Przy dziewczynkach tak bywa ze mozna troche za bardzo poszalec ![]()
Ooo to poki co malutko w plusie na wadze ![]()
U nas to samo , na szczescie w dobtmrym momencie zadzialalam z lekami dla syna i go nie rozlozylo
Ehhh doszła gorączka 39 ° C ![]()
Bidusia juz ani kolacji nie chciała , ale za to dużo wody piła , o 22 podałam ibuprofen bo juz zaczela majaczyć ![]()
W sb mieliśmy jechać na grilla to będziemy w domku, oby jej nalżało
Nigdzie nie byłyśmy żeby od kogoś złapała,jedyne co to to ze w poniedziałek bylo zimno a ja jej czapeczki ani szalika nie założyłam na wieczor ,a godzinę chodziłyśmy po polu wiec myślę że to przez to
Ja właśnie to samo, 2 h się kręciłam i się poddałam i wzięłam telefon, może tak zasnę ![]()
To jakby nianie swoją miał. Na zdjęciu to się wydaje, że te starsze jeszcze pomagają go zabawiać
O jeny, biedne są strasznie dzieciaki jak mają gorączkę. Bo teraz nie wiadomo jak się ubrać. A dzisiaj założyłam synowi bluzę i bezrękawnik i myślałam że zaraz go zdejmę bo takie słońce a on ledwo ciepły był
Oj mam nadzieję że jej przejdzie już bo nie dość że dużo obowiązków przy noworodku to jeszcze dodatkowo zciaganie z noska córce, inchalacje i cochwila leci z noska …
To jeszcze ma czas do raczkowania:blush:
narazie widać się przymierza ![]()
![]()
U nas był w piątek gil, ale od razu jej inhalacje z soli, jakąś witaminę c i d oraz aromatciv na noc , ale doszedł kaszel pojechałam na doraźna i powiedział że jest przeziębiona, żeby obserwować. Dwa dni posiedziała w domu i po syropach nawet jej przeszło. Poszła do przedszkola bo już kataru nie ma, trochę suchy kaszel. Ale te pogody są straszne samemu nie wiadomo jak się ubrać.
No właśnie mąż mi pisze że chyba się przeziębił
wychodzi wcześnie rano i się ubrał wczoraj z bluzę bo uznał że słońce i ciepło…
Tak jak piszesz, typowy starter-pak
wszystko przemyślane i wszytko się przyda
Ja na początek infekcji włączam jeszcze olejki eteryczne do kąpieli
A jakie polecasz? Dla dzieci?
Mam juz ten aspirator, odciaga katar nawet taki gesty. Oczywiście przed lepiej jest nalać soli do noska. Wedlug mnie super jest go miec. Laduje sie go ladowarka do telefonu więc to tez dla mnie plus.
U nas taki dousny w ogole sie juz nie sprawdza. Był ok do 6 miesiaca. Teraz zanim go przyloze to corka ucieknie albo szarpnie i jest w kawalkach ![]()
U nas właśnie też jakieś gile i brzydki kaszel się pojawiły chłopaków od środy mam w domu i zobaczymy czy obejdzie się bez lekarza
Tak jak na laleczke na niego patrza ![]()
![]()
Mialam pisać o kaloszach.
Te ktore zamówilam wydaǰa się ok -Z Avtion Boy (CCC) ale niestety rozmiar 23 zdecydowanie za maly. Noga nie weszla. Odsylam jutro. Zamowilam 24 i 25.
Wlasnie tez mam ten problem rano zimno prawie mrozno a po szkole juz cieplo nie wiadomo jak ubierac
To super ze go polecasz fajnie bylo by go osobiscie przetestowac ![]()