Przyjmowanie zgłoszeń już zostało zakończone kilka dni temu, także pozostaje nam tylko czekać na wyniki i wybrane postulaty - to chyba już jutro.
Annaleszk,
brak konta na Facebooku nie jest problemem. Tam tylko komunikowałyśmy naszą akcję, aby dotarła do szerszego grona mam
Mimo wszystko zachęcamy do założenia konta i polubienia naszego fanpage'a. Tam również organizujemy konkursy oraz różne promocje dla naszych fanek
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Cieszę się, dziękuję za odpowiedź:)
Pozdrawiam
Czy pojawiła się wczoraj trzecia tura wyników i manifest? Miał być 26 maja, a u mnie nadal otwierają się wyniki tylko z pierwszej i drugiej tury. Chyba musimy jeszcze trochę zaczekać.
Emmka ja też śledzę forum cały czas jeszcze nie zostały opublikowane, ale może dziś, wkońcu był weekend, Mamy Canpolu też odpoczywają:) Pozdrawiam
Tak, na razie też cierpliwie czekam.
Już są wszystkie wyniki! Super postulaty! Gratuluje wszystkim Mamuśkom!
Gratuluję każdej mamie
Pozycja 92 chyba nie ma tam wpisanego imienia zwycięzcy
Gdzie są wyniki z trzeciej tury? U mnie ciągle pojawiają się tylko z pierwszej i drugiej.
Emmka jak wejdziesz na stronę zwiazekzawodowymam to klikasz na górze na wyniki- mi się wyświetlają wszystkie
Tak właśnie robiłam zawsze sprawdzając. Wczoraj wyświetlały mi się tylko wyniki z pierwszej i drugiej tury - 60 postulatów. Dziś już jest ok.
Oczywiście wszystkim zwycięzcom gratuluję, a Mamom Canpolu dziękuję za taką fajną akcję i konkurs.
Bardzo przepraszamy za chwilowy brak wyników. Mieliśmy problemy techniczne. Obecnie są widoczne wszystkie 3 tury zwycięzców.
Pozdrawiamy.
Mamy Canpolu,a kiedy możemy się spodziewać pudełek dla mam pracujących?
W regulaminie jest mowa, że paczki będą wysłane do 19 czerwca - w sumie już niedługo nie moge się doczekać niespodzianki
Chciałam bardzo podziękować za wybór mojego postulatu do Związku Zawodowego Mam. Moje życie to ostatnio praca od 7 (gdzie przyuczam nową osobę - więc na pełnych obrotach i skupiona), potem jako tako - coś dla rodziny ugotować (bywa różnie), opieka nad moim energicznym 3latkiem i o 19 chodzę spać z synkiem. Budzę się oczywiście na budzik do pracy. Zero internetu, w ogóle zapadłabym najchętniej w sen zimowy i jedynie myśl, że przecież nie powiem dziecku: “teraz przez pół roku/dziewięć miesięcy mamy tak jakby nie było”. Pierwszą ciążę celebrowałam, cieszyłam się każdym dniem, w tej ciąży ostatnie dwa miesiące - z życia wyjęte, masa spraw niezałatwionych, niedopilnowanych, a ja tylko codziennie egzystuję: “byle do 19 i spać”. Zaczęłam drugi trymestr i baardzo liczę na poprawę.
A wracając do wyróżnienia … zapomniałam że w takim manifeście brałam udział Ale to już mój nawyk, że przeglądam stronę canpol i forum - zostało z pierwszej ciąży i macierzyńskiego gdzie byłam aktywną mamą tutaj. Komentowałam, pisałam porady. I mimo że już 9 czerwca a ja na tę stronę zajrzałam dopiero pierwszy raz w tym miesiącu, to zaglądam. Przypomniałam sobie o Związku Zawodowym Mam - patrzę jest i moje nazwisko. Bardzo, bardzo dziękuję. Taka miła niespodzianka i duże zaskoczenie. Dziękuję serdecznie i gratulję pozostałym mamom.
Miłego dnia i zbliżającego się weekendu.
oliwia1126, w zupełności zasłużyłaś na taką niespodziankę i nagrodę. Życzę wszystkiego dobrego, dużo sił i wytrwałości.
Ja również dziękuję ponieważ i moje nazwisko widnieje wśród wygranych postulatów
mi również się udało dziękuję za wyróżnienie
Mamy z Canpolu dziękuję za WSPANIAŁY prezent! Nie spodziewałam się aż takiej wielkiej i pięknej paczki A grafikę “Zawód Matka” wycinam z walizeczki i zawiśnie w ramce :)) Jeszcze raz serdecznie dziękuję!