Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Ooo super, to taki zestaw który obstawiałam w zeszłym miesiącu że będzie na kwiecień :joy: tak myślałam że niedługo będą nowości do testowania. Ale fajnie że taki uniwersalny zestaw - przyda się mamie kompletującej wyprawkę jak i kilkumiesięcznym bobasom ;D

1 polubienie

I super zestaw :grin: bardzo wakacyjno wyjazdowy :grin: nam by się bardzo przydał. Widzę ręczniczki, ktore koniecznie chce przetestować :grin: część dziewczyn dobrze obstawiała

Może zestaw do rozszrzania diety w czerwcu ? :grin: tak ładnie prosimy

1 polubienie

Zestaw idealnie sprawdzi się w podróży, gdzie jakby nie patrzeć zaraz będzie czerwiec lipiec, sierpień - wakacje, czyli idealny okres na wyjazdy

Dokładnie, mi w wyprawce szpitalnej zabrakło jednorazowego ręcznika dla siebie, miałam zwykły a w szpitalu nie miałam gdzie go wywiesić żeby go wysuszyć. Na pewno takie jednorazowe sprawdza się w podróży zwłaszcza dla maluszka

1 polubienie

Ooo! :star_struck::grinning: Co prawda nie to co obstawiałyśmy, ale ten zestaw będzie równie świetny! :star_struck::star_struck:

Fajny zestaw! Moje ulubione chusteczki bambusowe!🩵 ale z chęcią bym przetestowała też te mokre chusteczki i termometr! A ręcznik przyda się na podróż :grinning:

1 polubienie

Chusteczki są super- łatwo się wyciąga, są odpowiednio mokre i nie podrażniły synka który ma bardzo wrażliwą skórę

1 polubienie

Noooo ekstra ja z tego tylko mam podkłady do przewijania, chętnie bym przetestowała te ręczniki jednorazowa i te bambusowe chusteczki

1 polubienie

Uuu super zestaw na kolejny miesiąc i nawet nakładki na toaletę. Fajnie :ok_hand:

1 polubienie

Noooo mega przydatny ten zestaw jest

ooo czyli jednak nowosci
fajny zestaw. ja tylko kupiwalam podklady i chusteczki mokre
chętnie przetestowala bym reszte

Zestaw super, bardzo praktyczny i dla każdego

Ja jestem ciekawa każdego produktu - wszystkie dla mnie są nowością :heart:

Ooo suoer zeztaw :heart:
Wiekszosc produktow mamy i chwalimy sobie :heart:

Ja właśnie większości nie miałam okazji używać z wyjątkiem właśnie podkładów i są super

Ja też kocham te chusteczki xd jest o co walczyć xd

Mokre chusteczki są super :grin: jedne z lepszych na rynku :grin:

A tych mokrych jestem ciekawa też :slight_smile:

Ja nigdy nie korzystałam z nich więc może będę miała okazję przetestować a potem się na nie przestawić :stuck_out_tongue:

Idealny zestaw na wyjazdy . Wszytsko z tych rzeczy warto i nawet trzeba zabrac na wyjazd a zblizaja sie gorące miesiace :grin: