Dołącz do ZWIĄZKU ZAWODOWEGO MAM!

Też jestem ciekawa jakie postulaty zwyciężą,jak pomysłowe będą Zwycięskie Mamy.

Ja też szukam i nie widzę… :slight_smile: Jak coś zostanie opublikowane to dajcie znać. Bardzo jestem ciekawa, o co chcą zawalczyć canpolowe Mamy :slight_smile:

Na pewno jak pojawią się wyniki i postulaty to zauważymy. Myślę, że będzie wesoło.

Są już wyniki ZZM. Przepraszamy za opóźnienie, ale otrzymalismy przeogromną ilość zgłoszeń i wybór był niezwykle trudny.

http://www.zwiazekzawodowymam.pl/ZZM_wynikikonkursu1.pdf

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Poprawiłyśmy link. Faktycznie wkradł się jakiś błąd, za co serdecznie przepraszamy. Czekamy oczywiście na Wasze kolejne postulaty!

Dziewczyny, są już wyniki! Można poczytać i pośmiać się.
Mamy_Canpolu, rozumiem, z pewnością czytania było bardzo dużo i wybór 30 zgłoszeń niezwykle trudny.
Wszystkim zwyciężczyniom gratuluję!
Czekamy na koleje postulaty i wyniki.

Kolejne wyniki będą publikowane w następnych dniach :slight_smile:

Super te postulaty i takie życiowe, gratuluję laureatą :wink:

Drogie zwyciężczynie, jak tylko dotrą do Was nagrody napiszcie parę słów o nich. Jeszcze raz gratuluję.

Przeczytane od desko do deski :slight_smile: Aby nasze postulaty zostały wcielone w życie :slight_smile: Jakie to by było piękne! :wink:

Świetne postulaty :slight_smile:
Gratulacje dziewczyny !!!

Bardzo byłam ciekawa w jakim kierunku pójdą postulaty i pod jakim kątem. Fajnie, są bardo różnorodne i ewidentnie nadające się na protest:)

Dziewczyny, nie wiem czy czytałyście wyniki i postulaty Związku Zawodowego Mam, ale pojawiły się nowe. Na stronie Związku Zawodowego Mam jest na górze zakładka 'Wyniki' i tak są zwycięskie postulaty z pierwszej i drugiej tury. Któraś z Was wygrała?

Niektóre postulaty są super ,gratulacje dla zwyciężczyń!

Gratulujemy i czekamy na trzecią turę postulatów i wyniki.

Hurra jest i mój postulat:) a czy brak konta na fb bedzie jakaś przeszkodą w odebraniu paczki pracującej mamy? Pozdrawiam

Annaleszk, serdeczne gratulacje! Jak tylko dostaniesz prezent to koniecznie pochwal się.

Anna moim zdaniem to nie problem, konkurs jest organizowany przez strone internetowa, na fb byla tylko informacja zachecajaca do pisania postulatów. Mi rowniez udalo sie w 1 turze :slight_smile:

To super, mój Mąż też się cieszy, że Żona się pozytywnie uzależniła od forum:) Pierwszy Dzidziuś w drodze, a tu już tyle niespodzianek czeka.

Gratulacje dziewczyny :slight_smile: Super, że się Wam udało :slight_smile:
Postulaty są świetne :slight_smile: