Teraz poszukiwań czas start na jesienne ![]()
Dziewczyny a mozecie polecić jakoeś kalosze? Szukam dla dwulatka z szeroką stopą. Na jezdzenie po skelpach nie ma szans wiec musze zamówić i nawjwyzej bede odsyłac.
Ja kalosze mam z hm, ale popatrz u sensifi ona pokazuje i ma zapisane w wyróżnionych relacjach jakie poleca kalosze.
Fizjomommy na instagramie ostatnio robiła przegląd kaloszy. Polecam zajrzeć:) Ma też przegląd butów na jesień i pewnie za jakich czas pojawią się zimowe.
Ja widziałam teraz na insta że wszyscy mają z biedronki jakieś tanie, ale tam chyba od 23 rozmiaru były. A nie wiem jakie stopy mają 2latkowie
Jaa to tez bym chetnie przyjela , niestety u nas w rodzinie syn jedyny nie ma po kim dostac siostra nie ma jeszcze dzieci a od meza strony to juz praiwe dorosli
Tez nie lubie kupowac dziecku po kims butow , i na buty tez nie zaluje nieraz kupuje tez drozej jak dla siebie , bo wiadomo takiemu dziecku to nozka dopiero sie ksztaltuje
Otóż to, a mój mąż jako fizjo też ma na tym punkcie bzika, ja pamiętam jak moje klapki w wakacje zobaczył jak się dopiero spotykać zaczęliśmy o rany! Powiedział że już rozumie czemu się skarże na to że mnie pięta boli bo mam za płaskie i za cienka jest podeszwa. ![]()
Albo jak kiedyś dla żartów powiedziałam o jakieś pani przed nami że jaka ładna co? A on się na mnie spojrzał i powiedział że ma strasznie krzywe nogi bo ucieka jej stopa do środka bo złe buty ma na sobie i że to strasznie obciąża coś tam ![]()
![]()
Oo taka wiedza to super sprawa , wiadomo na jakie obiwie najlepiej patrzec
Mowisz ze skrzywienie zawodowe? ;))
Właśnie te w Biedronce są szerokie ja chciałam kupić mojemu 2.5 Latkowi ale nie było rozmiaru. Ja kupiłam nowe na vinted z jakiejś firmy KOALAS ale widzę że nie ma ich na polskich stronach. Są super bo są szerokie i wygodne, mały lubi w nich chodzić jedyny minus że są krótkie
A długie zamówiłam z wojtylko ale one są znów wąskie i oddałam
Ja też nie lubię po kimś i nie biorę takich. Ogólnie nie kupuję drogich butów patrzę tylko żeby były szerokie noski i wyginały się w 8
Zdecydowanie, on widzi wady postawy, problemy z poruszaniem się itd a ja styropiany i klimy na budynkach ![]()
O jeny nigdy nie kupuję po kimś ! Nawet fizjoterapeuci odradzają . Tymbardziej że buty teraz nie mają jakiś mega drogich cen
Dołączam do pytania. Ciekawe czy rozmiarowo jest full wypas przy kaloszach
Widzialam
ale lubie też zasięgnąc opini inhych mam.
Zamowilam z CCC przy okazji butów na jasień. Zobqczymy.
U Nas byly od 25 bodajze. Także nic z tego. Maly ma takie 22/23. Zależy od marki.
Ja narazie się nie wypowiem bo mój chłopak dopiero zaczyna chodzić więc żadnych butów jeszcze nie testowaliśmy🤷🏼♀️
Jest nawet są przejściówka 23/24 itd
Kurcze to mój ma niecałe 2.5 roczku i rozmiar 26/26 zależy jaka firma. Matko to mój ma taką wielką stopę? ![]()
Daj znać jak te z CCC no ja też chciałam zamówić ale nie wiem jak z szerokościach