W sensie jak zmieniające kolor? ![]()
biorę udział, na pewno nam się to bardzo przyda przy następnym katarku do przetestowania.
Pod wplywem temperatury
O te dokladnie . Jak jedzonko ma powyzej 40 stopni to ten ciemnorozowy jasnieje . Genialne to jest . Tez dowiedzialam sie o tym z forum i nazwyaja sie magiczne łyżeczki
No właśnie niby ten Bing taki spokojny, ale syn dzisiaj odmówił drzemki i też rozważam czy to nie z bajek
Ciekawe
faktycznie magiczne
dobrze wiedzieć, że jest taki wynalazek xd
Naprawdę bardzo fajna sprawa z tą zmianą temperatury. Super , że canpol wymyślił takie ułatwienie dla rodziców ![]()
Moze to wplyw ekranu ogolnie. Na pewno pobudza to dziecko.
Ogólnie ekrany źle wpływają na dziecko, więc może dlatego.
Ten aspirator biały pierwszy od Canpola mamy i sprawdza się, a więc jestem ciekawa jak ten się sprawdzi skoro ma większą moc.
Wczoraj nic nie oglądał, a ponad godzinę na drzemkę zasypiał. Mam nadzieję, że on nie planuje rezygnować z drzemek
chociaż na 1 przeszedł jak miał 10 miesięcy, a to też jest mega szybko.
U Nas synek tez czasem walczy przed drzemka. Ale poki chodzi do zlobka to starany sie zeby ona byla.
No u nas córka ma 11 i też już przeszła na 1. Chociaż szczerze wolę ta jedna, bo teraz ta jedna potrafi trwać nawet 3 h, a jak kładła się na 2/3 to trwały po 30/40 minut ![]()
Wow! Świetne!
Ląduje na moją liste (ktorej jeszcze nie mam) na RD
za pół roku mam nadzieje, ze bede pamietac ![]()
Ja miałam to samo. Wtedy usypialam go bujając na rękach to już mnie ręce tak bolały. Ale teraz jak on śpi to ja ogarniam dom, gotuje, zajmuje się młodszym. A tak to za spodnie mnie ciągle trzyma.
Ja wrzucilam je do koszyka i czekaly jak bede robic zamówienie ![]()
Ja też czas na ogarnianie mam podczas drzemki, bo inaczej we wszystkim towarzyszy mi córka na rękach lub przy nogawce ![]()
@Mamamiski u nas było tak samo, od momentu jednej drzemki czasami budziłam córkę bo aż się niepokoiłam czemu ona tyle śpi
zazwyczaj usypiała około 12 i wstawała po 16
i dodam, że spała całą noc ![]()
U mnie 4.5 latka i już nie ma drzemek więc jak chodzi do przedszkola to ogarniam w tym czasie chyba że mały ze mną nie współpracuje ![]()
Ja przed dziećmi nie sądziłam że można tyle rzeczy zrobić z dzieckiem na rękach xD
Haha ja dziś próbowałam z synkiem obiad dokończyć ale niesgety nie da rady cebuli z nim nie pokroje , muszę go podtrzymywać chociaż jak leży na pleckach tak pięknie się dźwiga już. ![]()
Ja m taka siekaczke z pepco do krojenia cebuli! Zajefajna sprawa 🩷 mój 5 latek zawsze podbiega żeby „pokroić” cebule ![]()