U nas właśnie też na początku lubiła, a teraz jest problem;/
Rozumiem
czyli może wszystko przed nami
na razie afery są przy odciąganiu glutków ![]()
![]()
Jest takie coś jak kredki do wanny? Gdzie to mogę kupić? ![]()
@Mamamiski jasne , że sa
ja kupowałam kiedyś w pepco i fajnie dzieci się bawiły. Z kolei dostali jakieś od dziadków i maskara bo nie szło domyć wanny ![]()
A to chyba jednak się nie zdecyduje ![]()
zapłaciłam za wannę sporoooo i nie widzi mi się jej wymieniać, tym bardziej, że żeby ją wyciągnąć, to musiałabym rozbijać ściankę od zlewu ![]()
![]()
Ja w Biedronce kupiłam bo akurat były ale myślę że w każdym takim sklepie gdzie są jakieś zabawki. Zaprawa super dziecko rysuje po wannie co tylko chce a pozniej zmywa się to normalnie chusteczka namoczoną w wodzie, bardzo szybko schodzą nie trzeba jakoś płynów
Już kiedyś pisałyście w którymś warku i tych pisakach. Jakos nigdzie mi do tej pory nie mignęly. A to pewnie świetna zabawa ![]()
W lidlu były kiedyś. Też On line zamowisz na bank ![]()
Fajna sprawa ale woda się od tego zabudzi na bank i więcej klopotu jak pożytku chyba ![]()
Warto walczyć!! Osobiście dopiero zaopatrzam się w wyprawkę, więc może się przydać
Ciekawe czy da rade u starszaka? To dopiero wyzwanie z czyszczeniem nosa ![]()
Cieszymy się, że się podoba
![]()
Mamy nadzieję, że sprawdzi się idealnie w sezonie chorobowym
![]()
To prawda, super sprawdzi się w podróży
![]()
Dziękujemy za miłe słowa
![]()
Haha to u nas inhalacja jako tako- pomógł inhalator siateczkowy, o ktorym koedys pisalam ze go zepsulam
ale jest cichy i baaaardzo poreczny. Za to odciaganie glutow tragi-dramat
ale dosc szybko tatus nauczyl smarkac “po kolarsku” ![]()
przydało by się
,mam dwóch synów byłoby na kim
sprawdzać
Świetne! Bardzo chętnie przetestowałabym taki sprzęt.
super by przetestować u 2 miesięcznego j 20miesiecznegk Syn
Ostatnio chyba mi smigly w naturze
Woda pół biedy, jeśli wanna będzie czysta, to pewnie są warte tej chwili radości ![]()