@ewelka8990 super dzięki!
@Wesola95 ooo dzięki, będę patrzyła na rozmiar mniejszy!
@ewelka8990 super dzięki!
@Wesola95 ooo dzięki, będę patrzyła na rozmiar mniejszy!
Podpisuję się pod tą opinią 🩵 mega wygodny, elegancki, mięciutki, cieszę się że zdecydowałam się na niego i żałuję że nie było go od początku kiedy zaczynałam przygodę z KP ![]()
Stanik to petarda , nie rozciaga sie , jest ultra mieciutki i super lekki , nie czuc , ze ma sie go na sobie a jednak biust fajnie unosi (mowie to jako posiadaczka ogromnych arbuzow) nic sie nie wrzyna , ma szerokie ramiaczka i w ogole w kontakcie do skory jest bardzo delikatny . Nie mialam lepszego . Wcześniej mialam rossmanowskie to pofarbowaly mi laktator ![]()
![]()
Też mam paczuche. I wiecie co nie jestem karmiąca ale w staniki będę chodzić ![]()
![]()
jest tak wygodny że w ogóle nie czuję go na sobie. Dla mnie mega
Do melka nie zdecydowałabym sie na termaos
tylko na wlasnie jakos podgrzewacz przenosny.
Termos ok- ale do wody:)
Ja w prawdzie karmię ale to samo sobie pomyślałam, że ten stanik jest na tyle fajny, że i bez karmienia bym nosiła.
@zewsidziewczyna bierz kochana śmiało jak dla mnie za te pieniążki nie znajdziesz nic lepszego a ten jest świetny i ja jestem zachwycona.
Ja chyba będę go używała nawet jak przestanę karmic. Cena jego też jest super. Ciekawa jestem tylko jak będzie wyglądał po noszeniu czy się nie porozciąga lub nie zmechaci
Mnie się bardzo podoba.
@Mamuska357 będziemy testować ![]()
![]()
@asiam1 dokladnie! To samo pomyślałam, że ta lekkość jest naprawdę zaskakująca… bo z jednej strony leciutki i delikatny a z drugiej świetnie podtrzymuje biust ![]()
I w ogole co mnie bardzo przekonuje to to , ze nie wlaza mi zlosy w haftki jak go zapinam . Serio to taki szczegol na ktory pewnie wiekszosc nie zwraca uwagi , ale one sa tak fajnie schowane i zabezpieczone
Ooo mega atrakcje
@Mama.kacperka jak się schudło to dobrze , akurat na lato ![]()
Ja jestem jeszcze ciekawa majtek. Może kiedyś będą do testów
Moze beda ale pewnie sa tak super jak biustonosz;)
tak, ja mam te majtki i jeżeli biustonosz jest tak super jak one to kupuję w ciemno ![]()
Jest genialny serio , majtki sama bym chętnie przetestowała
Jak są w tym samym materiale jak stanik to wgl super
Majtki do czego byście przetestowały ?
W sensie? ![]()
Do codziennego użytku ![]()
Noooo też nie rozumiem ![]()
![]()
![]()
Moze chodzilo o to, ze to niby ciążowe majteczki i po ciazy nie wypada w nich chodzic? ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.