Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Myślisz że to będzie paczka z czymś do testowania ?

Niestety ta paczka jest prawdopodobnie z firmy Niebieskie pudełko

A już się cieszyłam że zostałam wylosowana

Z canpol przychodzi mail że się zostało wybranym do testowania i wtedy podajemy dane adresowe w odpowiedzi na wiadomość. Listę osób które w danym miesiącu testują produkty można też znaleźć na stronie: https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek?_gl=1*1mj9184*_up*MQ..*_gs*MQ..&gbraid=0AAAAADNBDaTdh1Es3m-4Eqjv-wvRk5Rty

@asiam1 ja już wypatruje kuriera w oknie :joy: ma być między 8 a 10, a zawsze jest koło 8 30-9 :smiley:

4 polubienia

Aaa rozumiem w takim razie ja nie zostałam wylosowana czekamy dalej

Nastepne wyniki dopiero w czerwcu;)

1 polubienie

Dziewczyny a co chciałybyście aby pojawiło się w ofercie Canpol ? @CanpolBabies_Redakcja może spełni nasze marzenia :grin:

Ja bym chciała zmywarkę do butelek taką jak ma Baby Breeza :grin:
@asiam1 by chciała podgrzewacz przenośny :grin:

A u mnie GLS jest zawsze ostatni :see_no_evil: jakoś ok 13 . Ciekawe że inne firmy są 9-11 a myślę że baza z przesyłkami mają w tym samym mieście
@magdap_96 taka tylko tego mi trzeba :smile:

1 polubienie

U mnie już był :smiley: czy czekałam od 8 pod oknem i kurier przyjechał akurat jak poszłam nastawić pranie ? Być może :see_no_evil:

3 polubienia

No ja też miałam u teściowej brzoskwinie w zeszłym roku. Przepyszne. Mirabelek jakoś nie jadam ale też nie miałam okazji zjeść dobrych i słodkich

@asiam1 ja właśnie nie dostałam ani sms o której będzie ani. Je ma w aplikacji opcji śledzenia a ostatnio miałam. Nie wiem od czego to zależy.

@olas7000 tu masz listę zwycięzców za kwiecień https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

1 polubienie

u mnie tak niekoniecznie :rofl::rofl:

Super paczuszka :wink:
@Mamuska357 tez czasami mam opcje sledzenia a raz nie ;/

Może od kuriera? Ten co u mnie zawsze jest nie ma lokalizacji, a ostatnio był inny w zastępstwie i mogłam śledzić :slight_smile:

Ja już przymierzyłam biustonosz bo byłam bardzo ciekawa rozmiaru- wzięłam rozmiar mniejszy niż wynika z tabeli i pasuje idealnie :slight_smile:

Ja mam tak

No ja wzięłam S bo mniejszego nie ma, a ogólnie noszę XS więc mam nadzieję że będzie ok :smiling_face_with_three_hearts:

@Patrycjaw25 to pewnie od kuriera zależy

jak juz idziemy w urzadzenia to cos pod rozszerzanie diety mikser blender jakies takie cuda na kiju by bylo ekspresowo szybko i pysznie​:joy::joy:
@Mamuska357 tez zaaktualizowali wlasnie ze w drodze

Ja bym chciała albo podgrzewacz przenośny, albo urządzenie do przygotowania posiłków przy RD . Co prawda oba produkty mam i z nich korzystam, ale brakowało mi ich w ofercie canpol.

W sumie to nie losowanie :slight_smile:
Jak się jesr caly miesiąc aktywnym na forum to jest szansa na testowanie produktoŵ. Mamy z Canpola sprawdzają co i jak i wybierają 20 Mam ktore w danym miesiącu byly pomocne:)

Mi by się przydały na ten moment butelki i smoczki :rofl:

Już mi zaktualizowali i mogę śledzić

Ja zaryzykowałam i wzięłam rozm większy jak mój standard, ciekawe jak będzie :thinking::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

@MamusiaNM @SylwiaMK o tak blender do RD też byłby super :grin:

Ja to bardzo bym chciała tą zmywarkę bo już mam dość zmywania butelek, laktatora i tych wszystkich części a potem i tak są zacieki, które mnie denerwują. Ze zmywarki widziałam, że takie ładne wychodzą.

1 polubienie