mozna w woreczkach ale trzeba na to zwracać uwagę kupujac bo nie kazdy mozna podgrzewac , większość tylko do przechowywania/ mrożenia ![]()
No właśnie tak nie się wydawało. Ja mam canpola to muszę zerknąć
tak, mam dokładnie te i jestem z nich zadowolona. Tak właśnie mi się wydawało
bo nie widziałam w opisie nigdzie takiej informacji ale dzięki za potwierdzenie ![]()
Dla tego ja się mega cieszę że dostałam się do testu ![]()
Ja tak samo mega się cieszę że dostałam się do testowania
już nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy test:smile:
@Wesola95 ale takiego sterylizatora do smoczków nie widziałam
ja zazwyczaj sterylizuje smoczki w sterylizatorze z butelkami , pewnie jak bym miała noworodka to by mi się przydał chociaż ja to mam zawsze 4 sztuki na zmiane jak jeden do mycia to drugi do użycia ![]()
Synek najbardziej lubi smoczki z lovi prime i one maja fajne etui do mikrofalówki
często butelki sterylizuje w woreczku do mikrofali a smoczki w pudełkach.
Jestem bardzo ciekawa tego podgrzewacza/sterylizatora. Niedługo rozpoczynamy RD więc będzie często w użyciu
i jestem bardzo ciekawa jak podgrzewa wodę i sterylizuję
Ja jeszcze nigdy nie sterylizowałam smoczków w tych etui w których są sprzedawane
zawsze to robiłam w sterylizatorze lub po prostu we wrzątku moczę.
Też jestem mega ciekawa tego sterylizatora. Ale też butelek i tabletek.
To te plastikowe opakowania ze smoczkiem są do sterylizacji?
Mi ten zatrzask z pudełeczka po prime się ułamał przy pierwszym otwarciu
Bo tam jedna część się wyłamuje po otwarciu ale to nie jest ten właściwy zatrzask ![]()
Fajnie używam produktów Lovi. Mniej smoczka prań bo nie przepada ale w takim samym pudełku są pakowane smoczki do butelek i w życiu bym nie powiedziała że to jest opakowanie do sterylizacji ![]()
![]()
![]()
Tak
ten pierwszy zatrzask to tak jak @Mamuska357 napisała to jest fabryczne zabezpieczenie żeby nie kupić smoczka który był otwierany
a z boku opakowania jest instrukcja ile trzeba wlać wody i jak dlugo ma być w mikrofali.
U mnie pojawila sie paczka w apce ![]()
Paczka w aplikacjii ![]()
![]()
dziewczyny chyba jutro poerwsze testy ![]()
U mnie też jest paczka w aplikacji
ale się cieszę
@Mamaprzygod tam się bodajże wlewa 25ml
(post usunięty przez autora)
O dzięki! Dobrze wiedzieć! Ja nigdy nie zwróciłam uwagi na opakowaniu że coś tam jest ![]()
To jutro będzie kurier ![]()
![]()
Takie miałam przeczucie że paczka przyjedzie akurat w ten jeden dzień w miesiącu kiedy przez cały dzień nikogo nie będzie w domu ![]()
A ja nic nie mam
ciekawe
A Wy macie aplikację Gls?