Dołącz do Mam Testerek! (marzec 2026)

Mega trzeba uważać na tych oszustów :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: mąż jak coś wystawiał to też od razu, właściwie natychmiast dostał jakąś dziwną, podejrzana wiadomość :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

No tak, polują na łatwowiernych ludzi i o zgrozo są tacy co jeszcze na to się nabierają

@Mamii to u mnie identycznie…. tuż po wystawieniu zaraz przychodziły wiadomości z podejrzanymi linkami albo z opcją odkliknięcia że niby coś chce kupić a ja muszę zatwierdzić :see_no_evil: przez to nie lubię OLX :face_holding_back_tears: na Vinted jeszcze mi się nie zdarzyła próba oszustwa

I najczęściej wysyłają takie wiadomosci na whats app :see_no_evil:

Ale pomimo prób oszustów na OLX i tak wszystko udało mi się sprzedać co wystawiłam więc lubię tą platformę

Wlasnie o to chodzi , ze wstawia sie ogloszenie i odrazu nagle pojawia sie wiadomosc :sweat_smile: ja tez jak wystawilam bujaczek to odeazu napisalam mezowi , ze go wstawilam na olx i w tym samym momencie dopisalam “oo juz ktos napisal , chyba sprzedany” :rofl: a tu klops

To mój mąż wtedy od razu, wow już ktoś się odezwał, i zachwycony, a ja mówię stop, głos rozsądku się włączył :rofl: ale mówię no jak, jak to tak szybko że chyba nawet ktoś nie zdążył tego ogłoszenia przeczytać, przecież mówię nawet minuta nie minęła… No i faktycznie zastanowiliśmy się i mówimy olewamy tamta wiadomość żeby się nie dać, bo na kilometr jechało oszustwem…:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Tak właśnie to wygląda. Myślę że jakieś boty są i to wyłapują i od razu wysyłają wiadomość. Ale te wiadomości często są pisane kaleczonym językiem i z błędami

Dziewczyny a tak zmieniając temat- macie jakieś swoje typy co może być do testowania w maju ? Ja najbardziej czekam w nowym miesiącu na informacje co będzie :smiley:

@SylwiaMK byly maluszki, była mama to albo nowosci typu te reczniki i nakladki na toalete albo coś pod starsze dzieciaczki

Ja właśnie totalnie nie mam pomyslyu co może być ale faktycznie coś dla starszaków może być teraz. Ciekawe czy już w poniedziałek się dowiemy :smiley:

1 polubienie

A ja myślę że może coś do RD jakieś bidony czy talerzyki z misiem , albo majtki te nowe ?

1 polubienie

Może właśnie coś dla starszych dzieciaczków, niedawno były te piękne bidony jako nowość dla większych maluszków, więc może coś tego typu :star_struck:

Ale też niecierpliwie czekam na informacje co to będzie :grin:

A może jakieś zabawki dla maluszków ? :wink:

Fajnie by było myślę że w poniedziałek jeszcze nie powiedzą, ale może we wtorek

No ja myślę że jutro , chyba że ze względu na długi weekend zrobią to we wtorek

1 polubienie

Ja obstawiam jakiś fakny zestawik do RD :grin: albo zabawki chociaż zabawki by nie dotarły na 1 czerwca więc może zabawki w czerwcu jako, że miesiąc z dniem dziecka :grin:

I RD i zabawki byłyby moim zdaniem fajne :grin: pewnie nas zaskoczą czymś o czym nawet nie pomyślałyśmy

2 polubienia

Ja bym się ucieszyła jakby były maty :face_with_peeking_eye: wiem , że kiedyś były ale nie za moich czasów :smiley: oni zawsze nas zaskakują :smiling_face_with_three_hearts: i jestem tego bardzo ciekawa co będzie tym razem :smiling_face:

Ja bym chciała, żeby był taki zestawik!:grinning::heart:
Tylko właśnie z nowymi bidonami i miseczkami do RD

9 polubień

@Wesola95 ooo takk to byby ideolo :face_holding_back_tears::star_struck:
szczególnie pod nadchodzące rozszerzanie diety akurat na czasie

1 polubienie