Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Kurcze a ja nie wiem czemu uznałam, że one są tylko do butelek :rofl: ja je potraktowałam troche jak do zmywarki do butelek :see_no_evil: koniecznie muszę wypróbować. Jak są w rosmanie to jutro lecę po nie :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

O butelkach widziałam już sporo pozytywnych opinii
Tabletki mamy i są naprawdę super! Wszystkie butelki, zabawki silikonowe itp puszczam z nimi w zmywarce :rofl:

Oj łatwo nie jest :face_with_hand_over_mouth: dużo aktywnych mam się pojawiło :smiling_face: ale fajna odskocznia od codzienności :smiling_face: i dużo dobrej wiedzy :cherry_blossom:

4 polubienia

Ja właśnie weszłam po ok 2 tygodniach, bo miałam prywatne zawirowania i nie było czasu, to o jeju, ciężko się odgrzebać :rofl:

3 polubienia

Super produkty, ciekawe jakie jest prawdopodobieństwo wygranej😅

to już Ci wspolczuje🤣
ja tak samo odpuściłam w grudniu mimo ze interesujacs byly tematy i nagroda ale coz priorytety małego czlowieczka byly ważniejsze
później tu czulam sie jak na obcej planecie😂 zanim nadrobilam wątki. niektóre sie nie dalo

1 polubienie

Ale fajnie, dużo się dzieje i więcej doświadczeń :smiling_face: @Mamamiski to na pewno przez ten czas dużo się zmieniło i dużo nowych wątków :slight_smile:

Produkty do testów dostaje się za bycie aktywnym na forum :slightly_smiling_face: Z tym, że liczy sie tak naprawdę nie ilość a jakość tego co sie pisze. Takze warto pisac onswoich doświadczeniach itp.

2 polubienia

Nagroda do testowania jest świetna :heart: bardzo mi się podoba jeszcze takiego urzadzenia 7 w 1 nie mamy i chętnie przetestujemy​:smiling_face_with_three_hearts:
@AnetteSo tanletki są swieyne polecam z całego serducha , używamy na codzień :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

One są tak super, że używam je na codzien :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: :green_heart:
Są są w Rossmannie :star_struck: także leć na zakupy, bo warto :heart_eyes:

2 polubienia

Ja podejrzewam, że nie będę nadrabiać tego jakoś sporo, bo jednak jest tu tego mnóstwo. Po prostu zacznę jakby od dziś :rofl:

4 polubienia

Mam to samo :grinning: też mam lekkie zaległości, ale staram się czytać wszystko od początku do końca :grinning:

Też tak zrobiłam jak zaczynałam , nie realne aby tyle nadrobić :rofl:

4 polubienia

Hahha a jakie ja mam zaległości :smiley: mnie tu przez luty praktycznie nie było :smiley::smiley:

2 polubienia

Jei nawet tabletki do zmywarki :face_with_hand_over_mouth: a ciekwe czy butelka spełnia funkcje wolnego przeplywu aby nienpowodowalo kolek u dziecka

Oooo super rzeczy do testów :upside_down_face: przydadzą się każdej mamie :grinning:

Używałaś któregoś z tych produktów? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Bardzo dziękujemy, cieszymy się, że jesteś zadowolona :heart:

Dziękujemy za zwrócenie uwagi :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy i zachęcamy do aktywności :smiling_face_with_three_hearts: :heart: