Dołącz do Mam Testerek! (styczeń 2026)

Takie z taka linka co sie ciagnie?? Widzialam kiedys takie

Taaak, dokładnie to

2 polubienia

Oo wlasnie widzialam ze super działa ale znajac zycie maz jak pociagnie to linka sie urwie :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To dla niego trzeba poszukac taki na łańcuchu :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

@ewelka8990 ja pewnie też bym urwała :joy:

1 polubienie

Haha o ile takie sa albo z napisem nie dotykaj :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

hahahha doslownie :rofl:
moj nawet blender kielichowy spalil to ten by rozpadl sie na kawalki🤣

Haha zdolni mezowie :rofl::rofl::rofl:
Ale zawsze mowia ze to my zepsułsmy :sweat_smile:

1 polubienie

My też taka mamy, ale używa jej tylko mój mąż bo ja nigdy o niej nie pamiętam :smile:

My mielismy taka elektryczna ale sie spalila :roll_eyes: teraz tez chyba zamowimy taka , nie spodziewalam sie , ze kosztuje 10 zl :see_no_evil: wiec w razie co elekrrycznej nie polecam :laughing:

Ja chciałam sobie właśnie elektryczną kupić do krojenia cebuli bo wszystko kroję ręcznie i długo mi schodzi . A wujek męża polecał na temu taką szatkarkę za niewielkie pieniądze i myślałam sobie tam zamówić.

Pewnie zalezy od firmy , ja nie pamietam jaka mielismy , z tym , ze mega szybko ske wlasnie spalila i taki niesmak do elektrycznych pozostal

Potwierdzam, extra gadżet :heart: też mam i super się sprawdza :smiling_face:

Muszę sobie sprawic :slightly_smiling_face: Nie znoszę kroić cebulim. Wiecznie płaczę :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zapowiada się ciekawie ten aspirator , o chusteczkach słyszałam same dobre opinie :smiling_face:, akurat jestem w trakcie kompletowania wyprawki aptecznej to wezmę je na wypróbowanie.

Ja kupilam chusteczki z polecenia dziewczyn i naprawde sa meeega ! Takie mieciusie , ze szok . Nie rwa sie , nie zostawiaja zadnych farfocli i mozna ich smialo uzywac na mokro . Wiec polecam tez

3 polubienia

Zdecy one u mnie zrobiły furorę , najlepsze na podrażniony zasmarkany nosek :star_struck:

Ja miałam kupić laktator z aspiratorem od canpola ale jednak wybrałam smartsense więc teraz czytam o aspiratorach i powiem szczerze że ten wygląda na prawdę obiecująco. Już patrzyłam na inny podobny innej firmy ale jakoś mam kilka rzeczy od canpola i mam zaufanie do marki więc cieszę się że go wprowadzili. Tylko nie ma jeszcze dużo recenzji ale zobaczymy sami najwyżej :face_with_peeking_eye:

A co do urządzenia do cebuli to jest super ja mam takie i elektryczne które mieli też czosnek no złoto to jest ! Bez mycia tych małych dziurek z wyciskarki i bez płaczu do cebuli a chwila moment i cebulka gotowa ! Kocham takie ułatwiacze życia.

Ja m ten maly przenosny od canpol i jestem mega zadowolona . Nie jest glosny , bateria na dlugo wystarcza , mq wymienne koncowki , latwy w utrzymaniu w czystosci . Generalnie same plusy . A dodatkowo zawsze mam go w torbie przy sobie , bo jest takich przyjemnych rozmarow . Polecam w razie co :wink:

1 polubienie

Ooo to muszę przemyśleć też ten mały .:thinking: