To dobrze, rozmowa jest najważniejsza
Doda (generalnie nie jestem jej fanką) ale powiedziała kiedyś mądra rzecz, że jeśli złamiesz nogę to idziesz do specjalisty, ale kiedy masz złamaną psychikę dlaczego wstydzisz się pomocy? To zmieniło moje podejście do terapii, psychologii i psychiatrii
Niestety zazwyczaj to się słyszy jak mężczyzna uważa że niw potrzebna jest taka terapia bo nie ma problemu a kobieta chce wszystko ratować…a potem związek się rozpada bo druga osoba nie widziała takiej potrzeby…
Jedna wizyta może dużo zmienić. Samo spojrzenie „od boku” może pomóc znaleźć problem i go rozwiązać
koło 2 miesięcy niestety jest to spory wydatek ale uważam że jak już nic nie pomaga warto spróbować może komuś to uratuję związek u nas się poprawiło tylko tutaj chyba w gre wchodzi odmienne spojrzenie na świat i sprzeczne charaktery w naszym przypadku. Nie jesteśmy szczęśliwi bo z mojego punktu widzenia jest więcej tych złych chwil niż dobrych i często czuję się bezslina w tym wszystkim
A ile taka wizyta kosztuje?
wszystko zależy od tego czy obie strony chcą, bo wystarczy, że jedna to potraktuje byle tylko odbębnić i niestety nic do takiej osoby nie dotrze.
wszystko zależy do kogo się pójdzie ale w granicach 250-350 zł za sesję
To w sumie masz rację, muszą chcieć dwie osoby.
Tak myślałam, w sumie teraz wszędzie tyle biorą lekarze prywatni
niestety nie kazdy dorasta do malzenstwa i rodzicielstwa…
Lepiej to sobie uświadomić, niż wchodzić w coś na siłę i krzywdzić innych.
Moze nieraz warto wtedy chociaz sprobowac samemu
Poki co nam duzo daje , i radzimy sobie dobrze bez terepii
Bardzo madrze powiedziane 🩷
Trzeba próbować na każdy sposób ![]()
To super, że wam dobrze idzie ![]()
A ty spróbowałaś? Czy udało się rozwiązać problem bez pomocy specjalisty?
Nie poszliśmy, bo mój chłopak stwierdził , że nie potrzebujemy takiej rozmowy… no ale na kilka dni udało się rozwiązać problem bez pomocy
Na kilka dni ? Myślisz że to nie na dłużej ?