Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Jaki super ten zestaw :heart::heart::heart:

No mógłby być zestaw do RD z bodonikami, to się zawsze przydaje :face_with_peeking_eye:

Już myślałam , że taki fajny zestaw teraz będzie do testów :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

O jej :heart_eyes: ale swietny zestawik ! Ja tez bym bardzo chciala sie zalapac ! Jestesmy na etapie rozszerzania diety i byloby ekstra ! Ale szybko wylapalas nowosci do testowania :grin:
Aha :rofl: dobra juz doczytalam :rofl:
Ja obstawiam tez nowe bidony :grin:

1 polubienie

Zabaweczki mają cudne, a zestaw do RD byłby jak najbardziej przydatny :star_struck: ale zobaczymy co będzie na nas czekało do testów :grin:

1 polubienie

Oooo on by był sztosik

Ja już się nie mogę doczekać , aż będzie wiadomo co jest do testów :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

O tak zestaw idealny :star_struck:

1 polubienie

Może jutro będzie już wiadomo :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye:

Ja myślę , że. Się jutro już dowiemy :smiley: albo we wtorek :wink:

To był pierwszy zestaw jaki testowaliśmy, sprawdziło nam się wszystko na 100%

1 polubienie

Ojjj ja też nie mogę się doczekać! Zapewnię @CanpolBabies_Redakcja zaskoczy nas bardzo pozytywnie! :heart::sunglasses::cherry_blossom:

Myślę że dzisiaj jeszcze tego nie pokażą biorąc pod uwagę że jest świeżo po weekendzie majowym nie wiadomo ile wróciło osób do pracy myślę że jutro czyli we wtorek

1 polubienie

A może właśnie nas redakcja zaskoczy, kto wie ?

1 polubienie

Tez jestem ciekawa co będzie :wink:

@Wesola95 oj tak, taki zestaw do testowania byłby rewelacyjny :heart::heart::heart:

Na pewno nas zaskoczą :smiling_face::smiling_face::blush:

JUŻ JEST

6 polubień

O wlasnie chcialam wkleic :wink:
Super termometr by sie przydał :wink:

1 polubienie

Właśnie miałam wrzucić. Spoko zestaw bardzo przydatny na co dzień i w podróży

1 polubienie