Dołącz do ZWIĄZKU ZAWODOWEGO MAM!

Przyjmowanie zgłoszeń już zostało zakończone kilka dni temu, także pozostaje nam tylko czekać na wyniki i wybrane postulaty - to chyba już jutro.

Annaleszk,

brak konta na Facebooku nie jest problemem. Tam tylko komunikowałyśmy naszą akcję, aby dotarła do szerszego grona mam :slight_smile:

Mimo wszystko zachęcamy do założenia konta i polubienia naszego fanpage'a. Tam również organizujemy konkursy oraz różne promocje dla naszych fanek :slight_smile:

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Cieszę się, dziękuję za odpowiedź:)
Pozdrawiam

Czy pojawiła się wczoraj trzecia tura wyników i manifest? Miał być 26 maja, a u mnie nadal otwierają się wyniki tylko z pierwszej i drugiej tury. Chyba musimy jeszcze trochę zaczekać.

Emmka ja też śledzę forum cały czas jeszcze nie zostały opublikowane, ale może dziś, wkońcu był weekend, Mamy Canpolu też odpoczywają:) Pozdrawiam

Tak, na razie też cierpliwie czekam.

Już są wszystkie wyniki! :slight_smile: Super postulaty! Gratuluje wszystkim Mamuśkom!

Gratuluję każdej mamie :wink:
Pozycja 92 chyba nie ma tam wpisanego imienia zwycięzcy :wink:

Gdzie są wyniki z trzeciej tury? U mnie ciągle pojawiają się tylko z pierwszej i drugiej.

Emmka jak wejdziesz na stronę zwiazekzawodowymam to klikasz na górze na wyniki- mi się wyświetlają wszystkie

Tak właśnie robiłam zawsze sprawdzając. Wczoraj wyświetlały mi się tylko wyniki z pierwszej i drugiej tury - 60 postulatów. Dziś już jest ok.

Oczywiście wszystkim zwycięzcom gratuluję, a Mamom Canpolu dziękuję za taką fajną akcję i konkurs.

Bardzo przepraszamy za chwilowy brak wyników. Mieliśmy problemy techniczne. Obecnie są widoczne wszystkie 3 tury zwycięzców.

Pozdrawiamy.

Mamy Canpolu,a kiedy możemy się spodziewać pudełek dla mam pracujących?:wink:

W regulaminie jest mowa, że paczki będą wysłane do 19 czerwca - w sumie już niedługo :slight_smile: nie moge się doczekać niespodzianki :slight_smile:

Chciałam bardzo podziękować za wybór mojego postulatu do Związku Zawodowego Mam. Moje życie to ostatnio praca od 7 (gdzie przyuczam nową osobę - więc na pełnych obrotach i skupiona), potem jako tako - coś dla rodziny ugotować (bywa różnie), opieka nad moim energicznym 3latkiem i o 19 chodzę spać z synkiem. Budzę się oczywiście na budzik do pracy. Zero internetu, w ogóle zapadłabym najchętniej w sen zimowy i jedynie myśl, że przecież nie powiem dziecku: “teraz przez pół roku/dziewięć miesięcy mamy tak jakby nie było”. Pierwszą ciążę celebrowałam, cieszyłam się każdym dniem, w tej ciąży ostatnie dwa miesiące - z życia wyjęte, masa spraw niezałatwionych, niedopilnowanych, a ja tylko codziennie egzystuję: “byle do 19 i spać”. Zaczęłam drugi trymestr i baardzo liczę na poprawę.

A wracając do wyróżnienia … zapomniałam że w takim manifeście brałam udział :slight_smile: Ale to już mój nawyk, że przeglądam stronę canpol i forum - zostało z pierwszej ciąży i macierzyńskiego gdzie byłam aktywną mamą tutaj. Komentowałam, pisałam porady. I mimo że już 9 czerwca a ja na tę stronę zajrzałam dopiero pierwszy raz w tym miesiącu, to zaglądam. Przypomniałam sobie o Związku Zawodowym Mam - patrzę jest i moje nazwisko. Bardzo, bardzo dziękuję. Taka miła niespodzianka i duże zaskoczenie. Dziękuję serdecznie i gratulję pozostałym mamom.

Miłego dnia i zbliżającego się weekendu.

oliwia1126, w zupełności zasłużyłaś na taką niespodziankę i nagrodę. Życzę wszystkiego dobrego, dużo sił i wytrwałości.

Ja również dziękuję ponieważ i moje nazwisko widnieje wśród wygranych postulatów :wink:

mi również się udało dziękuję za wyróżnienie

Mamy z Canpolu dziękuję za WSPANIAŁY prezent! Nie spodziewałam się aż takiej wielkiej i pięknej paczki :slight_smile: A grafikę “Zawód Matka” wycinam z walizeczki i zawiśnie w ramce :)) Jeszcze raz serdecznie dziękuję! :slight_smile: