Dołącz do ZWIĄZKU ZAWODOWEGO MAM!

Cieszymy się, że pudełka z niespodzianki już są u Was :slight_smile:

Przy okazji serdecznie dziękujemy za zaangażowanie w akcję Związek Zawodowy Mam i piękne postulaty.

Pozdrawiamy ciepło,
zespół mam z Canpolu

Dostałam! Jaka radość z otwierania i podziwiania! I mi i Tatusiowi zakręciła się łezka, piękny prezent dla naszego dzidziusia i z pewnością ułatwi trudy macierzyństwa, ale też umili nie jeden spacer dzięki świetnym zabawkom sensorycznym.
Dziękuję bardzo!

I do nas dziś przyszła paczka a w niej same Canpolowe wspaniałości, tylu rzeczy nawet się nie spodziewałam :slight_smile: Mamy z Canpolu jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję :slight_smile:

Grafika tak genialna, że już wisi w sypialni :slight_smile:
Przepraszam, ale musiałam ją trochę dociąć do ramki

Iza ale wymyśliłaś^^ oryginalny pomysł:)

Tak mi się spodobała :smiley: w naszym mieszkaniu jest dużo grafik z ciekawymi napisami, czy tabliczek metalowych - głównie w kuchni, a teraz “Matka” powędrowała do sypialni :smiley:

Iza super to wygląda w ramce :slight_smile:
Ja jak tylko zobaczyłam ten plakat, to od razu pomyślałam, że trzeba koniecznie włożyć go w ramkę i powiesić na ścianie :slight_smile:

Dziękujemy za paczuszkę :slight_smile:
Prezentujemy ją na naszym kanale na YT

Ewelina super nagranie i te upominki od Canpol Babies no rewelacja, teraz to tym bardziej nie mogę się doczekać swojej paczuszki :wink:

Piękne te paczuszki do Was przyszły. Rzeczywiście to co potrzebne w wyprawce noworodka. Naprawdę super. Drogie Mamy Canpolu, bardzo dziękujemy za takie wspaniałe konkursy (i prosimy o następne;).

Wow, wow, wow. Dziękuję za taką piękną … “walizeczkę cudeniek”, bo inaczej tego nazwać nie można. Wspaniały pomysł na umieszczenie wszystkiego w walizce, po prostu genialny. A zawartość … cudeńka, cudeńka i jeszcze raz cudeńka. I super było odkrywać co jest w środku. Pomysł by nie podawać zawartości walizeczek, był strzałem w dziesiątkę. Co za emocje i jaka radość była przy odpakowywaniu paczuszki. Dziękuję :*

P.S. A mój plakat wisi na lodówce wśród malunków i rysunków starszaka :slight_smile:

Racja, czasami właśnie fajnie nie wiedzieć jakie są nagrody, dzięki temu więcej emocji i większa niespodzianka.

Dzisiaj jest ostatni dzień kiedy mają docierać nagrody za manifest? Pytam ponieważ oczekuje kuriera a tu go nie ma i nie ma :wink: :slight_smile:

Dziewczyny gratuluję :slight_smile: Widziałam filmik - ewelina_113 - jestem pod mega wrażeniem :slight_smile:

Ja również chciałam podziękować za upominki są naprawdę mega przydatne , warto było na nie poczekać :wink: Dziękuję :slight_smile:

Ja zgłosiłam swoje postulaty i uważam, że takie akcje to super sprawa :slight_smile: można bez skrępowania powiedzieć swoje zdanie, bez hejtu i o to chodzi :slight_smile:

Wczoraj przyszły do nas upominki i baardzo dziękujemy z córeczką, ma zaledwie dwa miesiące a tak jej się spodobało że teraz ma je przy sobie cały czas :slight_smile:

Do mnie w sobotę dotarły kwiatki dziękuje bardzo :slight_smile:

Wow! Naprawdę fantastyczna akcja - bardzo mi się podoba i PRowo i marketingowo i jako mamie :slight_smile: Także brawo Mamy Canpolu! :slight_smile: Dodałam swój manifest, choć odrobinę po czasie, to myślę, że warto nadal podtrzymywać akcję przy życiu :wink:
Dziewczyny, gratuluję Wam super miłych upominków :slight_smile:

A ja mam pytanko bo dzisiaj otrzymałam przesyłkę z plakatem w środku i była to przesyłka listem poleconym w takiej tubie. I mam pytanie czy tam coś jeszcze powinno być?? Bo tuba była otwarta i nie wiem