Z Canpol raczej nie , bo była byś na liście osób które się dostały . Pochwal się co tam innego dostałaś ![]()
Nooo blender by był super bo szukałam czegoś takiego chodź to na krótki czas się przydaje
Przenośny podgrzewacz taki jak ma właśnie aktualnie również baby brezza ![]()
Aaa! Pelagros to niebieskie pudełko, a co dostaniesz od nich? Coś wygrałaś ? Czy coś do testów? ![]()
Jakbyś dostała coś od Canpol to byś najpierw dostała e-maila z prośbą o podanie adresu ![]()
@magdap_96 - kurczę! Ciężkie pytanie, zastanawiam się, myślę i na ten moment nic mi nie przychodzi do głowy ![]()
![]()
A jaki masz podgrzewacz przenośny ? I czy swój polecasz ? Bo nad czymś takim właśnie nie długo będę się rozglądać
o prosze to nam aktualizuja jednocześnie
ale ja mam 28 przystankow o ile coś nie odstawi
@Mama.kacperka maja jakas nowosc? musze zobaczyc bo nawet nie widzialam
jak ja kupowałam ten przenosny babyono to trafialam glownie na butelki typu neno iinne
@olas7000 do mnie też idzie paczką z tej firmy , mi się udało dostać maszynkę Venus z everydayme ![]()
Brezza ma dużo fajnych rzeczy ale ceny kosmiczne.
oo cos mi mignelo , ciekawy jak z działaniem i baterią
Z babyono. Ogólnie polecam bo ma różne przejściówki więc pasuje do większości butelek, bateria w miarę ok trzyma, zajmuje mało miejsca. Ale czasami zdarza mi się że źle dokręcę butelkę i przy odwracaniu trochę wody się wyleje. Mąż jakoś bardziej starannie zakręca bo jemu nigdy się tak nie zdarzyło. Myślałam też nad termosem z mamcosy bo miał bardzo dobre opinie no ale jednak zajmuje więcej miejsca - podgrzewacz z babyono zajmuje bardzo mało bo przykręca się do niego własną butelkę albo tą dołączoną
Mam taki, on coś koło 180 zł kosztował na allegro bo na stronie babyono jest o wiele drożej.
A ten z babybreeza ile kosztuje ?
Taki podgrzewacz do przenośny to naprawdę jest super sprawa i gdyby Canpol to wprowadził do oferty do byłby bardzo mocno konkurencyjny
Właśnie nie mogę nigdzie dojrzeć ceny , chyba na rynku jeszcze nie jest tak dostępny widziałam go na instagramie
O kurczę! To jestem ciekawa jak będzie Ci pasował bo ja np. wzięłam mniejszy rozmiar niż ostatnio ![]()
![]()
@SylwiaMK @Mama.kacperka Ten podgrzewacz z babybreza kosztuje 595 zł ![]()
Ooo to cena jednak kosmos
tyle to bym nie dała raczej na podgrzewacz , chyba że nie wiem ma jakieś ukryte funkcje ![]()
![]()
![]()
![]()
Wooo to poszaleli, ale w sumie to jak z większością rzeczy ceny u nich są kosmiczne.
A wydawało mi się że momcosy jest drogi (ok 450 zł a są często kody rabatowe)
Ale super
chciałabym taką dostać nie ukrywam że by się przydała ale niestety czekamy dalej
Powiem szczerze że nie mam pojęcia co to będzie ja się osobiście nigdzie nie zgłaszałam więc powiem wam jak już będę miała
Musisz sie udzielac na forum, udzielac rad wtedy napewno zostaniesz nagrodzona przez redakcje ![]()