Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

U nas przeważnie w piątek zawsze był kurier więc i pewnie tym razem tak będzie :slight_smile:

Ja już widziałam cenę 130 za kg czereśnie :joy: pamiętam jak rok temu miałam taką ochotę w ciąży zjeść , garstkę w ręku kupiam max 10 czereśni 12 zł kosztowało :crazy_face: dobrze że chociaż dobre były :joy:

1 polubienie

O matko to na bogato :speak_no_evil::speak_no_evil::rofl:

1 polubienie

Ja się cieszę że tata ma sąsiada który ma pełno czereśni i nie jest w stanie ich przejeść więc się dzieli. Jeden sąsiad miał czereśnie takie wcześniejsze a drugi późniejsze więc miałam bardzo długo świeże dostawy czereśni. Codziennie jadłam 300-500 gram :see_no_evil: googlowalam jaki jest limit dzienny jedzenia czereśni bo inaczej jadłabym więcej :joy:

2 polubienia

o matko i córko te ceny to dramat
tez kupiłam właśnie rok temu w ciąży ale juz byly tansze duze i słodziutkie w biedrze jak malo kiedy
pozniej miałam jeszcze na osiedlu “domowe” pycha

1 polubienie

Tez mam takiego sasiada daje wiaderko czeresni a takie slodkie czerwone mniam :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Robimy ogród na działce, koło budowy i mówię już do męża koniecznie z 4 drzewka minimum czereśni :cherries:, nie będę tyle płacić za owoce a te uwielbiam :blush: a z drugiej strony mogę być bogata :money_mouth_face: jak sprzedam za 130 za kg :face_with_hand_over_mouth::flushed::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

dla Canpolek zrobisz rabat?:rofl:

1 polubienie

Ja bym mogła jeść kg , tak uwielbiam czereśnie :cherries: zazdroszczę tym co mają dostęp do nich :blush::face_holding_back_tears:
@MamusiaNM zaprosze was wszystkie jakiś rabat się znajdzie :rofl::rofl:

1 polubienie

tez uwielbiam ale takie duze i slodkie szczegolnie
hah nie wiem czy wszystkie pomieścisz, najwyzej będziemy staly w kolejce jak do automatu z butelkami

1 polubienie

A jeszcze na forum się dowiedziałam , że w tym czereśniach jest dużo robaków a ja nigdy nie zaglądałam :sweat_smile::see_no_evil:

Oooo ja nieraz zajrzałam ale jak w pierwszych nie byli to już obstawiałam że w kolejnych nie będzie i dalej też nie sprawdzałam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

sa odmiany ze bardzo duzo i zalezy jak uprawiane czy pryskane czy nie . zazwyczaj im bardziej naturalne tym wieksza szansa i więcej robaków
mnie osobiscie z robakami obrzydzaja i nie jem
tak samo grzyby

Moja teściowa ma ale są zazwyczaj jak pojedziemy wyjedzone już przez szpaki a czasami mają robaki i są to z tych małych czereśni z ja lubię te duże bomby :crazy_face:

Kupuj śmiało, będziesz zadowolona 🩵 ja skusiłam się i naprawdę to był świetny wybór :star_struck:

nie wiem jak u was ale u mnie zaaktualizowany status paczki , email prztszedl ze odebrał kurier

Paczucha juz w drodze u mnie :heart::heart::heart: jutro testowanko !

3 polubienia

Ja też czekam! Zwłaszcza, że wzięłam rozmiar stanika mniejszy niż ten który sama kupiłam i jestem bardzo ciekawa :face_with_raised_eyebrow: :grinning:

1 polubienie

Hahaha! Ja zrobiłam to samo! :sweat_smile: I biję się z myślami czy był dobry pomysł :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: :stuck_out_tongue_winking_eye: jutro jak paczka już dotrze, to będzie wielka chwila prawdy :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

hah a ja myslalam ze tylko sama zaryzykowalam​:rofl::rofl:
hah jest nas więcej :joy: