Dołącz do ZWIĄZKU ZAWODOWEGO MAM!

Kolezanka też dziś dostała :slight_smile: plakat ze związku zawodowego :slight_smile: to chyba nagroda pocieszenia za manifest

Bo bardzo się zdziwiłam, że poleconym

Ja tez dostalam niedawno taki plakat. Swietna niespodzianka :smiley: Nie spodziewalam sie niczego, wiec awizo troche mnie przerazilo, a tu taki mily drobiazg :slight_smile:

Łał jaki bukiet a te czekoladki kurcze zazdroszczę, mój mąż nie bierze udziału w akcjach na Facebooku a szkoda bo mógłby mnie docenić i zaskoczyć takim bukietem i oczywiście czekoladkami :wink: a tak to muszę czekać do września do naszej rocznicy ślubu :wink:

Oj ten bukiet i czekoladki… no kurcze, troche zazdroszcze :smiley: Ja ostatni raz kwiaty dostalam po urodzeniu corki, takze przydalyby mi sie niebawem jakies :stuck_out_tongue:

No tez byłam mega mile zaskoczona :slight_smile: mój maz tez nie bierze udziału w takich akcjach ale wtedy napisał i mu sie udało ja się śmieje ze to po to aby mnie udobruchac bo byłam wtamtym czasie na niego mega wkurzona hormony :slight_smile:
Co do czekoladek to powiem wam ze byłam mega zaskoczona oczywiście pozytywnie :slight_smile:
A tak w ogole to czekoladki dostalam od "poczty kwiatowej " z przeprosinami :slight_smile: bo kwiaty miały byc rostarczone max do 28 lipca a PAN sie pojawił z nimi na drugi dzień z rana (w sobote ) i to byla opcja przeprosin od nich za opoznienie :slight_smile: