Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

U nas właśnie też na początku lubiła, a teraz jest problem;/

Rozumiem :pleading_face: czyli może wszystko przed nami :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: na razie afery są przy odciąganiu glutków :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Jest takie coś jak kredki do wanny? Gdzie to mogę kupić? :rofl:

@Mamamiski jasne , że sa :grin: ja kupowałam kiedyś w pepco i fajnie dzieci się bawiły. Z kolei dostali jakieś od dziadków i maskara bo nie szło domyć wanny :joy:

A to chyba jednak się nie zdecyduje :rofl::rofl:zapłaciłam za wannę sporoooo i nie widzi mi się jej wymieniać, tym bardziej, że żeby ją wyciągnąć, to musiałabym rozbijać ściankę od zlewu :rofl::rofl:

Ja w Biedronce kupiłam bo akurat były ale myślę że w każdym takim sklepie gdzie są jakieś zabawki. Zaprawa super dziecko rysuje po wannie co tylko chce a pozniej zmywa się to normalnie chusteczka namoczoną w wodzie, bardzo szybko schodzą nie trzeba jakoś płynów

Już kiedyś pisałyście w którymś warku i tych pisakach. Jakos nigdzie mi do tej pory nie mignęly. A to pewnie świetna zabawa :slightly_smiling_face:

1 polubienie

W lidlu były kiedyś. Też On line zamowisz na bank :wink:
Fajna sprawa ale woda się od tego zabudzi na bank i więcej klopotu jak pożytku chyba :stuck_out_tongue_winking_eye:

Warto walczyć!! Osobiście dopiero zaopatrzam się w wyprawkę, więc może się przydać

Ciekawe czy da rade u starszaka? To dopiero wyzwanie z czyszczeniem nosa :wink:

1 polubienie

Cieszymy się, że się podoba :heart_eyes: :sparkling_heart:

1 polubienie

Mamy nadzieję, że sprawdzi się idealnie w sezonie chorobowym :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

To prawda, super sprawdzi się w podróży :heart_eyes: :sparkling_heart:

3 polubienia

Dziękujemy za miłe słowa :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Haha to u nas inhalacja jako tako- pomógł inhalator siateczkowy, o ktorym koedys pisalam ze go zepsulam :slight_smile: ale jest cichy i baaaardzo poreczny. Za to odciaganie glutow tragi-dramat :joy: ale dosc szybko tatus nauczyl smarkac “po kolarsku” :face_with_peeking_eye:

przydało by się
,mam dwóch synów byłoby na kim
sprawdzać

Świetne! Bardzo chętnie przetestowałabym taki sprzęt.

super by przetestować u 2 miesięcznego j 20miesiecznegk Syn

1 polubienie

Ostatnio chyba mi smigly w naturze

1 polubienie

Woda pół biedy, jeśli wanna będzie czysta, to pewnie są warte tej chwili radości :sweat_smile: