Do kąpieli np. olejek złodziei tak ze 3 kropelki do wanny, albo drzewo herbaciane lub sosna. Można też smarować stopy przeziebionemu dziecku, ale trzeba poczytać jak to robić, w kontakcie do skóry należy użyć oleju bazowego bo same eteryczne są za silne. Ja generalnie staram się żyć dość naturalnie i tam gdzie mogę rezygnuję z chemii - do prania również używam olejków zamiast płynów do płukania.
@Mimilili a ten olejek zlodzieji to z jakiejś firmy? Można stacjonarnie kupić?
Tak, ja często kupuję w aptece DOZ ![]()
Świetny zestaw, idealny na nadchodzące katary ![]()
![]()
Super zestaw jestem nowa ale sprobuje swoich sił
od dawna szukam dobrego aspiratora do noska
Powodzenia
ja tez wlasnie probuje ![]()
Ja jestem ciekawa chusteczek , u nas hurtowo schodzą ![]()
U nas tak samo, i mnie ciekawi termometr ![]()
U nas też jakaś mega ilość zaczeła schodzić
chętnie bym przetestowała z canpola jak się sprawdzają
Ja też zawsze dzieciakom odrazu inchalacje robię jak tylko katar albo kaszel. Zawsze mam soli fizjologicznej pod dostatkiem do tego wodę morską . Nam przechodzi powoli też już .
U mnie również dużo zchodzi przy dwójce z pampersami idzie opakowanie za opakowaniem ,. Ciekawa jestem tych z canpola.
U mnie też sól fizjologiczną i woda morska w zapasie. Fakt że inhalacje robiliśmy może ze 2 razy, bo córka raczej póki co nie choruje, ale ja też jej sporo zużywam przy pielęgnacji
ja w zapasie to mam całą apteczkę, sole morskie itd… kupuję przez internet bo ceny w aptekach potrafią się ogromnie różnić, a nebudd mam w zapasie, bo zaraz będą braki w hurtowniach znając życie.
A ja jestem ciekawa aspiratora nigdy nie mialam zadnego
Robie tak samo, i na szczescie syn bardzo je lubi nieraz sam sie domaga jak juz cos czuje
Oj tak teraz przy tych przeziębieniach szybko wszytko znika z aptecznych półek… byłam ostatnio kupić dziecku sterimar patrzę a w aptece na półkach luki bo wykupują leki na potęgę.
U mnie córka fak samo . Mam inhalator króliczek i corka pokazuje na niego i woła nie żeby jej robić inhalacje🤣
Zazdroszczę
u mnie córka ucieka gdzie przed inhalatorem
ale to chyba mój błąd bo od malusiego jej nie oswajałam z tym dzwiekiwm ani funkcją, ona też wgl jest bardzo wrażliwa na głośne dźwięki:(
Ja próbowałam raz zrobić synowi ale nawet bajki nie pomogły
ale nie mamy inhalatora w kształcie króliczka, może dlatego
A może bajki na telefonie ?