Dołącz do ZWIĄZKU ZAWODOWEGO MAM!

Bycie Mamą to najpiękniejsza, ale też najbardziej wymagająca praca świata. Mamy masę obowiązków, ale niestety niewiele praw. Dlatego powołujemy Związek Zawodowy Mam!

Dołącz do nas http://www.zwiazekzawodowymam.pl/ zgłoś swój postulat i zdobądź zestaw upominków.

Świetna inicjatywa! :smiley: Z przymrużeniem oka, zabawna, pożyteczna :slight_smile: Zgłaszajmy postulaty, drogie Mamy!

Wczoraj jak to wieczorem zobaczyłam to aż się sama do siebie uśmiechnęłam :slight_smile: Oczywiście na pewno dołączę :slight_smile:

Czekamy na Wasze postulaty!

PS. Obserwujcie nasz fanpage na Facebooku. Czeka na Was wiele atrakcji w najbliższych tygodniach :slight_smile:

Świetny pomysł z tym ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM MAM :slight_smile:

Super sprawa z tym!

Postulaty wysłane :slight_smile: już się nie mogę doczekać kiedy zostaną opublikowane wszystkich Mam postulaty, prośby i żądania :smiley: będzie ciekawie :slight_smile:

Jak najbardziej podoba mi się ten pomysł z utworzeniem Związku Zawodowego Mam:) Zapowiada się interesująco:)

Dziewczyny widzialyscie jaka burzliwa dyskusja pod zdjeciem Związku Zawodowego Mam na Facebooku? :slight_smile: Chyba niektórzy nie zrozumieli zamysłu całej akcji, nie podeszli do tego z dystansem i się oburzyli :smiley:

Bardzo ciekawy pomysł ,fajna zabawa którą trzeba potraktować z poczuciem humoru.

Widziałam te komentarze na FB, chyba rzeczywiście niektórzy źle zrozumieli :slight_smile:

Świetny pomysł z tą zabawą. Ciekawe jakie będą postulaty w naszym Związku Zawodowym.

A będzie gdzieś można przeczytać dodawane postulaty? Akcja wydaje mi się bardzo zabawna :slight_smile: z przyjemnością przeczytam postulaty, swoje również wysłałam :wink:

Mam nadzieję, że postulaty mam będą opublikowane. Jestem bardzo ciekawa.

W regulaminie widzialam ze dzisiaj ma być cos opublikowane (pierwsze wyniki 12 maja), wiec mam nadzieję ze i postulaty :wink:
Wydaje mi sie ze cala akcja spotkala sie z duzym odzewem, bo sledze rowniez Facebooka, a tam spore zamieszanie z tym zwiazane :slight_smile:

A ja nie mogę otworzyć tej strony jakiś błąd wychodzi cały czas…a z Facebooka nie korzystam wcale. Są jakieś inne możliwości żeby zobaczyć o co chodzi?

Annaleszk, w tym linku co podano na górze jest błąd i dlatego tak wyskakuje. Wejdź na główną stronę Canpol i pierwsze co się pojawia to Związek Zawodowy Mam :slight_smile:
Podaję też link bez błędu:
http://www.zwiazekzawodowymam.pl/

Zrobione! :wink:

Dzięki!

No właśnie, i są gdzieś wyniki i oczywiście zwycięskie postulaty?