Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Super zestawik :heart_eyes: Rozpieszczacie nas :smiley: butelki mega, sterylizator by nam się przydał bo nasz zaczyna się psuć :frowning: a te tabletki to do zmywarki ?

Proszę mi wierzyć, lub nie, ale w koszyku internetowym mam właśnie ten podgrzewacz :star_struck: nie ukrywam, że wspaniale byłoby go przetestować w ramach programu dla Mam Testerek. Dodatkowo, rozważam płyn lub właśnie kapsułki do prania butelek i smoczków… Cóż, ta edycja pasuje mi wprost idealnie :blush::ok_hand:t2:Swoją drogą, duży plus za estetykę podgrzewacza 7w1. Nie tylko jest (z pewnością) funkcjonalny, ale i bardzo ładnie się prezentuje.

Taaak, do zmywarki :muscle:t2:

ja nigdy butelek w zmywarce nie myłam :face_with_hand_over_mouth:

Super nagrody :wink: napewno Przydadza sie kazdej Mamie :heavy_heart_exclamation::heart_eyes:

Potwierdzam wypowiedzi poprzedniczek - tabletki wymiatają - polecam je nawet osobom nie mającym dzieci i również słyszę pochwały na ich temat. Nie ma znaczenia jaka marka zmywarki - do każdej one pasują .
Doceniam je za brak smug na szlankach oraz za to, że po nich jako jedynych nie ma tego specyficznego zapachu otwierającej się zmywarki :heart_hands:

Aaaaa no no sterlizator jest mega , ciekawi mnie lampkaw nim :sparkles: butelki sa super dodatkiem do całości i kontynuacji dla mamy ktora wygra miesiąc Luty :slight_smile:

1 polubienie

Ooo tak , napewno każda mama będzie zadowolona :star_struck::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Świetny zestaw :slight_smile: te butelki są naprawdę bardzo intrygujące :grin::heart:

Tak do zmywarki i to jest właśnie cudowne że możesz myć dziecięce rzeczy w zmywarce razem ze swoimi. Bo masz eko tabletki hihi.
W ogóle dziewczyny ja w zmywarce myję też zabawki silikonowe i matę piankową oczywiście w tych tabletkach.
Super zestaw do testowania

Czy ja dobrze widzę że ten podgrzewacz jest koloru szałwiowego ?:star_struck::star_struck: Kocham :heart_eyes:

1 polubienie

Musze je wypróbować w takim razie :smiling_face:

1 polubienie

Ale super produkty :smiling_face: z chęcią przetestowałabym te rzeczy przy synie który za niedługo przyjdzie na świat :blush:

Kochane kobietki z racji że mam już to cudo - podgrzewacz w tym miesiącu będzie mnie troszkę tu mniej :grin: walczcie, dzielcie się swoimi radami bo naprawdę warto :smiling_face_with_three_hearts: trzymam kciuki :wink: nie martwcie się wrócę :rofl:

1 polubienie

Wiesz , ze ja tez mialam zacmienie w glowie i jak zobaczylam tabletki do zmywaki to pierwsza mysl w glowie byla “ej a te butelki sie nie popsuja od zmywaki”
Taaa streylizuje je we wrzatku , a powyginaja sie od temperatury w zmywarce :rofl: jak to sie mowi forum uczy i bawi . I od wtedy zaczelam wrzucac butelki , muszle do laktatora , kolektory i zmywary :muscle:
@Karcia ja kiedys w smyku kupilam taki ala smoczek z kolcami (gryzak) no boski , mala go uwielbia i tez wrzucam do zmywarki bo pomiedzy te kolce mam wrazenie , ze wchodzi wszystko a ciezko dojsc tam recznie

Ja też bym teraz wrzucała wszystko do zmywarki i laktator itp. Te tabletki naprawdę dobrze domywaja nawet normalne naczynia a mycie w zmywarce to oszczędność czasu i wody

O super produkty do testowania. Właśnie kompletuję wyprawkę dla synka i wiem, że ten zestaw będzie bardzo przydatny ponieważ będę mamą KPI ponieważ moje dwa poprzednie karmienia były bardzo bolesne a wolę być szczęśliwszą mamą bez bólu niż sfrustrowaną :smile:

1 polubienie

O dobrze wiedzieć :smiley: Ja przy pierwszych dwóch synkach myłam w zmywarce butelki ale ze zwykłymi sodowymi tabletkami i niestety czasami zostawał osad.

Potwierdzam, te tabletki do zmywarki sa super . Dodatkowo maja oslonke ktora sama sie rozpuszcza , wiec nie trzeba sie silowac z rozerwaniem folijki przed umieszczeniem jej w zmywarce . Fajnie domywaja

2 polubienia

woow :face_holding_back_tears: fajne powiem szczerze że niby butelek jest mnóstwo ale nie każda podpasuje a ta wygląda zachęcająco

Ja też nie :sweat_smile: ale nie sprawdzają tego i można nimi myć zwykle naczynia, ja tak robię :sweat_smile::heart:

2 polubienia