Wiem wiem ale jestem tu dopiero nie długo tak że może wszystko w swoim czasie
Mam i ja
@MamusiaNM jestem pod wrażeniem tej firmy. W
Paczce są też reduktory które miałam dokupić
@CanpolBabies_Redakcja slicznie dziękuję za paczkę i że myślicie o wszystkim ![]()
![]()
A można wiedzieć jak to zrobiłaś ?
A tak jeszcze odnośnie podgrzewacza przenośnego - długo rozważałam czy termos czy właśnie coś takiego na butelkę i wydaje mi się wersja z butelką bardziej higieczniczna, zwłaszcza do mleka mamy, przy wodzie aż tak dużego znaczenia by to nie miało, ale bałabym się że przy dłuższym używaniu przejdzie zapachem mleka tak jak np butelki plastikowe (z lansinoh po pewnym czasie czułam zapach). I przy termosie jest ciężej z myciem i ewentualnym odkamienieniem
Ja karmie własnym mlekiem i piersią i w sumie w ogóle by mi się taki podgrzewacz nie sprawdził. Jak podgrzewam mleko to tylko takie zamrożone co mam ale to dodaje do kaszek
Oj tak
podgrzewacz taki to byłoby coś. Canpol nas wielokrotnie zaskoczył już
mają ekspres to może bedzie i zmywarka i podgrzewacz ![]()
@olas7000 co takiego ?
Ogicjalnie stwierdzam , kocham Canpol ! Nawet reduktory są ![]()
![]()
![]()
oni zawsze mysla o wszytskim!
Paka odebrana
tak za to sa cudowni ![]()
choc ja sprobowalam na reduktorze z smart sense bo sa tak delikatne cudne
Jak karmiłam mieszanie - kpi i mm, więc jak gdzieś wychodziliśmy a nie miałam przenośnego podgrzewacza to brałam gorącą wodę i zimną i mieszałam, ale wtedy nie kupiłam żadnego podgrzewacza przenośnego bo nie wiedziałam czy uda się wrócić do KP
Przyszła paka i do mnie! Stanik w rozmiarze M jest dobry! Leży nawet lepiej niż ten L który sama kupiłam bo jest bardziej dopasowany 🩵 daj znać jak u Ciebie
Ale wam zazdroszczę tej paczuszki ![]()
![]()
Miłego i owocnego testowania ![]()
![]()
A swój biustonosz prałaś w pralce czy ręcznie? Kurczę u mnie wszystkie rzeczy muszą się dostosować do życia ze mną więc wszystko pakuje do pralki. Wyprałam teraz ręcznie bo jednak nie chciałam ryzykować ![]()
Jak dostałaś te maszynki ?
Piorę normalnie w pralce, jedyne co to wkładam do takiego woreczka do prania bielizny, aczkolwiek mój mąż czasem o tym zapomina i wrzuca bez tego worka
stanik żyje, ma się dobrze ![]()
Ja wzięłam rozmiar S i jest idealny …… piękny staniczek. Super jakość i rewelacyjnie lerzy i jeszcze ma zapięcie dodatkowe. Napewno dokupię czarny o ile jest bo nie widzę u nich na stronie
Ooo twój mąż robi pranie ? ![]()
![]()
![]()
Właśnie nie ma innych kolorów
@CanpolBabies_Redakcja prosba o produkcję innych kolorów staników ![]()
![]()
@Magdallenka0897 tak, tzn raz ja, raz on
i on to szczerze mówiąc lepiej robi niż ja, bo ja to często wrzucam wszystko jak popadnie i upycham, a on tak wiesz starannie białe to białe, czarne to czarne i nie za dużo żeby nie zepsuć pralki ![]()
Ooo proszę, to się chwali . Mój tylko wypierze swoje robocze ciuchy na warsztacie ![]()