Dołącz do Mam Testerek! (maj 2026)

@ewelka8990 super dzięki!

@Wesola95 ooo dzięki, będę patrzyła na rozmiar mniejszy!

Podpisuję się pod tą opinią 🩵 mega wygodny, elegancki, mięciutki, cieszę się że zdecydowałam się na niego i żałuję że nie było go od początku kiedy zaczynałam przygodę z KP :grinning:

Stanik to petarda , nie rozciaga sie , jest ultra mieciutki i super lekki , nie czuc , ze ma sie go na sobie a jednak biust fajnie unosi (mowie to jako posiadaczka ogromnych arbuzow) nic sie nie wrzyna , ma szerokie ramiaczka i w ogole w kontakcie do skory jest bardzo delikatny . Nie mialam lepszego . Wcześniej mialam rossmanowskie to pofarbowaly mi laktator :sweat_smile::see_no_evil:

2 polubienia

Też mam paczuche. I wiecie co nie jestem karmiąca ale w staniki będę chodzić :rofl::rofl::rofl: jest tak wygodny że w ogóle nie czuję go na sobie. Dla mnie mega

1 polubienie

Do melka nie zdecydowałabym sie na termaos :slight_smile: tylko na wlasnie jakos podgrzewacz przenosny.
Termos ok- ale do wody:)

Ja w prawdzie karmię ale to samo sobie pomyślałam, że ten stanik jest na tyle fajny, że i bez karmienia bym nosiła.

@zewsidziewczyna bierz kochana śmiało jak dla mnie za te pieniążki nie znajdziesz nic lepszego a ten jest świetny i ja jestem zachwycona.

Ja chyba będę go używała nawet jak przestanę karmic. Cena jego też jest super. Ciekawa jestem tylko jak będzie wyglądał po noszeniu czy się nie porozciąga lub nie zmechaci

Mnie się bardzo podoba.
@Mamuska357 będziemy testować :grin::grin:

1 polubienie

@asiam1 dokladnie! To samo pomyślałam, że ta lekkość jest naprawdę zaskakująca… bo z jednej strony leciutki i delikatny a z drugiej świetnie podtrzymuje biust :heart:

I w ogole co mnie bardzo przekonuje to to , ze nie wlaza mi zlosy w haftki jak go zapinam . Serio to taki szczegol na ktory pewnie wiekszosc nie zwraca uwagi , ale one sa tak fajnie schowane i zabezpieczone

Ooo mega atrakcje :smiling_face_with_three_hearts: @Mama.kacperka jak się schudło to dobrze , akurat na lato :smiling_face_with_three_hearts:

Ja jestem jeszcze ciekawa majtek. Może kiedyś będą do testów

1 polubienie

Moze beda ale pewnie sa tak super jak biustonosz;)

tak, ja mam te majtki i jeżeli biustonosz jest tak super jak one to kupuję w ciemno :smiley:

1 polubienie

Jest genialny serio , majtki sama bym chętnie przetestowała

Jak są w tym samym materiale jak stanik to wgl super

Majtki do czego byście przetestowały ?

W sensie? :grinning:

Do codziennego użytku :grinning:

Noooo też nie rozumiem :joy::joy::joy:

Moze chodzilo o to, ze to niby ciążowe majteczki i po ciazy nie wypada w nich chodzic? :sweat_smile: