Drugie dziecko?

Jej, dziewczyny super że Wam się udało, teraz tylko trzymam kciuki żeby ciąża spokojnie Wam minęła i żebyście tuliły swoje maleństwa. Życzę wszystkiego dobrego.
Silver_90, uda się, wierzę w to.

ewcia ten stresik to normalne:) nie tylko pierwszą ciążę tak się przeżywa:) ja też chciałabym mieć drugie przed trzydziestką, zwłaszcza że mój mąż skończył 30 lat w tamtym roku.
Aniamamaali nie mogło być inaczej, super:)
Agusia taka pomoc starszego dziecka w opiece nad maleństwem zawsze jest mile widziana, super że synek pokochał siostrzyczkę:)
emmka mam taką nadzieję:)

Agusia super, że synuś pomaga przy małej :slight_smile: Dobrze, że nie jest o nią zazdrosny :slight_smile:
Mama_Gratki, oby udało Ci się spełnić marzenie o trójeczce :slight_smile: Wszystko przed Wami :slight_smile:
emmka, dzięki, również mam nadzieję, że wszystko będzie bezproblemowo :slight_smile:
Silver, oby i Wam sie udało! :slight_smile:

Dziewczyny, nie ukrywam, że jestem w lekkim szoku… 8 stycznia zdjęłam spiralę, a już ciąża! :o
Wciąż jestem w szoku, cieszę się, ale jestem zaskoczona że to już.

Aniam szybko się potoczyło wszystko, bardzo się cieszę :). Marzy mi się trójka, ale żeby “zdążyć” musiałabym przyspieszyć tempo :slight_smile:

Mama _Gratki - nie pozostaje nic innego jak zagonić partnera do roboty :smiley:

ewciaos14 i Aniamamaali :slight_smile: serdecznie Wam gratuluję :slight_smile: u mnie za miesiąc rozwiązanie :wink: dużo zdrówka dla Was

Ewciaos14 też mam 29 synek ma 4 latka i drugie w drodze :wink:

Ogromne gratulacje :slight_smile: Często tak jest, że po antykoncepcji szybko się zachodzi się w ciążę:) Super, że udało się od razu, a jeszcze niedawno zastanawiałaś się czy w ogóle :slight_smile:

Sylwencja dziękuję;) Wam również dużo zdrówka;)
No i życzę latwego i krótkiego rozwiązania :wink:
Maddziaa dziękuję:) wlasnie zdziwiona jestem, bo równy miesiąc mija odkąd zdejmowalam spiralę. Nie spodziewalam sie ze tak szybko się po niej uda. Po tabletkach staraliśmy się ponad pol roku…

Dziewczyny, tak w ogóle to super wątek. Super jest cieszyć się z Wami i dzielić z Wami Waszą radość, a także z Wami oczekiwać.

Emmka miło czytać, że mój wątek się podoba :slight_smile:
Fajnie, że dziewczyny również dzielą się tu swoimi radościami i oczekiwaniami :slight_smile:

Aniamamaali to rzeczywiście szybciutko:) ja tabletki antykoncepcyjne rzuciłam po trzech miesiącach od porodu bo bałam się że będzie później ciężko z ciążą. Twój wątek też mi się podoba:)

No, nawet się nie spodziewałam, ze po spirali tak szybko… Po prostu skończył mi się okres i od razu w tym samym cyklu się udało.
Nie wiem co mnie podkusiło, żeby zrobić ten pierwszy test, bo i tak było dopiero 7-8dni po zapłodnieniu, więc szybko. W pierwszym odruchu pomyślałam, że za długo czekałam i że to jakiś błąd… Potem po chyba dwóch dniach zrobiłam drugi… Znów kreska i to ciut wyraźniejsza a w poniedziałek robiłam następny to już kreska oczywista :smiley:
Niestety nie czuję się najlepiej, mam wrażenie że coś mnie rozbiera, córa też chora (znów!!)…
Jeszcze w sobotę urodziny psiapsi i impreza w klubie… A potem impreza u mnie w domu bo też mam urodziny…
A zmęczenie już mnie dopada. Wieczorem nie mogę zasnąć, a rano ciężko otworzyć oczy i odkleić się od poduszki :frowning:

Wow ! To faktycznie szybciorkiem się udało :slight_smile:

kornelka No, aż niemożliwe :slight_smile:

Kochane a tak z innej beczki, jakie polecacie preparaty do pielęgnacji brzuszka? Wyznaję wiarę, że rozstępy to rzecz dziedziczna, bo po mamie odziedziczyłam ich trochę na brzuchu, całe szczęście są blade i cieniutkie, ale nie chciałabym ich jeszcze pogorszyć. Stąd też pytanie - co Waszym zdaniem dobrze się sprawdza?

Ja za dwa miesiące mam rozwiązanie także bez pośpiechu :slight_smile:
Słyszałam, że po różnych metodach antykoncepcji jest spora szansa na ciążę bliźniaczą.
Co do pielęgnacji: używam kremów z serii sexi mama, ale tez oliwkę na rozstępy Babydream. Wolę kremy, nie są tak tłuste, szybko się wchłaniają. Jestem zadowolona.

Ja polecam Palmers. Wiadomo, jeśli jest to kwestia dziedziczna, to może być trudniej. Mi wszystko warto próbować i koniecznie trzeba coś stosować.

Ja miałam bio oil ale w drugiej wyszło mi kilka i to przed samym porodem , za to w pierwszej miałam mega dużo pomimo własnir smarowania

Sylwencja dziękuję;-) a ja zycze bezbolesnego i szybkiego rozwiazania;-) a miesiąc to szybciutko minie;-) to ty troszke mniejsza bedziesz miala różnice bo już za miesiac rodzisz a ja dop za 8mc;-) gratki tobie równiez zycze szybkiegi i bezbolesnego rozwiazania;-) dwa mieisace zleci i juz dziewczyny będziecie miec dzieciatka ze sobą.:wink: ale wam dobrze;-) a ja juz bym chciala byc chociasz w 6mc;-) a tu dop 2mc. Aniamamali tak jak myslalam odrazu ze jestes;-) Gratulacje jeszcze raz :wink: a to cos dlugo musisz czekac na pierwsza wizyte…w sumie to ja 3tyg. Czekalam

Dzieki dziewczyny, myslalam wlasnie nad bio oil choc nie wiem co lepsze, to czy palmers…
Ewciaos 5 marca bedzie 7 tydzien ciąży dopiero