Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

@AnetteSo @Mamuska357 Chery Turley on Instagram: "At least he did it I guess 🤦🏽‍♀️😒"
Kocham te rolki jak chłopy wieszają pranie :rofl:

:star_struck::rofl::sweat_smile: no dokładnie tak to wygląda :smiley::crazy_face:

Ooo jak byśmy mieli tego samego chłopa :smiley::see_no_evil::rofl:

oo rety, ale super produkty! Te ręczniczki, podkłady i termometr chętnie bym przetestowała. W sam raz na zbliżającą się ładną pogodę, która będzie zachęcała do podróży :blush:

Ja czuje az ekscytacje na zblizajace sie przygody letnie :smiling_face_with_three_hearts: w ogole u mnie na weekend teraz ma byc od 28 do 30 stopni i chyba rozstawimy jacuzzi . Ciesze sie jak dziecko, ze mala niedlugo bedzie miala tyle swietnych letnich atrakcji , tym bardziej , ze kocha wode i kapiele

az takie upaly ?:astonished::astonished:
u mnie ma byc 22-24

U mnie zawsze jest cieplej , bo moje miasto jest polozone w dawnym korycie rzeki i nawet jakos niedawno byla rekordowa temperatura powietrza :see_no_evil:

1 polubienie

A my czekamy bo w czerwcu mąż w pracy ma rodzinny piknik i będzie dużo atrakcji. W zeszłym roku był ale mały miał 2 miesiące więc niewiele skorzystał

1 polubienie

U nas tez sa takie festyny dla dzieci od meza z pracy, sa zabawy, konkursy i jedzenie :wink:

My mamy w pracy w maju , w czerwcu dzieci maja festyn z przedszkola :slight_smile: . Podobno ma byc jeszcze jakis osiedlowy zobaczymy :slight_smile:

Ooooo rraaany to ja na nowo basen rozłożę :yellow_heart::yellow_heart::yellow_heart:

No niestety u mnie ze dwa rozm za duży w obwodzie :joy: trochę mi się schudło ostatnio

to nie wiem czy gratulować czy współczuć :rofl: chyba pol na pol
z jednej strony jezeli chciałaś np schudnac to gratuluje ale tego rozmiaru to współczuję
ja z przedluzek tez nie skorzystałam bo mam zrobiony najmniejszy obwód jak się da

Z dwojga złego lepiej za duży niż za mały :grin:

jak Ci sie sprawdza ten stanik z canpol? Jest wygodny? nie rozciąga się? ja się właśnie szykuję żeby kupić coś porządnego bo narazie miałam testowy z temu :sweat_smile:

Ja moge sie wypowiedziec ze jest super wygodny , nie rozciaga sie tak naprawde jakbys nie miala na sobie nic jest tak wygodny :wink: warto zakupic

2 polubienia

Jest bardzo wygodny, świetnie się sprawdza! Jedyne co to według mnie lepiej brać rozmiar mniejszy :grinning:bo ja według tabeli mam rozmiar L i ok on jest dobry, ale M jest lepiej dopasowany :grinning:

Też zamawiałam rozmiar mniejszy, ale wydaje mi się że rozmiar zgodny z tabelą byłby wygodniejszy przy laktatorze, no i na pewno na początku laktacji chyba lepiej się sprawdzi „swój” rozmiar, jak brodawki są delikatne.
Bardzo żałuję że nie było tego biustonosza wcześniej, strasznie długo szukałam biustonosza który nada się do KPI

tez brałam dzięki Twojej wypowiedzi rozmiar mniejszy i super
@SylwiaMK ja przy poczatkowych delikatnych brodawkach wolałabym właśnie ten"mniejszy rozmiar" bo lepiej by przylegal a najgorsze co może byc i czasem miałam to ruchomy biustonosz

1 polubienie

Ja nie miałam wyboru bo jak bym chciała swój rozmiar to XS bym brała ale muszę powiedzieć że S świetnie leży więc nawet się dobrze złożyło