Nooo to paczkiszki będę jutro. Ja chcę wypróbować laktator ![]()
@Mamuska357 tex na to czekam ![]()
z tego co pamiętam mówiłaś ze masz neno butelkowy. jestem ciekawa porównania Twojego neno z tym
probujesz taki jak jest czy musisz wymienic lejek?
Aż mnie ciarki przeszły na myśl ile ja mogłam ich zjeść
@Mama.kacperka ja w tym roku kupię kilka na próbę żeby sprawdzić ale jak zobaczę robaka to nigdy więcej . Haha też jestem mega ciekawa z tym stanikiem czy dobrze będzie pasować ![]()
Tak, dokładnie. Już czytałam właśnie jak się dobiera. Spróbuję ten ale już widziałam że w Media Expert można kupić do niego reduktory u kosztują niecałe 10zl więc jak coś to będę kupować. Wyczytałam że ten jest cichy więc jestem ciekawa czy cichszy niż neno.
Dziś widziałam stoisko z truskawkami polskimi za 37zl za kilogram
Ooo to jeszcze dość wysoka cena ciekawe jak w smaku
Ja dziś miałam taką ochotę na truskawki
nigdzie nie było a z Biedronki nie chciałam. My swoich nie będziemy mieli, wszystko przemarzło niestety
Całkiem dużo no ale nie ma co się dziwić bo to są te wczesneCałkiem dużo no ale nie ma co się dziwić bo to są te wczesne
W transporcie, jutro powinna być ![]()
Ej, a u mnie status się nie zmienił i nadal mam ;
Nadawca nadal numer paczce - paczka nie zostala jeszcze przekazana kurierowi GLS.
![]()
@Wesola95 ja na aplikacji mam to samo ale w emailu ze kurier zabral
Aaa! Dobra! Też dostałam e maila i faktycznie ma być jutro !
już się zmartwiłam, że wszystkie jutro dostaniecie a ja będę musiała jeszcze chwilę poczekać ![]()
![]()
To ja się bałam że wy dziś dostaniecie a moja paczka gdzieś zaginęła czy coś jak ten status się nie zmienił ![]()
Aplikacja pewnie rana się zaltualizuje ![]()
Ja dostalam dopiero teraz ze zostala odebrana przez kuriera ![]()
U mnie też w aplikacji się nie zmieniło ale mail przeszedł ze kurier ją zabrał ![]()
No cena truskawek wysoka więc mnie jeszcze nie skusiły
Ja tez dzis kupilam truskawki od pani na straganie i powiem wam kosmos smakowy , naprawde tak dobrze trafilam , ze jestem w szoku . Porzadnie je umylam i dalam tez malej “dziaba” mam nadzieje , ze jej nie uczuli .
Ja tez mega czekam na laktator
mam moje perelki smartsense , ale fajnie by bylo podkrecic laktacje butelkowym , bo pomimo , ze nasza przygoda z karmieniem trwa jjz dlugo to zawsze z tylu glowy jest mysl , ze moze tego mleka jest malo
tym bardziej , ze mala teraz mocno na piers sie przestawila , za to butelka na wyjscia
To ja już się nie bawię w podkręcanie laktacji …. Karmię rok a mały nie głoduje. Bardziej chce ściągać jak do pracy będę chodzić a mały w żłobku będzie
Ja też uwielbiam czereśnie , ogólnie lubię wszygkie letnie owoce🤩
Jutro otrzymamy swoje pavzuszki
ale super nie mogę się doczekać ![]()
lato jest piekne pod względem sezonowych owoców warzyw . uwielbiam te domowe ale bez robactwa
mialam brzoskwinki takie byly z meszkiem na skórce. jakie to było pyszne przewaznie drzewo bylo tak zawalone owocami ze ciezko przejesc ale niestety juz nie ma
lubicie mirabelki?
ja uwielbiałam z mirabelek kompot zrobiony w butelkach na zime
za czasów dzieciaka mialam styczność z inna odmiana a przynajmniej tak mowili “mirabelkami” ale takie okragle czerwieniutkie byly soczyste pycha
a co do paczki to nie mogę sie doczekać, ostatnio uwielbiam chodzić w biustonoszach laktacyjnych i jestem go ciekawa, marzy mi sie by ten laktator tex okazal sie hitem bo niestety nie trafilam na dobry butelkowy