Dołącz do mam testerek! (sierpień 2026)

Mądrala :slight_smile: :slight_smile: z moją by się nadał bo ona ubiera koszulki i, skarpetki i buty :grin::grin::grin::star_struck:

Przyszły tydzień to może być i poniedziałek :face_with_hand_over_mouth:

Ja lubię niespodziewanki więc już nie mogę się doczekać co to będzie :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Dobra dziewczyny obstawiamy !
Biorę po 1000 zł od każdej drużyny i słucham państwa ( tak dla tych co nie kojarzą tego teleturnieju to tak w formie żartu pisze)

2 polubienia

Pytanie czy to jest nowość co już jest ogłoszona światu czy jeszcze nie :see_no_evil:

moze byc poniedzialek ale i niedziela :rofl:.
obstawiam polowe tygodnia :joy:

Takie miałam przeczucie że szykuje się jakaś nowość 🩵 już nie mogę się doczekać aż się dowiemy co to za nowy produkt 🩵

Obstawiam że nie bo inaczej nie byłoby tak tajemniczo bardzo :laughing:

1 polubienie

hah i mowilam dobrze ze raczej nic z poprzednich i ze jakies zdjęcia byly nowoscu robione😂
zaskakuja jak zwykle tylkp tym razem bardziej tajemniczo​:rofl::face_holding_back_tears:

1 polubienie

To się nazywa budowanie napięcia :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ooo oooo dokładnie :grinning::grinning::face_with_hand_over_mouth:

Brzmi jak super tajemniczy post. Aż mnie ciarki przeszły No dobra zobaczymy zobaczymy

1 polubienie

Jeju jaka ekscytacja :roll_eyes::laughing: ciekawe co to może być :face_with_peeking_eye:

czekałam z nieciepliwoscia na wyniki sierpniowe ale teraz jeszcze bardziej na to co bedzie do testów <3

1 polubienie

Oo ale super🤩 niespodzianki są fajne, chociaz każdy miesiąc to niewiadoma

Ale bomba :face_with_peeking_eye::rofl:to jeszcze więcej emocji będzie

@Mamii noooo dokładnie ja mówię właśnie czy idziemy młodego kąpać a on już z uśmiechem leci do łazienki i paluszkiem pokazuje wannę … to jest takie słodkie że wszystko rozumieją. A jak chce iść na plac zabaw to przynosi mi buta i pokazuje na nóżkę żeby mu założyć …. Albo sam próbuje. Czasem też zakłada mi na moją nogę a raczej palec swojego bucika :joy::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

@MamaSloneczka moj ma też ostatnio fazę na chodzenie w naszych budach a raczej w mężach i ubiera na tą małą nóżkę te wielkie buciory i próbuje isc.

2 polubienia

Uuuuu emocje sięgają zenitu :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: w takim razie czekamy na nowości. Kocham wszystkie wasze produkty pisałam to już nie raz :grin::grin:
@Paulina.K obstawiam naczynia z nowości :grin::grin: chyba że to nowość nie ogłoszona światu tak jak pisze @BeataSt
@CanpolBabies_Redakcja może jakaś mała podpowiedź :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::laughing::laughing:

1 polubienie

Ooo ale super wiadomośc :cherry_blossom::cherry_blossom: czekamy niecierpliwie co to będzie za nowość

To teraz w weekend wszyscy będą siedzieć jak na szpilkach i rozmyślać .

1 polubienie

Myślę że nowość nie ogłoszona :smiley:

2 polubienia

Już się nie mogę doczekać tej niespodzianki :star_struck::star_struck::star_struck: ale super :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: