Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

mozna w woreczkach ale trzeba na to zwracać uwagę kupujac bo nie kazdy mozna podgrzewac , większość tylko do przechowywania/ mrożenia :slight_smile:

No właśnie tak nie się wydawało. Ja mam canpola to muszę zerknąć

Jeżeli masz takie

To są tylko do przechowywania.

2 polubienia

tak, mam dokładnie te i jestem z nich zadowolona. Tak właśnie mi się wydawało :laughing: bo nie widziałam w opisie nigdzie takiej informacji ale dzięki za potwierdzenie :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dla tego ja się mega cieszę że dostałam się do testu :smiling_face:

1 polubienie

Ja tak samo mega się cieszę że dostałam się do testowania :blush: już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy test​:smile:
@Wesola95 ale takiego sterylizatora do smoczków nie widziałam :smile: ja zazwyczaj sterylizuje smoczki w sterylizatorze z butelkami , pewnie jak bym miała noworodka to by mi się przydał chociaż ja to mam zawsze 4 sztuki na zmiane jak jeden do mycia to drugi do użycia :smile:

Synek najbardziej lubi smoczki z lovi prime i one maja fajne etui do mikrofalówki :smiley: często butelki sterylizuje w woreczku do mikrofali a smoczki w pudełkach.
Jestem bardzo ciekawa tego podgrzewacza/sterylizatora. Niedługo rozpoczynamy RD więc będzie często w użyciu :smiley: i jestem bardzo ciekawa jak podgrzewa wodę i sterylizuję

Ja jeszcze nigdy nie sterylizowałam smoczków w tych etui w których są sprzedawane :face_with_hand_over_mouth: zawsze to robiłam w sterylizatorze lub po prostu we wrzątku moczę.

Też jestem mega ciekawa tego sterylizatora. Ale też butelek i tabletek.

To te plastikowe opakowania ze smoczkiem są do sterylizacji?:see_no_evil: Mi ten zatrzask z pudełeczka po prime się ułamał przy pierwszym otwarciu

Bo tam jedna część się wyłamuje po otwarciu ale to nie jest ten właściwy zatrzask :grin:

Fajnie używam produktów Lovi. Mniej smoczka prań bo nie przepada ale w takim samym pudełku są pakowane smoczki do butelek i w życiu bym nie powiedziała że to jest opakowanie do sterylizacji :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Tak :smiley: ten pierwszy zatrzask to tak jak @Mamuska357 napisała to jest fabryczne zabezpieczenie żeby nie kupić smoczka który był otwierany :slight_smile: a z boku opakowania jest instrukcja ile trzeba wlać wody i jak dlugo ma być w mikrofali.

2 polubienia

U mnie pojawila sie paczka w apce :wink:

5 polubień

Paczka w aplikacjii :grin::grin::grin: dziewczyny chyba jutro poerwsze testy :grin:

6 polubień

U mnie też jest paczka w aplikacji :smiling_face_with_three_hearts: ale się cieszę

@Mamaprzygod tam się bodajże wlewa 25ml

3 polubienia

(post usunięty przez autora)

2 polubienia

O dzięki! Dobrze wiedzieć! Ja nigdy nie zwróciłam uwagi na opakowaniu że coś tam jest :see_no_evil:

1 polubienie

To jutro będzie kurier :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Takie miałam przeczucie że paczka przyjedzie akurat w ten jeden dzień w miesiącu kiedy przez cały dzień nikogo nie będzie w domu :see_no_evil:

1 polubienie

A ja nic nie mam :confused: ciekawe
A Wy macie aplikację Gls?

1 polubienie