Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Też jestem bardzo zadowolona z tabletek do zmywarki :heart:

1 polubienie

super nagrody, bardzo bym chciała przetestować coś od was @Magdallenka0897 tutaj jest bardzo trudno coś wygrać do testów?

1 polubienie

Tabletki są super :muscle: U Nas już idzie koljne opakowanie.

1 polubienie

Nie jest trudno :smiling_face::smiling_face::smiling_face: w szczególności z własnym doświadczeniem i radami :smiling_face: trzymam kciuki :wink:

2 polubienia

Trzeba próbować i pisać z własnego doświadczenia , powodzenia :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Zestaw pięknie się prezentuje :heart_eyes:

1 polubienie

Ale super :heart_eyes::heart_eyes: właśnie będziemy zaczynać przygodę z butelką. Mój synek ma 3 miesiące i jest cały czas na piersi, ale chciałabym zacząć karmić go butelką moim mlekiem bo zapasy są zrobione super laktatorem, który udało mi się wygrać tutaj i teraz czas wykorzystać mleczko i nauczyć synka picia z butelki. Trzymam za siebie i za wszystkie inne mamusie kciuki powodzenia :heart::heart::heart:

A no widzisz na to bym nie wpadła :rofl: więc chetnie przetestuję.

Świetne nagrody, podgrzewacz ze sterylizatory bardzo by mi się przydał :wink:

Super zestaw butelkę już mamy ale podgrzewacz też by się przydał :slight_smile:

Właśnie się zastanawiałam kiedyś czy wrzucić butelki do zmywarki z tą tabletką. Ale na razie i tak muszę wyparzać. Jestem ciekawa jak poradzi sobie z laktatorem bo jak go wypucuje i wyschnie to jest taki matowy, muszę wypróbować :smile:

1 polubienie

Ja czasem myje w occie , jak wlasnie robi sie taki matowy i pomaga . Pozniej dokladnie w plynie . Taki zabieg robie tylko raz na jakis czas .

2 polubienia

Ja muszę obczaić te tabletki

1 polubienie

Rewelacyjny zestaw został przygotowany :star_struck:
Nic, tylko z przyjemnością go testować! 🩵

A te eko tabletki do zmywarki osobiście ubóstwiam! :heart_eyes: Są idealne :green_heart: Bez nieprzyjemnego zapachu, po otwarciu zmywarki, bez nadmiaru piany po umyciu, wszystko lśniące i czyściutkie :smiley: polecam z całego serca :green_heart:

Od dłuższego czasu kuszą mnie te tabletki do zmywarki. Sterylizator jest piękny i w nocy każda lampka się przyda :stuck_out_tongue: jeśli chodzi o butelki to też bardzo ładnie wyglądają :slight_smile:

1 polubienie

Muszę poszukać czy gdzieś stacjonarnie można je dorwać

Tabletki do zmywarki? Są w Rossmanie :slight_smile:

Te co są teraz w ramach nagrody muszę przejrzeć. Gapcia ze mnie

Noo w tym miesiącu konkret nagrody :heart:

Super nagrody :sweat_smile: myślę że niejedna mama marzy o takich pomocach u siebie w domu :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie