Cieszymy się, że pudełka z niespodzianki już są u Was
Przy okazji serdecznie dziękujemy za zaangażowanie w akcję Związek Zawodowy Mam i piękne postulaty.
Pozdrawiamy ciepło,
zespół mam z Canpolu
Cieszymy się, że pudełka z niespodzianki już są u Was
Przy okazji serdecznie dziękujemy za zaangażowanie w akcję Związek Zawodowy Mam i piękne postulaty.
Pozdrawiamy ciepło,
zespół mam z Canpolu
Dostałam! Jaka radość z otwierania i podziwiania! I mi i Tatusiowi zakręciła się łezka, piękny prezent dla naszego dzidziusia i z pewnością ułatwi trudy macierzyństwa, ale też umili nie jeden spacer dzięki świetnym zabawkom sensorycznym.
Dziękuję bardzo!
I do nas dziś przyszła paczka a w niej same Canpolowe wspaniałości, tylu rzeczy nawet się nie spodziewałam Mamy z Canpolu jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję
Grafika tak genialna, że już wisi w sypialni
Przepraszam, ale musiałam ją trochę dociąć do ramki
Iza ale wymyśliłaś^^ oryginalny pomysł:)
Tak mi się spodobała w naszym mieszkaniu jest dużo grafik z ciekawymi napisami, czy tabliczek metalowych - głównie w kuchni, a teraz “Matka” powędrowała do sypialni
Iza super to wygląda w ramce
Ja jak tylko zobaczyłam ten plakat, to od razu pomyślałam, że trzeba koniecznie włożyć go w ramkę i powiesić na ścianie
Ewelina super nagranie i te upominki od Canpol Babies no rewelacja, teraz to tym bardziej nie mogę się doczekać swojej paczuszki
Piękne te paczuszki do Was przyszły. Rzeczywiście to co potrzebne w wyprawce noworodka. Naprawdę super. Drogie Mamy Canpolu, bardzo dziękujemy za takie wspaniałe konkursy (i prosimy o następne;).
Wow, wow, wow. Dziękuję za taką piękną … “walizeczkę cudeniek”, bo inaczej tego nazwać nie można. Wspaniały pomysł na umieszczenie wszystkiego w walizce, po prostu genialny. A zawartość … cudeńka, cudeńka i jeszcze raz cudeńka. I super było odkrywać co jest w środku. Pomysł by nie podawać zawartości walizeczek, był strzałem w dziesiątkę. Co za emocje i jaka radość była przy odpakowywaniu paczuszki. Dziękuję :*
P.S. A mój plakat wisi na lodówce wśród malunków i rysunków starszaka
Racja, czasami właśnie fajnie nie wiedzieć jakie są nagrody, dzięki temu więcej emocji i większa niespodzianka.
Dzisiaj jest ostatni dzień kiedy mają docierać nagrody za manifest? Pytam ponieważ oczekuje kuriera a tu go nie ma i nie ma
Dziewczyny gratuluję Widziałam filmik - ewelina_113 - jestem pod mega wrażeniem
Ja również chciałam podziękować za upominki są naprawdę mega przydatne , warto było na nie poczekać Dziękuję
Ja zgłosiłam swoje postulaty i uważam, że takie akcje to super sprawa można bez skrępowania powiedzieć swoje zdanie, bez hejtu i o to chodzi
Wczoraj przyszły do nas upominki i baardzo dziękujemy z córeczką, ma zaledwie dwa miesiące a tak jej się spodobało że teraz ma je przy sobie cały czas
Do mnie w sobotę dotarły kwiatki dziękuje bardzo
Wow! Naprawdę fantastyczna akcja - bardzo mi się podoba i PRowo i marketingowo i jako mamie Także brawo Mamy Canpolu!
Dodałam swój manifest, choć odrobinę po czasie, to myślę, że warto nadal podtrzymywać akcję przy życiu
Dziewczyny, gratuluję Wam super miłych upominków
A ja mam pytanko bo dzisiaj otrzymałam przesyłkę z plakatem w środku i była to przesyłka listem poleconym w takiej tubie. I mam pytanie czy tam coś jeszcze powinno być?? Bo tuba była otwarta i nie wiem
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.