Ooo super, to taki zestaw który obstawiałam w zeszłym miesiącu że będzie na kwiecień
tak myślałam że niedługo będą nowości do testowania. Ale fajnie że taki uniwersalny zestaw - przyda się mamie kompletującej wyprawkę jak i kilkumiesięcznym bobasom ;D
I super zestaw
bardzo wakacyjno wyjazdowy
nam by się bardzo przydał. Widzę ręczniczki, ktore koniecznie chce przetestować
część dziewczyn dobrze obstawiała
Może zestaw do rozszrzania diety w czerwcu ?
tak ładnie prosimy
Zestaw idealnie sprawdzi się w podróży, gdzie jakby nie patrzeć zaraz będzie czerwiec lipiec, sierpień - wakacje, czyli idealny okres na wyjazdy
Dokładnie, mi w wyprawce szpitalnej zabrakło jednorazowego ręcznika dla siebie, miałam zwykły a w szpitalu nie miałam gdzie go wywiesić żeby go wysuszyć. Na pewno takie jednorazowe sprawdza się w podróży zwłaszcza dla maluszka
Ooo! ![]()
Co prawda nie to co obstawiałyśmy, ale ten zestaw będzie równie świetny! ![]()
![]()
Fajny zestaw! Moje ulubione chusteczki bambusowe!🩵 ale z chęcią bym przetestowała też te mokre chusteczki i termometr! A ręcznik przyda się na podróż ![]()
Chusteczki są super- łatwo się wyciąga, są odpowiednio mokre i nie podrażniły synka który ma bardzo wrażliwą skórę
Noooo ekstra ja z tego tylko mam podkłady do przewijania, chętnie bym przetestowała te ręczniki jednorazowa i te bambusowe chusteczki
Uuu super zestaw na kolejny miesiąc i nawet nakładki na toaletę. Fajnie ![]()
Noooo mega przydatny ten zestaw jest
ooo czyli jednak nowosci
fajny zestaw. ja tylko kupiwalam podklady i chusteczki mokre
chętnie przetestowala bym reszte
Zestaw super, bardzo praktyczny i dla każdego
Ja jestem ciekawa każdego produktu - wszystkie dla mnie są nowością ![]()
Ooo suoer zeztaw ![]()
Wiekszosc produktow mamy i chwalimy sobie ![]()
Ja właśnie większości nie miałam okazji używać z wyjątkiem właśnie podkładów i są super
Ja też kocham te chusteczki xd jest o co walczyć xd
Mokre chusteczki są super
jedne z lepszych na rynku ![]()
A tych mokrych jestem ciekawa też ![]()
Ja nigdy nie korzystałam z nich więc może będę miała okazję przetestować a potem się na nie przestawić ![]()
Idealny zestaw na wyjazdy . Wszytsko z tych rzeczy warto i nawet trzeba zabrac na wyjazd a zblizaja sie gorące miesiace ![]()