Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

Nooo to paczkiszki będę jutro. Ja chcę wypróbować laktator :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

@Mamuska357 tex na to czekam :smiling_face_with_three_hearts:
z tego co pamiętam mówiłaś ze masz neno butelkowy. jestem ciekawa porównania Twojego neno z tym
probujesz taki jak jest czy musisz wymienic lejek?

Aż mnie ciarki przeszły na myśl ile ja mogłam ich zjeść :flushed: @Mama.kacperka ja w tym roku kupię kilka na próbę żeby sprawdzić ale jak zobaczę robaka to nigdy więcej . Haha też jestem mega ciekawa z tym stanikiem czy dobrze będzie pasować :see_no_evil:

1 polubienie

Tak, dokładnie. Już czytałam właśnie jak się dobiera. Spróbuję ten ale już widziałam że w Media Expert można kupić do niego reduktory u kosztują niecałe 10zl więc jak coś to będę kupować. Wyczytałam że ten jest cichy więc jestem ciekawa czy cichszy niż neno.

Dziś widziałam stoisko z truskawkami polskimi za 37zl za kilogram

1 polubienie

Ooo to jeszcze dość wysoka cena ciekawe jak w smaku

Ja dziś miałam taką ochotę na truskawki :strawberry: nigdzie nie było a z Biedronki nie chciałam. My swoich nie będziemy mieli, wszystko przemarzło niestety

Ja mam takie coś i nie wiem co to znaczy tak naprawdę :smile:

Całkiem dużo no ale nie ma co się dziwić bo to są te wczesneCałkiem dużo no ale nie ma co się dziwić bo to są te wczesne

W transporcie, jutro powinna być :grinning:

Ej, a u mnie status się nie zmienił i nadal mam ;
Nadawca nadal numer paczce - paczka nie zostala jeszcze przekazana kurierowi GLS.

:frowning:

2 polubienia

@Wesola95 ja na aplikacji mam to samo ale w emailu ze kurier zabral

1 polubienie

Aaa! Dobra! Też dostałam e maila i faktycznie ma być jutro ! :grinning: już się zmartwiłam, że wszystkie jutro dostaniecie a ja będę musiała jeszcze chwilę poczekać :stuck_out_tongue_winking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

To ja się bałam że wy dziś dostaniecie a moja paczka gdzieś zaginęła czy coś jak ten status się nie zmienił :joy:

Aplikacja pewnie rana się zaltualizuje :slight_smile:

Ja dostalam dopiero teraz ze zostala odebrana przez kuriera :wink:

U mnie też w aplikacji się nie zmieniło ale mail przeszedł ze kurier ją zabrał :smiling_face_with_three_hearts:

No cena truskawek wysoka więc mnie jeszcze nie skusiły

Ja tez dzis kupilam truskawki od pani na straganie i powiem wam kosmos smakowy , naprawde tak dobrze trafilam , ze jestem w szoku . Porzadnie je umylam i dalam tez malej “dziaba” mam nadzieje , ze jej nie uczuli .
Ja tez mega czekam na laktator :heart_eyes: mam moje perelki smartsense , ale fajnie by bylo podkrecic laktacje butelkowym , bo pomimo , ze nasza przygoda z karmieniem trwa jjz dlugo to zawsze z tylu glowy jest mysl , ze moze tego mleka jest malo :see_no_evil: tym bardziej , ze mala teraz mocno na piers sie przestawila , za to butelka na wyjscia

1 polubienie

To ja już się nie bawię w podkręcanie laktacji …. Karmię rok a mały nie głoduje. Bardziej chce ściągać jak do pracy będę chodzić a mały w żłobku będzie

Ja też uwielbiam czereśnie , ogólnie lubię wszygkie letnie owoce🤩

Jutro otrzymamy swoje pavzuszki :star_struck: ale super nie mogę się doczekać :star_struck:

lato jest piekne pod względem sezonowych owoców warzyw . uwielbiam te domowe ale bez robactwa
mialam brzoskwinki takie byly z meszkiem na skórce. jakie to było pyszne przewaznie drzewo bylo tak zawalone owocami ze ciezko przejesc ale niestety juz nie ma
lubicie mirabelki?
ja uwielbiałam z mirabelek kompot zrobiony w butelkach na zime
za czasów dzieciaka mialam styczność z inna odmiana a przynajmniej tak mowili “mirabelkami” ale takie okragle czerwieniutkie byly soczyste pycha

a co do paczki to nie mogę sie doczekać, ostatnio uwielbiam chodzić w biustonoszach laktacyjnych i jestem go ciekawa, marzy mi sie by ten laktator tex okazal sie hitem bo niestety nie trafilam na dobry butelkowy

Jedzieee :muscle::heart:

1 polubienie