Drabinka gimnastyczna

Pewnie dwójka pozostałych jak podrośnie też będzie korzystać, więc właściwie zakup na lata :) 

Widziałam dziś że w rodzince.pl też mieli taka drabinkę ;) 

Figa otóż to. Jednak im więcej rozwiązań oglądam tym bardziej sie waham bo szczebelki rozstawione są dość rzadko, dla takiego malucha chyba lepiej żeby było ich wiecej, no nic oglądamy jeszcze

Megg a może zamowcie u stolarza robione na zamowiene? 

A zamówione na zamówienie się nie da? 

patt mazz pewnie to jakies rozwiazanie,tylko czy stolaz by takie cos wykonał

Myślę że tak tylko musi być dobry stplaz 

Mamy dobrego stolarza ktory robił nam schody, ale on nie robi takich drobnych rzeczy bo pytaliśmy go też o bramkę na schody to nie chciał się podjąć.

Widocznie mu się nie opłaca takich drobnych rzeczy robić. Pewnie ma dużo większych zamówień 

Meg właśnie się zastanawiałam jaka decyzja zapadła przez święta :) 

Paatka jeszcze nie zapadła, są dwa modele i rozważamy który będzie praktyczniejszy, ale przyznaję że ostatnio z czasem u nas kiepsko, młodsze mają katar i są marudy że hej, mam wrażenie że nie robię nic tylko odciągam katar :(

Megg czyli jesteście zdecydowani naoewno na drabinka i będziecie ja mieli tak? Dobrze rozumiem ?

Megg koniecznie się pochwal jak już się na którąś zdecydujecie ;) 

Ja od tygodnia też tylko odciągam katar małej tyle szczęścia że starszak już umie sam porządnie wydmuchać :D

megg to zrozumiałe ze przy chorym dziecku trudno siasc na spokojnie i rozwazyc wszystkie za i przeciw...jak sie zdecydujesz to daj znac

Pewnie że dam znać, jak tylko się ogarniemy to napiszę, może uda się wstawić zdjęcie.

czy ktos probowal zdjecia wrzuac juz da sie?

PattMaz ja nie próbowałam więc nie wiem 

ostatnio wyrzucalo wszystkie komentarze ze zdjęciami, nie udawało się dodać zdjęcia nawet do zapisanego juz komentarza

PattMaz jakiś czas temu próbowałam to nie dało się. A teraz nie wiem nawet

A myslalas o zajęciach dodatkowych dla dziecka? Moze jakis sport? Moze ta aktywność to znak ze talent sie rozwija?

Taka drabinka w domu moim zdaniem dla dziecka sie nie nadaje. Jest do ćwiczeń siłowych takze bardziej dla ciebiwi meza skoro masz na tyle miejsca