U nas żadnych katarów póki co. Ale z pewnością nas to nie minie… Mała nam ostatnio chorowała w marcu. Suplementowalam ja wit D i C. Ale jak sezon, to każdego moze rozłożyć
U nas na szczescie katar byl 6 dni:) masc majerankowa, j woda morska i sciaganie… duza na brzuszku lezenia zaleciala lekarka zeby splywalo i tyle ![]()
Na szxzescie 6 dni w domu i szybko poszlo bez wiekszych dram, ale w zlobku wowczas czalej grupy nie byoo ![]()
takze poskladalo wszystkich
Coś bylo w tamtym tygodniu bo w piatek nie bylo 2/3 grupy u Synka. U Nas jednodniowy kryzys i 2 dni takie gorsze i Maly juz ok i wrocil do żłobka
A to jest w takiej grupie z większymi dziećmi?
U Nas np. Jest jedna grupa. Dzieck od 1 - 3 lat. Maly jak zaczynal to nie chodzil jeszcze. Raczkowal i stal przy meblalch ![]()
Ojej ale rozstrzał, a nie brałaś się że te większe dzieci mogą mu coś zrobić? W sensie że nie specjalnej tylko wpaść na niego albo nadepnąć na rączkę bo to jednak maluchy dalej i nie zwracają zapewne aż tak uwagi jak się bawią
Jest jedyny w calym zlobku taki maly…teraz juz w wieku 5,5 miesiaca ale jak szedl to mial 4,5… a grupa jest do 1 roku zycia
wiekszosc ma ok 9-11miesiecy czyli przystosowuja sie przed pojsciem mamy do pracy i tez sa po 2- 3h tylko… smieje sie do Pan ze on to ma indywidualne nauczasie… one 3 i moj Nikodem jeden
zaprowaxzam go to jest sam, odbieram to tez juz jest sam ![]()
![]()
![]()
U nas jest 7 grup… ale i tak trafil do najmlodszej do 1 roku zycia ![]()
Ale fajnie że macie taką grupę przygotowującą ![]()
U Nas obecnie juz 3 zlobki. Ale jak Maly mial isc (chcialam 3/4 miesiące przed moim poworotem do pracy) to byly 2. Do jednego nie byłam przekonana. Do drugiego udalo sie dostać w listopadzie bo jedno dziecko odeszlo. To maly zlobek
jedna grupa tylko. Także tak prawie domowo.
U nas roczna córka już ponad tydzień chodzi , zciągam jej czesto , robimy inhalacje, Wit C I D i kropelki mamy i dalej się z noska leje😬
Ale słodziak ![]()
czekam kiedy mój tak będzie śmigać po podłodze ![]()
Mówią, ze katar ponoć jest przez tydzień, później przechodzi. Oby szybciutko minął ![]()
Smigac jeszcze nie;p na razie wysoki podpor, kreci sie wokol wlasnej osi i pupa dk gory i tylko kiwa sie przod tył
ale to 5,5 miesiac ma wiec jeszcze chwile ![]()
To faktycznie, u nas na szczescie szybko minal i mogl wrocic do zlobka ![]()
U Nas początki byly cieżkie. Jak infekcja to sie ciagnęlo. Poerwsze dwa miesiace wiecej w domu niz w zlobku. Zreszta potem i bostonka i RSV i grypa. Dopiero kolo kwietnia sie uspokoilo.
No ogólnie to mega pomysł z takim czymś
Super zestaw. Jestem ciekawa tychy produktów.