Ja tez juz mam przesylke utworzona
dzisiaj bylo mnie mniej , bo walcze z mała
ale bardzo sie ucieszylam na emaila ![]()
![]()
Mała już lepiej po antybiotyku?
No właśnie masakra jak yo możliwe że te owoce z marketów takie piękne są bez robaczków…
@Mamanatala u mnie córka miała 14 miesięcy jak braciszek pojawił się w domu ale pierwsze dni była zazdrosna ale szybko jej przeszło
teraz synek ma 8 miesiecy i czasem jak ktoś weźmie małego na ręce 9demnie to corka wskakuje mi odrazu na kolana:rofl:
A jak tam maluch się czuję? Jak znosi antybiotyk?
Jest troche lepiej , goraczka zamienila sie w stan podgoraczkowy , duzo spi teraz , ale tak bardzo czujnie , absolutnie nie moge sie poruszyc , jutro ma przyjsc nowy materac do lozka , bo mam wrazenie , ze ten ktory mam za bardzo sie rusza przy zmianie pozycji
W ogole dzisiaj padla mi bez kapieli , na popludniowej drzemce dlugo spala , obudzila sie zjadla , pomarudzila i znowu poszla spac , widac , ze jest tym zmeczona , oby jutro bylo jeszcze lepiej
Dziekuje za troske ![]()
Bidulka, widać że nieźle ją wymęczyło
ale jest lepiej niż wczoraj, więc jutro na pewno będzie już w pełni sił ![]()
Ahhh, szkoda ze mi sie nie udalo tym razem… jestem ciekawa mega tego biustonosza
musze zastanowic sie nad zakupem ![]()
Jest mega osłabiona po antybiotyku dlatego tak śpi i pada. Biedactwo. A długo ma brać jeszcze?
U mnie też paczuszka się pojawiła na aplikacji
czekam z niecierpliwością
chyba najbardziej na biustonosz czekam
Ale ja mam cały czas status nadanej …… ciekawe czy nie zaktualizowali ? Będzie dziś ?
Przez 7 dni niestety musi brac , ale dzis wstala z usmiechem to widac , ze dziala ![]()
@Efektdomi ja mam i moj kocham , naprawde nie ma co sie zastanawiac , jest swietny i bedziesz zadowolona
A macie już że przesyłka wydana do doręczenia czy tylko utworzona? Ja liczyłam że już dziś będzie, ale status dalej bez zmian, a kurier już w mojej wiosce byl
więc chyba jeszcze muszę uzbroić się w cierpliwość ![]()
ja mam bez zmian , od wczoraj w apce gls utworzona
Ja też mam tylko utworzoną.
musimy miec troche cierpliwości…
w tym tygodniu napewno bedzie
Ja też mam tylko utworzoną. Ale kiedyś też tak miałam a kurier był ![]()
Powiem tak nawet jak dzieci są starsze to też tak potrafią się zachowywać
@asiam1 @Mamuska357 szkoda że nie dali jej summamedu w zawiesinie tak jak w przypadku dorosłych podawany jest 3 dni a ma uwolnione działanie czyli właśnie odpowiednik takich 7 w mniejszej dawce.
@SylwiaMK tylko utworzone dziś wyślą jutro przyjdą
Nooo też mnie to trochę dziwi. Jak ja dostawiałam antybiotyki to zawsze takie 3 dniowe co się utrzymują do 7 dni w organizmie albo i dłużej
To też tak miałam, ale się zdziwiłam
za to na allegro miałam kiedyś paczkę utworzoną przez kilka dni ![]()
Dajcie znac czy dzisiaj u was byl ![]()