z podkładów korzystałam wcześniej przy córce i synku cudownie się sprawdzały , przy przewijaniu na miejscu jak i w trasie , ręczniki też były świetne ,ciekawe jak z ręcznikami przy trójce trzeba będzie zrobić sobie zapasy :joy: koszyczek ratunkowy w samochodzie też obowiązkowy jak i w każdym pokoju chusteczki nawilżane zbawieniem przy jedzeniu soczystych truskawek :face_with_hand_over_mouth:

Jesteś nowa , miło że do nas dołączyłaś ale mała sugestia :smiling_face: jak chcesz odpisać na kilka komentarzy to wystarczy użyć symbolu małpki @ i wybrać osoby którym chcesz odpisać nie tworząc trzech komentarzy bo robi się bałagan

3 polubienia