Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

O to to, ja nawet do 1.5 roku słodyczy nie dawałam… no wle tylko tyle czasu sie udalo :face_with_hand_over_mouth:

Zamiast bajek miały byc ksiazki ale sa i bajki i ksiazki :smiley: miały byc wszystkie dni aktywne a zdażyły sie takie, że przelezelismy pod kocem przed tv wiekszosc czasu a na dokladke jeszcze jedzenie zamowilismy :face_with_peeking_eye::sweat_smile:

2 polubienia

2 polubienia

Ja też wiele miałam założeń atak jak piszecie życie zweryfikowało, ale uważam, że takie chowanie pod przykrywką to też nie jest nic dobrego.

Instagramowe dziewczyny - jedna z mam na IG na profilu głównym Canpol pokazuje nowe cacko aspirator i ekspres do mleka - jak któraś jest ciekawa to można zerknąć :wink:

4 polubienia

Widzialam super :wink:

Jest tez konkurs :slight_smile:

1 polubienie

Właśnie widziałam dzisiaj , ciekawa jestem odpowiedzi bo ostatnio często pisane są przez chat gpt :see_no_evil::joy:

1 polubienie

O konkursie jest juz informacja od Redakcji w nowym wątku:) i wcześniej pojawila się w watku “Wygrane w konkursach”.

Właśnie u nas walczymy z katarem i zastanawiam się między tym, a tym ze zdjęcia.

Dzisiaj musieliśmy nawet w nocy walczyć z katarem i potrzebujemy czegoś cichego, bo sąsiad sobie pomyśli, że nienormalni jesteśmy i w nocy odkurzamy :rofl::rofl::rofl:

Ktoś wie czym się różnią poza tym, że ten drugi jest całkowicie bezprzewodowy?

Ale super , już tam lecę zobaczyć :star_struck:

Z różnic jakie udało mi się wyłapać to ;
Ten nowy ma melodyjki i 9 poziomów ssania , max 65 kpa i 3 końcówki wymienne
Ten stary ma 3 tryby ssania max 63 kpa , 2 końcówki :grinning:

W sumie u nas te końcówki od Katarka szybko traciły żywotność :smiley: ciekawa jestem jakie te melodyjki są i czy na moją córkę by wgl podziałały :smiley: w sumie ta lampka też może zainteresować :stuck_out_tongue: tylko właśnie ten stary wydaje się bardziej poręczny xd

Najlepsza opcja to kupić dwa - jeden w podróże a drugi do domowego użytku :sweat_smile::face_with_peeking_eye:

Moj syn lubi Bluey wszędzie tylko nie w bajce.
A Bing to jeny. Młodszy ma body z Bingiem to jak są założone to cały czas je oglada i się cieszy że Bing. I nie wiem na czym to polega ale ja jak włączę to ciągle te same odcinki, i one są zupełnie inne niż jak mąż włączy haha

1 polubienie

Ja mam ten akurat , super jest to , ze mega dluuugo trzyma baterie i mam go zawsze w torbie przy sobie , nie wiem czemu ,ale mysle sobie , ze moze mi sie przydac gdy nagle mala zakatarzy , a ja wtedy bach i wyciagam , odsysam i ratuje sytuacje :crazy_face:
Nie jest głośny.

1 polubienie

Świetna sprawa z tym aspiratorem, na pewno się sprawdzi!:ok_hand:t3: Super, że wprowadzacie takie nowości. Co do chusteczek - u nas idą szybciej niż woda. :dash::roll_of_toilet_paper::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Maż kupil synkowi koezulke z Bingiem i też szał :star_struck: A odcinki Binga ida jedne i te same w kolo a Maly i tak zachwycony

Torba do zadań specjalnych :slight_smile: ale faktycznie spoko opcja tym bardziej jak u nas czasem małemu się uleje to nieraz też w nosku ma mleko.

Dokladnie , dlatego warto miec przy sobie . Mi dzis tez sie przydal na dworze, musielismy sie pilnoe kozy pozbyc :crazy_face:
W ogole przyszla mi dzis paczka z chusteczkami i zaraz bede otwierac . Z polecenia forumowiczek zamowilam tez lyzeczki zmieniajace kolor , gdyby nie to miejsce w zyciu bym nie wiedziala , ze sa takie ekstra bajery , tym bardziej, ze pomalu czas na rozszezanie dietki

1 polubienie

my korzystaliśmy z ogladania binga ale narazie ma wstrzymane bo za bardzo go pobudzalo a np masza to calkiem armagedon
zamienilam mu na bajki o robaczkach, krecik margo i wyspa puffinow. zdecydowanie lepiej się sprawdza

2 polubienia

O lecę sprawdzić to cacko :slight_smile: