Takie z taka linka co sie ciagnie?? Widzialam kiedys takie
Oo wlasnie widzialam ze super działa ale znajac zycie maz jak pociagnie to linka sie urwie ![]()
![]()
![]()
To dla niego trzeba poszukac taki na łańcuchu ![]()
![]()
@ewelka8990 ja pewnie też bym urwała ![]()
Haha o ile takie sa albo z napisem nie dotykaj ![]()
![]()
![]()
hahahha doslownie ![]()
moj nawet blender kielichowy spalil to ten by rozpadl sie na kawalki🤣
Haha zdolni mezowie ![]()
![]()
![]()
Ale zawsze mowia ze to my zepsułsmy ![]()
My też taka mamy, ale używa jej tylko mój mąż bo ja nigdy o niej nie pamiętam ![]()
My mielismy taka elektryczna ale sie spalila
teraz tez chyba zamowimy taka , nie spodziewalam sie , ze kosztuje 10 zl
wiec w razie co elekrrycznej nie polecam ![]()
Ja chciałam sobie właśnie elektryczną kupić do krojenia cebuli bo wszystko kroję ręcznie i długo mi schodzi . A wujek męża polecał na temu taką szatkarkę za niewielkie pieniądze i myślałam sobie tam zamówić.
Pewnie zalezy od firmy , ja nie pamietam jaka mielismy , z tym , ze mega szybko ske wlasnie spalila i taki niesmak do elektrycznych pozostal
Potwierdzam, extra gadżet
też mam i super się sprawdza ![]()
Muszę sobie sprawic
Nie znoszę kroić cebulim. Wiecznie płaczę ![]()
Zapowiada się ciekawie ten aspirator , o chusteczkach słyszałam same dobre opinie
, akurat jestem w trakcie kompletowania wyprawki aptecznej to wezmę je na wypróbowanie.
Ja kupilam chusteczki z polecenia dziewczyn i naprawde sa meeega ! Takie mieciusie , ze szok . Nie rwa sie , nie zostawiaja zadnych farfocli i mozna ich smialo uzywac na mokro . Wiec polecam tez
Zdecy one u mnie zrobiły furorę , najlepsze na podrażniony zasmarkany nosek ![]()
Ja miałam kupić laktator z aspiratorem od canpola ale jednak wybrałam smartsense więc teraz czytam o aspiratorach i powiem szczerze że ten wygląda na prawdę obiecująco. Już patrzyłam na inny podobny innej firmy ale jakoś mam kilka rzeczy od canpola i mam zaufanie do marki więc cieszę się że go wprowadzili. Tylko nie ma jeszcze dużo recenzji ale zobaczymy sami najwyżej ![]()
A co do urządzenia do cebuli to jest super ja mam takie i elektryczne które mieli też czosnek no złoto to jest ! Bez mycia tych małych dziurek z wyciskarki i bez płaczu do cebuli a chwila moment i cebulka gotowa ! Kocham takie ułatwiacze życia.
Ja m ten maly przenosny od canpol i jestem mega zadowolona . Nie jest glosny , bateria na dlugo wystarcza , mq wymienne koncowki , latwy w utrzymaniu w czystosci . Generalnie same plusy . A dodatkowo zawsze mam go w torbie przy sobie , bo jest takich przyjemnych rozmarow . Polecam w razie co ![]()
Ooo to muszę przemyśleć też ten mały .![]()