My mamy paczkę jutro będę otwierać ! ![]()
No to mój ma “piptolca” i jest tak dokładny, że mnie coś bierze, on wiesza pranie 45 minut
Hahaha chyba bym tak wolała, nie lubię niechlujnie powieszonych ubrań
@Wesola95 według mnie całkiem spoko wygląda ten “nowy”, sprany kolor! ![]()
Nie zniechęciło mnie to do prania w pralce, mimo iż producent zaleca inaczej…![]()
![]()
A wracając do tematu rozmiaru tego biustonosza - przymierzyłam ten mniejszy, na który się skusiłam i jest boski! 🩵 idealnie pasuje, lepiej leży - także był to strzał w dziesiątkę, żeby wziąć jednak ten rozmiar mniejszy ![]()
![]()
![]()
Czyli generalizując dla tych, które będą się zastanawiać, przy wyborze rozmiaru, zerkając w tabelę po zmierzeniu się, lepiej wziąć taki rozmiar miseczki jaki miało się przed ciążą, a nie ten ogólnie zalecany tip, że wybierać rozmiar większą ![]()
Bo mi z tabelki wychodziło M, jest oki, byłam z niego tak czy siak zadowolona, ale wydaje się ciut luźniejszy, natomiast jak wzięłam S jest idealny, bardziej dopasowany, jak szyty na miarę 🩵
Jej ja dopiero zobaczę paczkę jak wrócę od rodziców , jutro wyjeżdżamy do domu w nocy więc w niedzielę ją rozpakuję ![]()
@Mamuska357 też wzięłam s bo to najmniejszy roszmiar mam nadzieję że będzie pasować ![]()
No u mnie leży genialnie. Pięknie przylega i super wygodny jest. Myślę że jeszcze kupię drugi jak będzie kiedyś na promocji.
A to byliscie u rodzicow na majówkowy przeciągniety wyjazd? Czy tak na weekend teraz?
Tak sobie myśle, ze chyba tez bhm musiala pojechac na walacje do rodzicow ![]()
co do wprowadzenia nowosci moze typowo CHUSTECZKI DO CZYSZCZENIA LAKTATORA i piersi przyladkiem zobaczyłam że cos takiego istnieje a czasami mogloby byx zbawienne
zawsze byłam sceptyczna ze dobrze cos takiego doczysci ale kto wie moze akurat byloby super
macie jakies patenty jak zabezpieczyć laktator zabierając poza dom? smart sense to wiadomo ma zatyczke a inne? np power pump?
Właśnie mam tą samą zaglostke. Dzis jadę do teściowej i się zastanawiałam do czego by wziąć i w sumie brakuje ze nie dodają do opakowania takich materiałowych woreczków albo nutowych. Mam taki miły w dotyku w którym trzymam depilator
ja dawalam takie rzeczy w poprzedniej laktacji do woreczka strunowego jedynie
A to samo, do woreczka strunowego z Ikea, spoko bo higieczniczne, jak się ubrudzi to wymiatam
Zastanawiam się na ile te “dedykowane” chusteczki coś dają ile różnią się od zwykłych mokrych chusteczek
wiesz sama jestem ciekawa
popatrze bo momcozy widziałam moze sklad jest
podobno naturalne ale ile w tym prawdy nue mam pojęcia
a przynajmniej powinno byc lepsze skoro opakowanie 30 szt to 31 zl
moze zwykle maja po prostu wiecej emolientow i calej reszty
Oo rany 285 nieprzeczytanych a nie kulałam w ten post kilka dni ![]()
widzę że paczuchy juz u Was ![]()
pochwalcie się wkrótce nz użytkowania staników ![]()
![]()
![]()
Ja się właśnie jeszcze cały czas wszystkiego uczę tutaj na początku odpisywałam bez oznaczania bo myślałam że tak trzeba, czyli np teraz odpisuje Tobie i mogę dodać kolejną osobę w tej odpowiedzi i odpowiedzieć na zupełnie inny temat ?
Ja też mam w w strunowym ale fajna by była taka saszetka.
@olas7000 dokładnie tak, w jednym komentarzu możesz odpowiedzieć na różne komentarze i różne tematy ![]()
O widzisz to tego nie wiedziałam
Spokojnie bardzo łatwo wszystkiego się nauczyć A jak wejdziesz w systematyczność to naprawdę jest to nagradzane ![]()
Mój stanik już przetestowany
mega wygodny, bałam się, ze nie trafiłam z rozmiarem bo teraz jakoś ciężko mi dobrać odpowiedni stanik ale jest idealny ![]()
Tak, dla dzieci najważniejsza jest rutyna. Jak ją ustawisz to zobaczysz że będzie dobrze